E2y

Hvordan at bade et lille barn

Småbørn er kendt for at være nysgerrige

Småbørn er kendt for at være nysgerrig, aktiv og let distraheret. Dette er sandsynligvis grunden til, at de fleste mødre afskyr hele ideen om at give deres egen lille barn et bad. Ja, du kan give et lille barn et bad være ganske udfordrende, da du bliver nødt til at holde ham beskæftiget og distraherede, for ham til at opgive modstand badet. For at hjælpe dig med din egen udfordring, her er nogle trin og tips om hvordan at bade et lille barn uden alt for meget af en besvær.

Hvordan at bade et lille barn. Har dit barn ind i badet.
Hvordan at bade et lille barn. Har dit barn ind i badet.
  • Prep karret. Det første skridt i at give dit barn et bad ville være at forberede karbad for hans fordybelse. Småbørn vil ikke lide et bad, der er for koldt eller for varmt. De vil mindre sandsynligt klage over at tage et bad, hvis vandet er lige ret med hensyn til temperatur. På dette notat, så sørg for at fylde karret med lunkent til mildt varmt vand. De små ændringer i temperaturen bør afgøres af dit barns præferencer.
  • Har dit barn ind i badet. Når vandet er rart og varmt, gør dit barn ind i badet. Hvis han kan gøre det selv, så lad ham. Hvis ikke, så bliver du nødt til at fordybe sig i vandet selv. Så snart han er i karbad og nedsænket i vandet, så fortæl ham at sidde ned.
  • Gøre oplevelsen sjov. Igen, da småbørn er meget mere af en håndfuld i forhold til spædbørn i form af badning, kan du ønsker at finde måder at få ham pre-besat og at distrahere hans sind fra badet. Du kan opnå dette nemt gennem en række forskellige måder. Kaste hans foretrukne legetøj i badet for ham at spille med er en dejlig og effektiv start. Placer en dejlig båd eller en gummi ducky i mix bør berolige ham lidt ned. Bortset fra legetøjet, kan du måske spille et spil med ham, som vil give jer begge at komme igennem, og endda nyde hele oplevelsen. Nogle mødre har endda fundet det effektivt at synge en sang med deres barn, mens i badet. På dette tidspunkt, skal du sørge for at bruge din fantasi og gøre noget, som dit barn vil sætte pris på.
  • Påfør shampoo og sæbe. Efter skylning og fugte din baby med vand fra top til tå, sprøjte et par dråber baby shampoo og skumme det op på hans hår. Massere shampoo for omkring 3 til 5 minutter, før skylning det ud. Når det er gjort, får en blød og våd ansigt håndklæde og krat sæbe på det at skabe sæbeskum. Brug håndklæde til at anvende sæbe i en cirkulær og skrubbe bevægelse hele dit barns krop. Sørg for at ramme hver plet over hele kroppen til at fjerne uønsket snavs og partikler klamrer sig til hans hud ikke at nævne mulige bakterier som godt. Skyl sæben efter
  • Tør ham op. Tag dit barn fra karbad og få ham stå op på gulvet på et håndklæde. Brug en anden håndklæde til at tørre hele hans krop op startende fra hovedet ned til tæerne.

Når han er rart, tør og frisk, give ham en dejlig behandler som et tegn på, at tage et bad betaler sig. En dejlig snack, drikkevarer eller nogle tv tidspunkt ville være fantastisk belønning ideer.