E2y

Sådan holder egern fra en fugl feeder

Egern er velsagtens en af ​​de mest nuttede gnavere med lille menneske ligesom hænder og doe som øjne, men sammen med deres misundelsesværdige træk ligger deres ikke så ønskværdige dem. For eksempel har egern en glubende appetit og evne til at spise meget af din dyre vilde fuglefoder. De er også opsat på opbevaring så meget mad som muligt for vinteren, og de har ingen mangel på steder at skjule det. Denne intense appetit parret med intelligens og en adræt krop gør egern en formidabel modstander.

Det er ofte lettere at finde måder at leve med egern stedet for at fjerne dem.

  • En almindeligt anvendt metode til at holde egern ud af fugl foderautomater er at fedt stangen holder op fremføreren. Hvis du vælger at smøre pol, en Crisco type af vegetabilsk afkortning er, hvad du får brug for. Du vil også nødt til at re-fedt staven efter behov, ugentlig være tilstrækkeligt.
  • Det er også tilrådeligt at placere din feeder på en høj pæl, jo højere jo bedre og væk fra bygninger og træer. Et egern er en akrobat og bruger enhver prop rådighed til at nå tilsyneladende umulige feats af fugl feeder infiltration. Hvis der er grene hængende inden for 5 meter fra din feeder, ville det være klogt at trimme dem tilbage.
  • Der er produkter på markedet i øjeblikket har til formål at løse problemet. Squirrel bevis foderautomater er blevet ret almindelige. Et egern kan stadig være i stand til at tage frø fra en sådan feeder ved at klatre på toppen og ryste frøene på jorden, hvor han kan samle dem på hans fritid. Et andet produkt er en feeder, der har en "elektrisk" pole, der vil levere en blid zap når et egern er på pole. Elektriciteten er så harmløst som et elektrisk hegn og vil ikke levere et chok for fugle.
  • Endnu en mulighed for at slippe din fugl feeder af irriterende egern er at fodre saflor frø i stedet for solsikkefrø, der er uimodståelig for egern. De kan ikke lide saflor frø, men vilde sangfugle nyde dem.
  • Den billigste og bedste måde at holde egern ud af en fugl feeder er at give egern med deres egen fodring område. Forhandlere der bærer vild fuglefoder nu bærer foderprodukter, der er dejlige at egern, sammen med foderautomater designet med dine lodne venner i tankerne. Placer det særlige område omkring 10 meter væk fra hvor du fodre de vilde fugle. En ekstra fordel er der er en hel vifte af vilde fugle, som er tiltrukket af egern feeds, og du kan finde en bredere vifte af fugle tiltrækkes af din værftet.

Sådan holder egern fra en fugl feeder. En almindeligt anvendt metode til at holde egern ud af fugl foderautomater er at fedt stangen holder op fremføreren.
Sådan holder egern fra en fugl feeder. En almindeligt anvendt metode til at holde egern ud af fugl foderautomater er at fedt stangen holder op fremføreren.

Egern er adrætte og komiske skabninger, ved at vælge at leve med dem du kan finde dig selv at nyde deres narrestreger.