E2y

Sådan vælger du den rigtige kanin racer: kanin information

Få kæledyr kanin, der passer til dig

Det er ikke almindeligt kendt, at der faktisk er 45 + racer af kanin! De fleste mennesker på udkig efter et kæledyr kanin bare finde et tilfældigt avlet en i en dyrehandel i deres område. Mens dette er helt fint for de fleste mennesker, er det ofte misvisende. Det er usandsynligt, for det meste, at de er den pågældende race, de siges at være.

At vælge den rigtige race er lige så kompleks som at tage en ny hvalp for din familie. Kaniner er fuld af personlighed og forskellige racer har forskellige karakteristika.

I showet kredsløb, er kanin racer delt op i grupper efter deres kropstyper. Dette er den bedste måde at se alle de forskellige racer, da den deler dem hovedsagelig ved størrelse og type. Disse oplysninger vil hjælpe dig vælge det bedste kæledyr kanin til dit hjem. Hvis du ønsker at finde detaljerede oplysninger om forskellige typer, så jeg anbefale kaniner-online.co.uk.

Nedenfor vil vi udforske hver kropsbygning og de racer i dem:

 1. Kompakt krop type - Den kompakte kropstype er hvor alle de mindste racer af kanin falde. Små racer området fra 1 1/2 £ til 5 eller 6 lbs. Compact betyder, at de har meget små, afrundede organer. Nedenfor vil vi fremhæve nogle af de mere prominente racer i denne kategori.
  • Netherland dværg. Dette er formentlig en af ​​de mest populære af de kompakte racer. Ofte baby-kaniner ved dyrehandlere vil sige, at de er Holland, når de i virkeligheden er ofte blandet. En Netherland Dwarf vil være en max på 2 1/2 lbs. De har det, der kaldes en fed hoved. Deres hoved er lille og meget runde, og deres ansigt er flad, med meget store runde øjne. Deres ører er ikke meningen at være mere end 2 inches lang. Deres kroppe er ens i den måde, de er meget korte og runde.

   Holland kommer i en utrolig mange forskellige farver. Farverne er delt op i kategorier som godt og spænder fra hvid med blå øjne til orange!

   Holland er smukke kaniner, men de kan ikke være den bedste kæledyr til dit lille barn, de er meget små, men de har tendens til at have en mening om deres egen. De har ry for at være lidt gnaven og nippy til tider. Dette kan afhjælpes selvfølgelig, hvis de er opvokset med kærlighed og omsorg.

  • Hollandsk. Den hollandske er også en meget populær kompakt race. Det er også en af ​​de store. Fuld vokset en hollandsk vil være omkring 5 1/2 til 6 £. Den hollandske har et rundt hoved, med lange ører, omkring 4 til 5 inches. Deres kroppe er runde, men længere end Netherland Dwarf.

   Farve og aftegninger er den hollandske mest genkendelige attribut! De er hvide sammen med en anden farve, sort, chokolade, grå, blå, stål eller skildpadde. Den bedste måde at beskrive markeringerne er, at de ser på masse som en Boston terrier eller en Tuxedo Cat.

   For så vidt angår personlighed går, vil du ikke finde en pænere kanin. Hollandsk er meget fastsat tilbage og er store kaniner til børn. Omsorg for dem er meget let, og de er lav vedligeholdelse.

  • Polsk. Den polske er den bedst bevarede hemmelighed af de kompakte racer. De er stor lille alternativ til Netherland Dwarf. Polsk er meget små ligesom en Netherland Dwarf. De har små, runde dristige hoveder og runde organer. De er en smule større i vægt end en Netherland. Øverst vægt, er de 3 1/2 lbs. De har også lidt længere ører.

   Polsk ikke kommer i så mange farver, de kan kun sport sort, blå, chokolade, hvid (blå øjne og ruby ​​øjne), og brudt (hvilket er enhver farve fås med hvid).

   Den bedste egenskab af det polske er deres personlighed. Selv om de er små, de er meget blide og kærlige kaniner. De er store kæledyr og god med børn. De er også meget lav vedligeholdelse.

 2. Kommerciel kropsbygning - Denne kropstype er temmelig meget begrænset til store racer af kanin. Større og tykkere end de fleste racer, er de ofte omtalt som kødracer, da de ofte er rejst for deres kød. Selv om dette er sandt, de gør utrolige kæledyr! De har et stort vægtområde fra 6 1/2 lbs til 12 lbs. Kommercielle racer af kanin er blandt nogle af de blideste.
  • New Zealand. Den New Zealandske er muligvis en af ​​de mest genkendelige kommercielle racer. De er store, vejer 9 £ til 12 lbs. Hunnerne (gør) vil veje tungere end hannerne (bukke). De har meget store runde organer. De bør have meget fuld bagpart og fuld skuldre. De har store hoveder, med ikke at have længere ansigter end bukke. Ørerne vil være omkring 6 inches lang.

   Racen kommer i tre forskellige farver - sort, hvid og rød - selvom en blå vil poppe op fra en sort avl i ny og næ (de er fortyndede sorte, der har en blå udseende, men de er ikke anerkendt eller udstillingsegnede) .

   Selv om disse er samme race, de forskellige farver ser ud til at have forskellige personligheder. Hvide New Zealands har været almindeligt anvendt i videnskabelig forskning. Det er muligt, at denne masse opdræt af dem har gjort dem jumpier og ikke så venligt som de to andre sorter. Hvide er ikke bedst for kæledyr eller børn. Reds og sorte er en anden historie, dog. De har tendens til at være en meget mere blid og kærlig. Hvis plejes fra en ung alder, kan røde og sorte bliver big bamser!

  • Champagne d 'argent. Champagner er blandt nogle af de sødeste store racer kaniner du vil finde! De er nogenlunde samme størrelse som en New Zealand - kun et pund mindre for gør. De har samme kropstype, som er rund og meget fuld.

   Den mest interessante træk ved Champagne er dens smukke pels af skind. Det har en sølv tyk frakke af skind med længere sorte dækhår spredt over hele kroppen. Det er utrolig blød at røre ved, og vil bringe et smil på dit ansigt.

   Sådan vælger du den rigtige kanin racer: kanin information. Kaniner-online.co.uk.
   Sådan vælger du den rigtige kanin racer: kanin information. Kaniner-online.co.uk.

   Champagne har også en utrolig sød personlighed. De er meget store, men de har meget laid-back personligheder. En interessant træk af denne race er, at de er født solid sort, og som de vokser, den sorte forsvinder og sølv farve kommer i. Ved den tid, de er 5 til 6 måneder, er de fuldt forsølvet.

  • Sølv mår. The Silver Marten er en af ​​de mindre af de kommercielle racer. På deres top vægt, er de på mellem 8 og 8 1/2 lbs. De har samme kropsbygning som de foregående to racer, kun en smule mindre. De har mere aflange hoveder og ca 5 tommer ører.

   De kommer i kun fire farver: sort, blå, chokolade og zobel. Den unikke træk af Silver Martens er deres sølv tikkende. Bugen er helt sølv, og sølvet rejser op på siderne af deres krop. Da det går op, der er sølv hår spredt gennem siderne, efterhånden forsvinde ind i en solid farve, som sort. Den tikkende er også til stede omkring jawline og ørerne.

   Disse kaniner har ret føjelige personligheder. De kan være en smule aktiv og kan ikke være for den person på udkig efter en doven lå omkring huset slags kanin.

 3. Fuld arch krop type - Fuld Arch racer er terriere og de ​​Border Collier i kanin verden. De er meget unikke i udseende og meget høj i energi! Disse typer af racer er for meget dedikeret eller erfaren kanin ejer.
  • Engelsk stedet. Engelske Spots er utroligt smukke kaniner! Udtrykket "fuld arch" betyder, at de har en krop, der er tynd og buet. Disse kanin står højt og højt oppe på deres ben. Deres krop er hvælvet og meget cylindrisk formet. De vejer ca £ 7 og har meget lange ører 5 eller 6 inches, såvel som en tynd hoved.

   Få kæledyr kanin, der passer til dig. Kommerciel kropsbygning.
   Få kæledyr kanin, der passer til dig. Kommerciel kropsbygning.

   Engelsk Spots er meget unikt at kigge i deres markeringer. De har, hvad der er kendt som en sommerfugl farve på næsen, og har cirkler af farve omkring øjnene og farvede ører. Fra bunden af ​​ørerne hele vejen til spidsen af ​​halen, har de en perfekt stribe. På hver side af deres bagben, har de en serie af spots, der er omkring en halv tomme over (nogle kan være mindre). De kommer i mange farver, herunder sort, chokolade, blå, guld, og grå.

   For så vidt angår personlighed går, engelske Spots har en masse af det! De er meget travlt, aktive og glade dyr. De er meget kraftige og er kendt for at køre, dog, og ikke for den uerfarne kanin ejer. De er venlige kaniner, men kan ikke være det bedste for små børn.

  • Tan. Tans er meget lig den engelske Spot i kropstype, med den buede ryg, og høj krop, og tynde ansigt. De er dog en smule mindre, vejer kun omkring 6 lbs.

   Det Tan er sort, med en mave af en anden farve. Maven farve kan være tan, blå, chokolade eller lilla, men tan er den mest almindelige.

   De er lige så høj spændt som den engelske Spot og lige så svært at håndtere. Det er ikke en god kanin for børn. De kan være slags temperamentsfuld, og er bedre egnet for voksne.

 4. Semi arch krop type - Semi Arch racer kaldes undertiden er formet som mandoliner. Dette er fordi de er almindeligt meget store racer, der har meget lavtliggende skuldre og en meget høj buet hind kvartal.
  • Engelsk lop. Det engelske Lop er en af ​​de mest interessante Semi Arch racer og en af ​​de mest interessante kanin racer generelt. De er meget store, vejer mellem 10 og 12 lbs. De har mandolin legeme, og en meget lang, stort hoved.

   Den mest interessante træk ved engelske Lop er dens lange ører. Det engelske Lop har de længste ører, når fuldt udvokset skulle være 26 inches i længden hver. Når på showet bordet dommeren vil trække sig ud en lineal og måle dem! Den Lop kommer i mange forskellige farver, hele vejen fra sort til orange til brudt.

   Engelske LOPS har en fastsat tilbage personlighed, men de er meget store. så de behøver at blive arbejdet med for at vænne sig til at blive håndteret.

  • Flamske gigant. Den flamske Giant er lige, hvad det lyder som, det er GIANT! Dette er den største race af kanin, som du kan finde. Den laveste vægt bør det være er 13 lbs, og de fleste kan komme til den utrolige vægt på £ 20 eller deromkring. 16-17 lbs er den mest almindelige vægt.

   De har mandolin form, med en høj bagfjerding og lav skulder. De har utroligt lange ører, og en lang stort hoved. De kommer i en hel del farver, herunder, sort, blå, hvid, sand, og fawn.

   Den største del af denne kanin er imidlertid dens store personlighed! Flamske Giants er smart og meget venlige. De behøver at blive arbejdet med, da de er meget store. De er store med børn, og alle mennesker i almindelighed.

 5. Cylindrisk krop type - Der er kun én race, der har en cylindrisk krop type.
  • Himalaya. Himalaya er enestående, da det er den eneste cylindrisk race. Det har en meget lang krop, der er lige, hvad det lyder som, formen af ​​en cylinder. Den er lille, vejer omkring 5-6 lbs. Dets ansigt er lige så tynd som sin krop, meget pegede i sin næse.

   En Himalaya er hvid farve med en mørk næse, ører, fødder og hale. Den mørke farve kan være sort, chokolade, blå eller lilla. De har også ruby ​​farvet eller pink øjne. Det giver dem en meget slående udseende.

   Den personlighed af denne kanin afhænger hengivenhed for ejeren. De kan have en meget rolig personlighed, hvis de arbejdede med fra det tidspunkt, de er unge. Hvis de ikke er, kan Himalayans blive en smule høj spændt.

Disse oplysninger vil hjælpe med den første del af udvælgelsen kæledyr kaniner. Nu, hvor du er fortrolig med mange racer, skal du beslutte, hvor du kan få din kanin. Din bedste chance vil være at finde en opdrætter af racen, du forsøger at købe. Der er to store måder, du kan finde en.

 • Internettet - Det er virkelig let at finde opdrættere online. Din bedste chance er at gå til Google eller Yahoo og skriv racen du søger. Dette vil næsten altid give dig nogle resultater.
 • 4-H, FFA og Shows - Hvis du er fortrolig med din lokale 4-H eller FFA organisationer, kontakte dem og få dem sætte dig i kontakt med en kanin-relateret klub. Disse klubber bør kunne henvise dig til nogle opdrættere eller bedre endnu, kan de fortælle dig, hvornår der vil være en 4-H eller Arba kanin show, hvor man kunne gå ud og finde dem.

Det er bestemt ikke en forbrydelse at købe en kanin fra en dyrehandel. Bare sørg for at stille spørgsmål og klar over, hvad du får.

Have det sjovt og husk at forskning, før de køber! Det er et nyt medlem af familien ... bare husk det!