E2y

Sådan køber et kæledyr opossum

Opossums er eksotiske dyr, der kunne tæmmes og være tamme. Som ejer af en sådan kæledyr, skal du have tålmodighed og forståelse om Opossum naturlige tendenser til at være genert, men nysgerrig på samme tid.

De er ganske elskelige og yndig som kæledyr

Sådan køber et kæledyr opossum. Domesticating en opossum.
Sådan køber et kæledyr opossum. Domesticating en opossum.

De er ganske elskelige og yndig som kæledyr, når de er tæmmet. De er sjovt at se og pet rundt. Så før du styrter ud og købe en, her er nogle nyttige tips i at købe et kæledyr opossum.

  • Domesticating en opossum. Tage sig af et eksotisk dyr, såsom opossum burde have en masse at tænke på din side. Hvis du er til at købe en opossum huske på, at det ikke er den kæledyr, der kun skal have et budget for. De overordnede aspekter bør også overvejes. Husk, at du skal overveje sin normale livsstil, miljø og endda habitat.
  • Lokale regler og forskrifter. Det er bedst at vide, om din lokalitet tillader dig at have en opossum som kæledyr. Juridisk set er der nogle områder, hvor du kan komme i problemer, hvis du ejer en eksotisk dyr uden tilladelse fra myndighederne.
  • Opdrættere og ejere. Du kan altid indhente en udtalelse fra de mennesker, der betragtes som eksperter om opossums. De kan være opdrættere eller ejere, der kan løse dine spørgsmål om opossums.
Du kan også kigge op på internettet for fora og online diskussioner. Du kan frit sende dine forespørgsler, når du sluttede sig til dem. Søg efter ejerne sælger baby-opossums på den gruppe eller endda opdrættere, der er juridisk tilladt at have transaktioner med eksotiske dyr.

Vær sikker på, at kæledyr opossum du er til at købe, er sund og rask skal tæmmes i dit hjem. Har en rigelig tid til observation og personlighed kontrol med dit valgte opossum.

Dyrehandler

De er ganske elskelige og yndig som kæledyr. Lokale regler og forskrifter.
De er ganske elskelige og yndig som kæledyr. Lokale regler og forskrifter.

  • Dyrehandler. Prøv din lokale dyrehandlere, hvis der er nøglepersoner du kunne tale med, når de køber en opossum. Der kan være endda opdrættere blandt ejerne dér. Du kan have en hurtigere transaktion i at købe et kæledyr opossum, hvis det sker.
  • Foreninger og organisationer. Du kan søge efter forskellige grupper, der fokuserer på velfærd domesticating eksotiske dyr. Der er foreninger og organisationer, der fremmer både sikkerhed og ordentlig pleje for disse dyr, herunder opossum. Prøv at finde en liste over akkrediterede dyrehandlere, opdrættere og endda gårde, hvor man kunne købe et kæledyr opossum.
  • Sidste check ups. Du kan have en dyrlæge, der er vant med eksotiske dyr til at tjekke din opossum før købet. Dette vil helt sikkert sørge for, at dit kæledyr er i sin bedste form til at være tamme. Husk på, at sikkerheden af ​​dyret kommer først. Hvis den ene ved hånden endnu ikke er klar til at blive tæmmet, så lad dem blive varetaget af rette myndigheder og forsøge at søge efter en anden.

At have en opossum som et kæledyr kan være virkelig givende. De kan være meget charmerende og elskelig. Vær sikker på at skabe et miljø, der er imødekommende og ikke skræmmende. Dette vil mindske generthed af dit kæledyr opossum. Nu kan du nyde tiden med din opossum!