E2y

Sådan indstilles due fælder

Har du problemer med duer? Eller er du bare en knægt på hjerte og ønsker at fange dem?

Her er en kort artikel om at gøre due fælder

Her er en kort artikel om at gøre due fælder. Det er simpelt og meget tilgængelige inden for husstanden. Så hvis du er interesseret i at sætte fælder, eller hvis du har problemer med duer, kan følgende artikel være umagen værd.

Sådan indstilles due fælder. Nu binde snoren (omkring 20 fod eller mere) med en pind omkring 10-12 inches.
Sådan indstilles due fælder. Nu binde snoren (omkring 20 fod eller mere) med en pind omkring 10-12 inches.

Bemærk, at denne fælde er kun effektiv i et åbent rum som en garage eller et skur. Selv om det ikke anbefales for amatører at fange og etablere fælder for fugle, er denne fælde forenklet og er specielt velegnet for dem.

Sørg for, at du fodrer due på det samme sted, og at du er tæt ved for et par dage, så fuglen bliver fortrolig med dig. Nu her er nogle trin, hvordan du kan sætte due fælder:

  • Til at begynde med, vil du brug for en papkasse, en stok og en snor. Længden af ​​papkassen skal være 18 inches, 10 inches i højden og 12 inches lang. Sætte en vægt i den ene ende af kassen, en 2x3 eller en 2x4 er meget tilrådeligt. Vægten skal være parallelle med den ende af kassen. Sørg for, at du opretter en åbning på toppen af ​​kassen (ca. 6x6 inches eller 7x7 tommer). Du skal bruge dette som en adgangsdør til at få fuglen senere efter optagelsen.
  • Nu binde snoren (omkring 20 fod eller mere) med en pind omkring 10-12 inches. Placer tilbøjelig boksen oven på stokken. Vægten skal være direkte over stokken, så senere, når du trækker pinden vægt bør gøre det lettere at falde i papkasse.
  • Nu til fange øjeblikket, sætte agn lige under fælden. Hovedtanken er, at fuglen vil spise den lokkemad, mens du omhyggeligt observere. Og når fuglen er under den fælde, vil du trækker strengen fra 20 meter væk. Pinden bliver trukket væk, mens æsken falder over fuglen, fanger det. Og så vil du nå ind i dækslet du klippe tidligere og voila! Du har fanget fuglen.

Fælden Ovenstående er kun et forslag

Her er en kort artikel om at gøre due fælder. Nu til fange øjeblikket.
Her er en kort artikel om at gøre due fælder. Nu til fange øjeblikket.

Fælden Ovenstående er kun et forslag. Den garanterer ikke en 100% succesrate. Det gælder kun for en enkelt fugl. Der er forskellige fælder på markedet for forskellige fugle og deres numre. Du kan købe færdige fælder til fangst mange fugle samtidigt. Duer vil spise det meste noget de kan, især majs og brød. De vokser i ukontrollerede tal i dag, og så behovet for fælder er stigende. Ekskrementer kan forårsage skader.

Due ekskrementer kan erodere din maling og beton

Due ekskrementer kan erodere din maling og beton, beskadige de fleste bygninger i landdistrikterne. De er nu vant til folk, der forsyner dem, hvilket har ført til deres stigning i befolkningstallet. De er glade for at fodre i byens parker og hustage. Fælderne skal placeres på en flad overflade. Det kan være jorden eller hustage, hvor de opholder sig. For en mere vellykket fælde bør skygge og vand til rådighed. Shade er afgørende for fælder, fordi duer brug ly fra varmen. Husk, at du fodrer dem på samme sted hver dag for at gøre dem vant til at spise i området. Husk, at gøre agn synlig. Agn, der kan ikke let ses, er ikke god lokkemad.