E2y

Hvordan man organiserer baby legetøj

For de fleste forældre

For de fleste forældre, er at hengive deres babyer med legetøj næsten uundgåelig. Et af de problemer, som forældre normalt vil støde, er imidlertid det rod, baby legetøj kan gøre i barnets værelse. På ingen tid, kan de smykker og små stykker legetøj, du køber for barnet i sidste ende resultere i en stor bunke af baby legetøj, der vil rod i rummet. Her er hvordan du kan organisere baby legetøj.

Adskille

Adskille. Start med at udskille barnets legetøj. Forældre vil i sidste ende indse, at babyer har forskellige smag, når det kommer til legetøj. Der er nogle enkle legetøj, der blot klikke med børn, og som barnet kan tilsyneladende ikke få nok af, mens der er dyrere legetøj, der en eller anden måde ender med ikke at blive bemærket af barnet. Adskille det legetøj, som dit barn ikke længere bruger, og give det væk til velgørenhed eller smide det væk.

Hvordan man organiserer baby legetøj. Adskille.
Hvordan man organiserer baby legetøj. Adskille.

Legetøjskasser. Når du har adskilt de legetøj, bliver du nødt til at organisere det legetøj i små spande og kurve. Den plastiske skraldespande, have gennemsigtige paneler er bedst, da dette vil give dig mulighed for hurtigt at scanne kasserne for den type legetøj, som dit barn ønsker at spille med. Disse bokse har også en let at forsegle låget, der vil holde luft ude. Air sikret beholdere er stor, da disse vil forhindre fugt fra dannes på legetøjet og vil holde støv og snavs ude. Hvis du har et stort antal legetøj, købe mere end én kasse. Eller du kan også tilføje ekstra hylder i rummet ved hjælp af L beslag, der vil tillade dig at tilføje hylder til enhver ledig væg i huset. Du kan også bruge stativer, hvor du kan hænge poser fyldt med legetøj.

Prioriter

Prioritere. Du bør også prioritere det legetøj i henhold til deres brugsværdi for barnet. Der er nogle legetøj, der bruges hele tiden, og der er nogle legetøj, der kun bruges i ny og næ. Legetøjet, der ikke bruges for ofte, kan gemmes i kabinetter og under sengen. For at få mest ud af den begrænsede plads i huset, kan du også gemme disse typer legetøj i top skuffer og rum i skabene, som ofte ubrugt. Legetøjet, der ofte bruges, bør dog være i kasser, der er meget tilgængelige i rummet, selv for barnet.

Oprydning

Oprydning. Børn vil være børn, og uanset hvad du gør det legetøj i sidste ende vil tendens til at blive spredt over det hele. På grund af dette, er det bedst, hvis du jævnligt rydde op legetøj og samle dem op og returnere dem til de rette containere. Hvis dit barn er gammelt nok, kan du gøre det til en regel at returnere legetøj til deres rette steder. Før dette, dog vil du nødt til at kæmpe med at skulle samle op efter din babys rod.

For de fleste forældre. Legetøjskasser.
For de fleste forældre. Legetøjskasser.

Lad ikke barnets legetøj får på dine nerver. Gennem disse nemme trin, bør du være i stand til at styre og organisere dine baby legetøj.