E2y

Sådan køber du en birdcage

Under fugle som kæledyr kan være afslappende og ofte endda underholdende

Under fugle som kæledyr kan være afslappende og oftentimes endda underholdende. Fugle gør gode kammerater, og kan give dit hjem en afslappet og naturlig atmosfære. Hvis du ønsker at blive en fugl ejer, bliver du nødt til at købe en fuglebur. Der er mange muligheder på dyrehandlere i dag. Her er nogle ting at overveje at hjælpe dig med at indsnævre dine valg.

  • Bestem type fugl, du vil have. Størrelsen af ​​fuglen vil spille en faktor i hvor stor en bur du kan have. Forskellige fugle har forskellige pladsbehov. Den type fugl, du får, vil også ba faktor i orienteringen af ​​barerne eller grill. For eksempel, hvis du køber en fuglebur til en papegøje er det bedre at finde en, hvor ristene er indstillet vandret.
  • Bestemme, hvor mange fugle, du vil have. Antallet af fugle vil naturligvis spille en rolle i størrelsen af ​​fuglebur du vil købe. Flere fugle betyde en større bur. Få den største fuglebur du har råd, selvom du kun vil have én fugl. Den ekstra plads vil blive udnyttet af din fjedrede ven til at udøve og flyve rundt.
  • Vandret er mere ideel end lodret. Når du vælger et bur, så husk at det bredere buret, jo bedre. Fugle har en tendens til at flyve rundt i stedet op og ned, så sørg for dit bur tillader rigelig flyvende værelse. Også, afhængigt af type fugl du vil få, kan vandrette bjælker være bedre for din fugl, da det vil gøre det muligt at aborre på barer.
  • Kontroller barerne. Sørg for, at bar afstand er passende for den type fugl, du får. Hvis bjælkerne er anbragt for langt fra hinanden, kan det ikke være sikkert for din fugl, eller det kan undslippe. Hvis du får en fugl, der bruger sit næb til at klatre, få barer, der er orienteret vandret.
  • Overvej fuglens sikkerhed. Køb den bedste kvalitet fuglebur du har råd til. Dette vil normalt være fremstillet af rustfrit stål i stedet for plast. Undgå indviklede mønstre og andre fremspring, der kan skade din fugl. Sørg for at der er ingen ledninger eller dekorationer, hvori din fugl kan få fanget eller såret. Sørg for, at fabrikanten ikke bruger bly maling i at gøre buret. Endelig skal du sørge for, at buret har en sikker lås. Nogle fugle er ganske intelligente og kan lære at frigøre døren og flyve væk.
  • Tænk på, hvor du bliver nødt til at rense buret. Buret design skal give mulighed for nem rengøring og vedligeholdelse. Tjek om bunden åbner helt for at give dig mulighed for at få rod på birdcage gulvet. Er krinkelkroge let at nå?

Tag dig tid til at gøre din forskning for at finde den bedste fuglebur

Sådan køber du en birdcage. Bestem type fugl, du vil have.
Sådan køber du en birdcage. Bestem type fugl, du vil have.

Tag dig tid til at gøre din forskning for at finde den bedste fuglebur. En god kvalitet bur kan holde dig mange år, så gå videre og få en. Du og din familie vil helt sikkert nyde følgeskab af dine fjedrede ven, mens den nyder sit nye hjem.