E2y

Sådan køber en stor hest

Købe en stor hest er ikke en nem forretning for en første gang køber

Købe en stor hest er ikke en nem forretning for en første gang køber. Købe en hest er en stor investering af tid og penge ressourcer. I modsætning til en guldfisk kan du bare lade i et akvarium, fodre to gange og rengør ugentligt, vedligeholdelse heste kræver plads, masser af fodring og motion, kort sagt en stor forpligtelse for det lange seje træk. Her er nogle tips om, hvordan man købe en stor hest.

Sådan køber en stor hest. Undersøg dine ressourcer.
Sådan køber en stor hest. Undersøg dine ressourcer.

 1. Undersøg dine ressourcer. Har du nok plads til hesten? Har du de penge og arbejdskraft ressourcer til vedligeholdelse af hest? Du skal have et budget for hest mad, tack, dyrlægebesøg, shots, skoning, ormekure, akut behandling og lignende.
 2. Hvad er dine grunde til at ville købe en hest? Vil du have en blot som et kæledyr eller en konkurrence hest for en spirende equestrienne? Er det vil være din første hest? Dit formål i at købe hesten vil bestemme overvejelser såsom at købe en hest, der allerede er uddannet, eller en hest bygget til fart.
 3. Gør din forskning på hesteracer, hest ledelse og gældende love for din tilstand. Vidste du, at der kan være lokale skatter involveret med heste, og at bygningen struktur for Boliger din hest har for at overholde lokale brand forordninger? Disse er også ting, du skal overveje, før du foretager købet.
 4. Efter at gøre din forskning og vurdere dit budget og formål for at købe en hest, træffe afgørelse om race, køn, størrelse, uddannelse, alder, helbredstilstand, farve og pris af hesten.
 5. Få ekspertrådgivning. Fortæl din ridelærer, hvis du har en. De har som regel har kunder, der sælger heste. Plus, kan du stole på deres mening senere, når du foretager en endelig køb.
 6. Tjek hæderlige hestehandlere og sælgere i området. Leder du efter forhandlere i dit område er en praktisk nødvendighed, fordi du vil være transportere hesten. Sammenlign deres priser. Internettet er et godt sted at begynde at kigge.
 7. Forbered en liste med spørgsmål til sælger. Bekræft race, alder, højde, farve, medicinske og konkurrence historie af hesten, hvis nogen, dårlige vaner fra hesten, du bør vide om, registrering og sikkerhed markeringer, blandt andre. Det kan spare dig ekstra ture til personligt at se hesten. Ved at stille disse spørgsmål, vil du give det indtryk, at du ved, hvad du gør, selvom det er faktisk din første gang til at købe en hest.
 8. Lær den smagfulde forhandlingens kunst. Hvis du finder en hest, som du gerne vil købe, så prøv at opretholde et pokerfjæs, og ikke lade på, at du virkelig gerne hesten. Dette gælder især, hvis du køber din første hest. De fleste driftige forretningsmænd vil forsøge at sælge deres merchandise til den højest mulige pris, så lad ikke din begejstring boble op til overfladen. Prutte.
 9. Tag din tid i at gøre et valg. Der er ingen lov, der kræver at du nøjes med den første levedygtige hest, du ser. Tag et kig på andre muligheder.
 10. Besøg din kommende hest mindst to gange. Først ved dig selv, og det andet besøg, med en ekspert følgesvend. Bedre endnu, se om du kan få hesten på forsøgsbasis først, før du lukker nogen permanent aftale. Har en dyrlæge tjek hestens helbredstilstand.
 11. Læse kontrakten før undertegnelsen handlen.
 12. Sørge for heste forsikring og foretage de nødvendige håndtering og transport.

At lære at købe en stor hest er et tricky business. I slutningen af ​​dagen, selv om du vil finde ovenstående forslag nyttige afhængige ekspertrådgivning at være på den sikre side.