E2y

Sådan opsættes en beta akvarium

Beta fisk

Beta fisk, ofte kendt som betta fisk, japansk kamp fisk eller Siamesisk kæmpe fisk, er smukke og kan gøre for en vidunderlig tilføjelse til dit hjem. Tilføj en smuk plante, en dejlig dekoreret vase, og nogle dekorative sten og du vil have den perfekte dekoration til midten af ​​dit bord eller et andet sted, hvor du ønsker at tilføje skønhed. Det er også nemt at holde, sat sammen, og det er billigt at bygge og beholde.

Du skal bruge en stor vase

Sådan opsættes en beta akvarium. Læg stenene til bunden af glasset.
Sådan opsættes en beta akvarium. Læg stenene til bunden af glasset.

Du skal bruge en stor vase. Du kan undertiden finde disse som Beta vase eller dekorative vase kits, komplet med en lille plastik bakke, der passer ind i halsen på vasen. Hvis du finder en af ​​disse, vil det være lettest. Hvis ikke, vil nogen stor vase gøre. Du vil have en med en hals, således at anlægget vil være i stand til at hvile der. Det bør være mindst 2/3 af en gallon (ca. 11 "høj og seks inches bred), men jo større jo bedre. Du vil også brug for en klar plastik kop (hvis du ikke får en vase med plastindlæg) , en stor pose med dekorative sten (også kaldet ædelstene), et bredt bånd eller en streng af perler til at dekorere din vase med, og en fred Lily eller Philodendron (disse er planter, der er sikre for fisk at spise, så vil du ikke have en plante af en anden type).

Selvfølgelig vil du ønsker at udvælge din beta så godt

Selvfølgelig vil du ønsker at udvælge din beta så godt. Hannerne er som regel pænere, men nogle gange kan du få fantastiske kvindelige beta fisk så godt. Du ønsker måske at farve-koordinere dine sten, bånd eller perler, og din beta fisk så godt. Endelig vil du brug for vand conditioner (som vil fjerne klor fra vandet og gøre det sikkert for din nye fisk), beta mad (normalt findes i form af pellets), og en fisk netto.

Processen:

Du skal bruge en stor vase. Vask rødderne af dit anlæg.
Du skal bruge en stor vase. Vask rødderne af dit anlæg.

Den sværeste ting ved at have en smuk beta fisk vase er det sæt op. Hvilket ikke er svært at gøre! Du vil finde dig selv med en smuk vase, der er let at vedligeholde.

 1. Vask vase og sten. Vask vase og stenene eller perler. Dette vil skylle snavs, der klamrer sig til dem samt eventuelle små bidder af glas.
 2. Læg stenene til bunden af glasset. Dæk bunden omkring 1 "med sten. Du behøver ikke ønsker at bruge alle dine sten, fordi du vil have noget for toppen. Men du ikke ønsker at spare ud på bunden.
 3. Fyld vase med vand. Fyld vase med vand til den er omkring en tomme fra halsen af ​​vasen. Dette vil lade din fisk har nogle plads til at trække vejret (de er top breathers), mens dit anlæg optager den plads i halsen på vasen.
 4. Tilstand dit vand. Læg omkring fem til ti dråber konditioneringsmiddel til vand for at fjerne chlor. Det er vigtigt at gøre dit vand sikkert for dine fisk. Du kan bruge flaskevand, men over tid kan dette blive dyrt.
 5. Vask rødderne af dit anlæg. Soak rødder dit anlæg, og skyl dem godt. Du vil sandsynligvis nødt til at gøre nogle af de første vandskift, fordi det vil tage et stykke tid for alle de snavs at forlade rødderne af dit anlæg.
 6. Skær et hul i plastik bakke eller klar plast cup. Du ønsker ikke dette hul til at være for stor, men det skal være stort nok til at passe anlægget igennem der.
 7. Sætte anlægget i plastskål. Tryk forsigtigt rødderne gennem hullet i plastik fad.
 8. Anbring forsigtigt fisken i krukken. Forsigtigt øse din fisk op med nettet og placere den i krukken.
 9. Tilføj anlægget. Indstille anlægget, så den hviler i halsen af ​​vasen.
 10. Fyld plastskål eller kop med dekorative sten. Dette blot tilføjer en nice touch og hjælper vejes ned for at gøre det noget værd at se på.
 11. Tilsæt til sidst bånd eller perler. Afslut din vase fra ved indpakning bånd eller en streng af perler omkring halsen af ​​vasen. Dette er den perfekte touch for den perfekte krukke.

Du vil nu have en smuk dekorativ vase at placere som en centerpiece eller at bruge som dekoration rundt om huset. Du kan også bruge dem til at dekorere til fester og derefter lade dem gå hjem med gæster, der er interesseret i at holde dem. Du bør fodre dem efter anvisningerne. En gang om ugen, røre op klipperne på bunden, være omhyggelig af dine fisk. Forsigtigt dump off omkring halvdelen af ​​vandet. Tilføj frisk vand conditioner og derefter fylde den op igen. Sørg for at forlade omkring 1 - 1,5 inches af plads fra vandlinjen og halsen af ​​vasen. En gang om måneden, øse forsigtigt op dine fisk og gøre en komplet vandskift. Det er så simpelt som det, og tilføjer skønhed til dit hjem.