E2y

Sådan opsættes en terrarium for en leguan

Leguaner er unægtelig gode kæledyr til at overveje

Leguaner er unægtelig gode kæledyr til at overveje. Men hvis du ikke ved, hvordan man kan give dem den rigtige hjem, skal du ikke være ufølsom nok til at få fat i en til dig selv. Men, hvis du virkelig ønsker at tage hjem en leguan som et kæledyr, skal du tillade dig selv at lære om, hvordan du kan oprette et terrarium til din helt egen kæledyr leguan.

Som du ved, er det meget vigtigt, at du giver dit kæledyr et godt hjem for at sikre hans sikkerhed hele tiden. Derfor, her er de ting, du skal gøre for at du kan skabe et perfekt bolig for din leguan:

Sådan opsættes en terrarium for en leguan. Få en god størrelse terrarie.
Sådan opsættes en terrarium for en leguan. Få en god størrelse terrarie.

Få en god størrelse terrarie. Iguanas vil altid foretrække at blive placeret i en åben tank, hvor de stadig kan have plads til at give dem en god komfort. Derfor den ideelle beholder størrelse til din leguan s terrarium er omkring 40 til 50 gallon kapacitet. Det kan være lidt mindre eller større afhængigt af størrelsen af ​​dit kæledyr. Derfor analysere størrelsen af ​​dit kæledyr og beslutte, om de kan bevæge sig frit og komfortabelt i den slags tank du vil være at købe for ham.

Installer et lys i terrariet. Lyset er meget vigtigt i livet for leguaner. For én, giver UVB lys eller dagen lys dem calcium for deres knogler. Uden udsættelse for en sådan slags lys, kan det føre til knoglesygdomme eller endog dødsfald. Derfor skal du sørge for at installere en dag lys kun 12 til 18 inches fra terrariet. Ud over denne dag lys, skal du også installere en udledt rødt lys, som er nødvendig for dit kæledyr i løbet af natten.

Indstil temperaturen i terrariet. Dit kæledyr har ingen chance for at vide, hvordan man styrer sin egen kropstemperatur. Derfor er det et must for dig at give ham en terrarium, der er varmt nok. Du kan gøre dette ved hjælp af keramiske varmelegemer, glødelamper eller bur varmepuder at hæve temperaturen inde. Man kan bruge et termometer til at kontrollere temperaturen i beholderen. Huske på, at temperaturen i løbet af dagen, skal være omkring 85 grader, medens det skal være omkring 75 grader i løbet af natten.

Leguaner er unægtelig gode kæledyr til at overveje. Installer et lys i terrariet.
Leguaner er unægtelig gode kæledyr til at overveje. Installer et lys i terrariet.

Forbered et godt udbud af mad og vand. Det er vigtigt, at terrarium har en hele dagen til friskt vand. Plus, du må ikke glemme at tilbyde dine kæledyr fødevarer såsom grøntsager og frugter.

Tilføj et stykke log i terrariet. Dit kæledyr vil helt sikkert elske at klatre og om ned på træstammer eller små planter inde i terrariet. Dette giver ham en følelse af stadig at være udendørs. Derfor skal du ikke glemme denne vigtige tilføjelse i terrariet.

Altid være opmærksom på

Altid være opmærksom på, at oprettelse af et terrarium til dit kæledyr leguan kræver en god portion viden. Faktisk vil det altid være op til dig, hvorvidt dit kæledyr vil komme ud for at være en sund én i slutningen. Så meget som muligt, skal du begynde at tage store pleje af dit kæledyr leguan ved at give ham et godt hjem hele tiden.