E2y

Sådan holder egern ud af en have

Jeg var så heldig i år til ikke have nogen egern eller bugs invadere min have. Jeg formåede at gøre det uden brug af kemikalier, kun ved hjælp af de ingredienser, der findes i mit hjem. Hvis du spekulerer på, hvordan jeg holdt egern i skak, vil jeg dele med dig den rådgivning min bedstefar videre til mig.

Uanset hvor stor eller lille din have er

Uanset hvor stor eller lille din have er, er du nødt til at have hegn langs omkredsen. På lokale home forbedring centre, er der et par forskellige typer af hegn til haver til rådighed for forbrugerne. Afhængigt af hvor meget du ønsker at betale for indhegning, vil dette bestemme, hvilken type hegn, du køber. Den hønsenet hegn er populære hos mange gartnere, mens andre foretrækker at bruge MAT fjerkræ netting. MAT fjerkræ netting er en galvaniseret hex mesh netting, der er belagt med vinyl, hvilket giver en langvarig, holdbar og fleksibel hegn. Udgifterne til MAT fjerkræ netting er betydeligt billigere end hønsenet, og nemmere at arbejde med. Du vil også nødt til at købe pæle, eller træ dyvler til at være støttebeslag til hegn.

Sådan holder egern ud af en have. Uanset hvor stor eller lille din have er.
Sådan holder egern ud af en have. Uanset hvor stor eller lille din have er.

Den første ting at gøre, når du har plantet og satset dine grøntsager er at lægge ud af dine hegnspæle eller trædyvler cirka hver 2 fødder rundt omkredsen af ​​din have. Start på hjørnet af din have, udpakke hegn og væve hegnet pæl eller dyvel gennem netting, og hamrer stangen ned i jorden, gentag med alle poler omkring omkredsen af ​​din have. Når du har nået den første pole, du begyndte med, skære netting forlader cirka 2 inches ekstra på enden, fastgøre det til den første pole hjælp bånd.

Den næste strategi i at holde egern ud af din have er at plante morgenfruer. Måske har du hørt det virker til at holde kaniner, men jeg fandt dette fungerer godt for egern også. Hvis du har en lille have på 10 fod med 10 fod bør en halv flad morgenfruer fungerer godt, da de spredt ud som de vokser. Du vil gerne plante morgenfruer jævnt fordelt fra hinanden omkring ydersiden omkredsen af ​​dit hegn.

En anden god måde at holde egern ud af din have, er at sætte aluminiumsfolie pie pander til at bruge. At placere pander ind i din have, skal du bruge et par pæle skåret i 3 meter sektioner. Hos din lokale home forbedring center, kan du købe bambusstænger, der bruges i haver og til at satse stueplanter relativt billigt, vil disse arbejde stor for pander. Ved hjælp af et søm, punch et hul i pie pan, indsætte en streng i hullet og binde en stor knude i enden. Dernæst klippe snoren omkring 6 inches, og fastgør den til den bambus stang, der er i jorden. Størrelsen af ​​din have, vil bestemme, hvor mange vil du ønsker at bruge, men generelt 2 arbejde stor for en 10 fods med 10 fods haven.

Sådan holder egern ud af en have.
Sådan holder egern ud af en have.

De sidste to råd, at min bedstefar fortalte mig at bruge er kæledyr hår og mølkugler. Hvis du har en hund, eller kender nogen, der har en hund, bede dem om at gemme håret efter at de børstede deres kæledyr. Placering af hundehår rundt omkredsen af ​​din have er en stor egern afskrækkende, da de fleste egern frygter hunde. Håret engang børstet stadig holder duften af ​​dyret, og derfor vil afskrække egernet trænge ind i din have, frygtede en hund er i nærheden. Mølkugler, som du ved, har en stærk lugt, der fungerer godt, når afskrække et dyr. Placeringen af ​​mølkugler er tilfældigt rundt på ydersiden af ​​hegn. Alle disse tips, min bedstefar fortalte mig, hjalp med at holde alle dyr ud af min have, forlader mig en rundhåndet afgrøde.