E2y

Sådan identificeres haven slanger

Det er almindeligt kendt

Det er almindeligt kendt, at seriemordere, kidnappere og voldsmænd forskrække den gennemsnitlige borger på en dagløn over hele kloden. Hvad folk ikke indser er, at den mest almindelige frygt for, at folk ansigt opstår, når hverdagens trivielle ting konfrontere dem. Disse kan være en kat hoppe på en gren uden for dit vindue, en mus skittering over køkkenskabe eller endda en have slange, der pludselig dukker op uanmeldt.

Du kan lukke vinduet og hyre en exterminator men kaldelse dyr kontrol at tage sig af en lille haven slange problem er egentlig ikke den bedste beslutning. Hvorfor, kunne man spørge, når der er en potentielt dødelig skabning om at fortære dig og dine børn venter uden for døren? Svaret er, at fordi en have slange er intet andet end en harmløs krybdyr der spiser væsner mindre end din hule hånd. Problemet med dette er, hvordan du kan være sikker på, at det faktisk er en haven slange.

Du skal være positiv om det

Sådan identificeres haven slanger. Når du ser en slange.
Sådan identificeres haven slanger. Når du ser en slange.

Du skal være positiv om det, fordi sikkerheden for de mennesker i dit hjem er på linjen her. Hvis du støder på en giftig art og synes, det er en have slange, kan der være problemer. Killing en regelmæssig haven slange kan også give problemer for din økosystem, fordi de er en vital del i fødekæden. Ville du ikke hellere have en eller to harmløse, slithering slange end et par dusin frøer, mus og andre byttedyr at haven slange er meningen at spise? Her er nogle nemme måder for dig at identificere en have slange, just in case.

  • Når du ser en slange, tage de nødvendige forholdsregler ved at sikkerhedskopiere væk så langt som muligt. Hvis det er på et offentligt sted som en park eller en legeplads, kan du advare de relevante myndigheder om truslen om slangen i hvilket tilfælde de vil give dig hjælp. Hvis du har fundet det i dit hjem, skal du gøre det samme ved at efterlade den alene. Du kan observere det fra en sikker afstand, så du kan identificere den, før du ringer til dyrs kontrol.
  • Du kan let identificere en have slange ved sit udseende. De fleste af dem er mindst 2 meter lang med de største nåede omkring 3 meter. De varierer i farver i rækken af ​​grønne og brune, men for det meste bare de to. De kan have striber af lys farve langs siden af ​​kroppen, ikke over det som nogle slanger. Du kan også kigge efter en kløftet tunge.
  • For at bekræfte disse oplysninger, kan du tage et billede af slangen og sammenligne det med opslagsværker, internettet og billeder, som du kan finde. Sørg for, at det område, du befinder dig i, er fælles for haven slanger, fordi hvis ikke, så er du måske står over for en anden slags arter. De fleste haven slanger lever i parker, enge, overdrev og skove. De kan også findes i haver og kvarter meter meste af tiden. De er fælles for hele Nordeuropa og er aktive i løbet af dagen eller om natten.
  • Overhold slangens adfærd. Du vil måske bemærke antydninger af en have slange karakteristika der indeholder stærke syn, hurtig og adræt bevægelser samt en tolerance for ekstremt kolde temperaturer. De dvale i efteråret, som giver dig anledning til bekymring i løbet af de tre andre årstider. De begynder at blive aktiv igen i det tidlige forår, så det er det perfekte tidspunkt at begynde at se efter dem.

Efter alt, hvad du har lært, stadig du måske ikke slutte sig til rækken af ​​Crocodile Dundee men i det mindste kan du opleve en sikker og venlig møde med et kvarter krybdyr af din egen.