E2y

Sådan holder fluerne væk fra en hest med eddike

Hvis du har en hest

Hvis du har en hest, så er du sikkert bekendt med den summende fluer i stalden, især i løbet af sommeren tid. Disse skadedyr er ofte lige så slemt som myg. Vidste du, at eddike kan bruges i et hjem middel til at holde fluer væk fra en hest? Ved at bruge eddike undgår du brugen af ​​store-købte kemikalier omkring din hest. Her er hvordan man holder fluer væk fra en hest med eddike:

Materialer og forsyninger:

 • Æble cider og hvid eddike
 • Sukker
 • Vand
 • Avon "Skin So Soft" lotion / badeolie
 • Eucalyptus olie
 • Citronelleolie
 • Spray flasker
 1. Opret en flue fælde med eddike agn. Eddike er en meget almindelig ingrediens i lokkemad for flyve fælder. Bland to kopper vand, 1/2 kop sukker, og 1/2 kop eddike. Rør sammen og overlade ud for at fange fluer. Sæt skålen af ​​eddike-baserede flyve agn nær klæbrig flyve tape. Vær sikker på at rense ud i flue fælde og genopbygge eddike agn ofte eller det vil stoppe med at arbejde.
 2. Bland eddike i drikkevandet. Mix æble cider eddike i din hests drikkevandsforsyning. Eddike har vist interne fordele for heste ikke er relateret til dens anvendelse i at holde fluer væk fra en hest. Mange tror, ​​at indtagelse af æble cider eddike gør også heste mindre attraktive mål for fluer ved at hæve pH-niveau i hestens blod. Denne effekt kan tage lidt tid at opbygge i hestens system.
 3. Lav en naturlig flue spray. Kombiner to kopper eddike, en kop vand, og en kop Avon "Skin So Soft" badeolie. Derefter tilsættes en spiseskefuld af eukalyptus olie og en spiseskefuld eller to af citronella olie. Citronella duft kombineret med eddike tjener til at frastøde fluer, lignende opskrifter erstatte Pine Sol til badet olie og citronella olie. Det menes også, at opvaskemiddel kan spille en rolle i afvise fluer, denne ingrediens findes ofte i naturlige måder at holde fluerne væk fra en hest med eddike.
 4. Brug eddike spray på din hest. Hæld i en sprayflaske, ryst den godt, og derefter sprøjte denne blanding på din hest. For bedste resultater, så prøv at sprøjte dine heste omkring en halv time før fluerne kommer ud samme aften og efter behov i løbet af dagen og aftenen. Spray området omkring din hest, såsom stall, med en mere koncentreret form af denne spray.

Sådan holder fluerne væk fra en hest med eddike. Opret en flue fælde med eddike agn.
Sådan holder fluerne væk fra en hest med eddike. Opret en flue fælde med eddike agn.

Denne hjemmelavet eddike løsning er et meget effektivt værktøj til at holde fluer væk fra en hest. Ved at bruge eddike, lindre dig behovet for at anvende skrappe kemikalier omkring din hest. Hvis naturlige løsninger, der indeholder eddike ikke synes at være at stoppe flyve problem, overveje at konsultere med din dyrlæge for forslag.