E2y

Hvordan finder man en kolik støttegruppe

At have en colicky baby kan være meget stressende for forældre

At have en colicky baby kan være meget stressende for forældre, især første gang dem. Dit barn kan græde meget hårdt i de wee timer om natten (og endda i dagtimerne), og at give dig det indtryk, at noget slemt kan ske for ham. Det kan være på grund af hans udvikling fordøjelsessystemet eller nervesystemet, eller måske dit barn har brug for at blive kærtegnet, eller måske dit barn har slugt luft, mens blive fodret eller måske dit barn kunne have allergi over for mælk formel eller modermælk.

Dit helbred udbyder kan give dig løsninger til din colicky baby og ville forklare dig, at dit barn er i god form. Det kolik vil forsvinde i 4 til 6 måneder. Mens dit helbred udbyder har gode intentioner i at gøre dit barn føler sig bedre, er du nødt til at føle sig bedre om situationen så godt. Men bare hvordan kan du overleve med 4-6 måneders søvnløse nætter? Du finde dig selv en støttegruppe.

Hvordan finder man en kolik støttegruppe. Spørg din sundhed udbyder (e).
Hvordan finder man en kolik støttegruppe. Spørg din sundhed udbyder (e).

Spørg din sundhed udbyder (e). Din børnelæge eller OB GYN kan have en liste over støtte gruppere kontaktpersoner, som du kan tilmelde sig. Disse organisationer gå til klinikker og give deres telekort til at tilbyde deres støtte til forældre, der kan have brug for deres hjælp. Din børnelæge kan selv ønsker at arrangere en session, hvor du og andre forældre med colicky babyer kan have en diskussion om dine oplevelser. Børnelæge kan selv tjekke babyer under sessionen.

Udforsk de gule sider

Udforsk de gule sider. Hvem siger leder efter kontakt numre i telefonbøger er forældet? Du kan finde en lokal kolik støttegruppe i dit sted. Du kan søge ud af at deltage i støtte gruppe og spørge om deres tidsplan sessioner for dig at begynde at deltage. Disse gruppemøder vil tillade dig at dele, hvad du oplever med nogen, der helt oplever det hele. Samspillet mellem forældre med colicky babyer vil give hinanden til at lære af hinanden og kan finde nye måder at hjælpe dig slippe af infantile kolik på et tidligt stadium.

Gå online for at finde din støtte gruppe. Du kan tilmelde dig online kolik støttegrupper, hvis du ikke har tid til at deltage i egentlige sessioner, eller du er alt for langt fra den nærmeste lokal støttegruppe. Visse hjemmesider såsom hjemmesiden for La Leche League eller Brazelton Institut kan tilbyde dig online support. Der er forum hjørner, hvor forældrene kan udveksle ideer og måder til at hjælpe deres børn med deres kolik problem. Du kan også tage dit problem på deres opslagstavler. Du vil blive bombarderet med forslag og visdomsord og inspiration på ingen tid.

At have en colicky baby kan være meget stressende for forældre. Udforsk de gule sider.
At have en colicky baby kan være meget stressende for forældre. Udforsk de gule sider.

At have en colicky barn kan være en stressende ting at gennemgå i den tidlige fase af babyhood. Det kan spise din tid: tid til dig selv, tid til arbejde, tid til at gøre gøremål og endda tid til at slappe af. Men husk, at det er bare midlertidig. Din forældrenes tålmodighed vil blive testet. Men også huske på, at du ikke er alene. Der er altid nogen, et eller andet sted i dit sted, der oplever nøjagtig samme dilemma. Må ikke bekymre dig, nogen er villig til at lytte.