E2y

Sådan holder melorme

Melorme gøre et nærende måltid for mange kæledyr

Melorme gøre et nærende måltid for mange kæledyr, herunder fugle og krybdyr. Hvis du ikke ønsker at skulle lede til en dyrehandel, hver gang du har brug for at fodre dit kæledyr, overveje at holde melorme derhjemme. De er meget nemme at hæve og avle, og du vil spare tid og penge for at gå til butikken for konstant at købe flere melorme. Her er hvordan man kan holde melorme:

  1. Vælge en egnet beholder. Kan holde melorme i næsten enhver beholder med et åndbart låg. En lille plastik akvarium med et låg fungerer godt. Så gør et Rubbermaid tote med huller prikket i låget. Vælg en klar beholder, hvis du ønsker at se melorme i aktion, eller en uigennemsigtig en hvis du hellere vil ikke se dem. Du kan bruge alt fra en halv gallon akvarium til en ti gallon eller større plastic tote til dette projekt.
  2. Der tilsættes substrat. Substrat er det materiale, hvori melorme skal leve. Der er flere valgmuligheder for dette materiale. Dannelse af en blanding af hvedeklid og havre omkring to inches dybt i bunden af ​​beholderen. Eller bland hele hvedemel og tør mælkepulver. De melorme vil blive mætte, så længe deres substrat giver nogle ernæring.
  3. Tilføj kartoffel. Skræl en ​​kartoffel, og derefter skive den ind i et par store bidder. Læg dem i beholderen, på toppen af ​​dit valgte substrat. De giver ekstra næringsstoffer, og også holde melorme tørrer ud. Udskift kartoffel hvert par dage, eller ved det første tegn på skimmel.
  4. Køb dine melorme. At kolonisere din mealworm levested, skal du købe flere dusin melorme fra dyrehandleren. Sæt dem i tanken og lade naturen gå sin gang. Ingen specielle belysning er nødvendig, men du bør forsøge at holde beholderen med melorme ved en temperatur mellem 60 og 80 grader Fahrenheit, men ikke i direkte sollys.
  5. Forstå mealworm livscyklus. Efter et stykke tid, vil de melorme, du har købt til at udfylde tanken forpupper sig og danner en voksen bille. Som biller race, vil de lægger æg, der udvikler sig i baby melorme, starter processen forfra. Vent omkring en måned efter at sætte de første melorme i tanken, før du begynder at fodre dem til dit kæledyr, du vil have din mealworm koloni til at have en stærk start. Du kan fjerne de voksne biller fra mealworm koloni, mens de er i live, eller vente, indtil de dør, før du fjerner dem. Når de når den voksne bille scenen, vil de leve omkring to uger.
  6. Tilføj substrat. Da orme spiser underlaget, tilføje mere at holde det omkring samme niveau. Ca. en gang om året, bør du udskifte underlaget. Sift det først at fange eventuelle unge melorme.

Holde melorme er en nem projekt

Sådan holder melorme. Vælge en egnet beholder.
Sådan holder melorme. Vælge en egnet beholder.

Holde melorme er en nem projekt, der kan spare dig en masse om mad til dit kæledyr. Det giver også et interessant skoleprojekt. Melorme ikke kræver omfattende pleje, og er relativt nemt at rejse.