E2y

Hvordan man laver en vippen

De fleste børn i dag hovedet over til parken eller på legepladsen for at opfylde deres enkle, men uforudsigelige smag, spille på jungle gym, gynger og vippen. Hvis du er en forælder, der ønsker at gøre noget særligt for dine børn-og også sker for at nyde hjem forbedring og udfordre dig selv med DIY (gør det selv) projekter, så et projekt, der er særligt vanskelig, meget tilfredsstillende og gør en vidunderlig gave til dine børn, ville være at bygge dem deres egen vippen lige i din værftet.

Blive advaret men dette er ikke for folk, der tilfældigt arbejder på projekter, dette er for en person, der er alvorligt med at opbygge en vippen, og er villig til at få (eller allerede har) alle de nødvendige redskaber til at gøre det. Her er en trinvis proces, kan du gå over og følge.

  • Klar de rette redskaber og materialer. Dette kan være en temmelig skræmmende opgave, hvis du ikke er godt rustet til at begynde med. Det betyder ikke, at det er umuligt dog, det vil bare tage lidt længere tid. De værktøjer og materialer, du skal bruge er: en otte-fods to-by-seks og en ti-fods to-by-fire robust træplade, en rundsav, en rulle sav, en båndsliber, træ klemmer et par rørstykker (galvaniseret), en håndholdt boremaskine med passende bits, en boremaskine presse, en kasse med skruer (omkring to og en halv inches), samt en blyant, en saks, målebånd, et stykke papir, og endelig tre stykker af meget stor udarbejdelsen papir. Hvis du formår at samle alle disse, derefter fortsætte til næste trin i processen.
  • Udarbejde dit arbejde og skabe nogle skabeloner. Den første ting du skal gøre er at lave en lille skitse af vippen til at være på din stykke papir vil fungere som en disposition. Dernæst kan du gøre skabeloner for hver del af vippen, basen, omdrejningspunktet-stillingen samt sæder, ved hjælp af hver enkelt af udarbejdelsen papir til at gøre det. Den første skal spores ved hjælp af to-by-seks du har (som bør være mærket halvt ned) og foretage de ønskede ændringer til udkastet (buede kanter og whatnot). Støttepunktet vil bruge bredden af en to-by-fire og folde det til en passende størrelse, vil basen også bruge to og fire, kun det ikke er foldet.
  • Byg vippen. Brug af skabeloner som fundament, kan du begynde at gøre vippen bruge træ klemme og dit bælte sander til korrekt sand træ to-by-seks og forme omdrejningspunkt & ndashpost-boring det, så de galvaniserede rør vil passe i. Bor de rigtige huller til basen og tilslut dem til din boret omdrejningspunkt-post og fastgør den til jorden med boret så godt. Du skal bruge en top jernbane gennem toppen af omdrejningspunkt post (bore den igen). Resten er simpelthen forbinder galvaniserede rør (som bør sættes sammen for at ligne håndtag) på hver ende af vippen, med skruerne for at sikre sin position. Endelig bruge cement eller sand til at begrave bunden af vippen, så den er helt fastgjort til jorden.

Hvordan man laver en vippen. Klar de rette redskaber og materialer.
Hvordan man laver en vippen. Klar de rette redskaber og materialer.

Og der har du det, en vidunderlig ny vippen for dit barn og en grund til at klappe dig selv på ryggen.