E2y

Sådan lære et barn at sparke i vandet

Lær dit barn at svømme er en af de vigtigste erfaringer

Lær dit barn at svømme er en af de vigtigste erfaringer, du kunne bibringe hende. Svømning som bedst læres trin-for-trin, og en populær strategi er først at lære dit barn, hvordan man korrekt at flytte benene i vandet. Når dit barn bliver brugt til at sparke ordentligt i vandet, hun er godt på vej mod svømning komfortabelt. Nøglen til undervisning dit barn til at sparke i vandet, er gennem en undervisning teknik kaldet "stilladser", hvor hun vil gøre den færdighed mere uafhængigt som hun får mere vant til at gøre det.

Sådan lære et barn at sparke i vandet. Sæt på hendes flydere.
Sådan lære et barn at sparke i vandet. Sæt på hendes flydere.
  • Sæt på hendes flydere. Floaters er meget vigtige. Lad hende ikke i vandet uden armen floaters på. Det er en vigtig sikkerhedsforanstaltning, selv hvis du er der til at overvåge hende.
  • Lær hende at være komfortable i vandet. Så meget som muligt, bør du tildele et par sessioner at få dit barn til at være mere tryg i vandet. Lad hende spille i vandet, og lod hende bo kun i taljen-dybt vand. Aldrig tvinge hende til at begynde at svømme eller gå til den dybe ende af bassinet, hvis hun ikke er klar endnu, tvinger hende måske bare føre hende til at føle sig traumatiseret mod vand.
  • Bibringe dit barn vigtigheden af at sparke i vandet den rigtige måde. Fortæl dit barn, at selv om bevægelse af armene, mens svømning er den handling, der bestemmer den retning, som svømmer vil gå, sparker er den handling, der driver svømmer at bevæge sig fremad.
  • Lær hende at trække vejret ordentligt. Træn dit barn til at inhalere dybt i luften og derefter til udånder langsomt gennem næsen under vandet. Træn hende også, hvordan man vippe hovedet jævnt til den ene side, så hun kan inhalere mere luft når det er nødvendigt.
  • Lad hende holde fast i siderne af swimmingpoolen. Dette er en stor teknik, fordi hvis dit barn har noget solidt at holde på, hun vil være mere trygge ved at udvikle hende fødder bevægelse i vandet. Tag dit barn til den del af den pulje, der er om talje-til bryst-dybt for hendes krop. Lad dit barn til at holde på siderne af poolen, og instruere hende til at give hendes krop til at slappe af og fuldt strække ud, indtil hun er flydende nedad. Opmuntre hende til at praktisere de vejrtrækningsteknikker, at hun har lært.
  • Lad hende sparke benene. Når dit barn er med forsiden nedad og helt strakt på vandet, lad hende praksis hendes ben bevægelse. Fortæl hende ikke at bøje benene på knæ, når sparke. Hun bør give dem mulighed for at være helt lige under sparke. Lære hende at flytte hendes ben i ordentlig rytme, og lad hende huske, at hun ikke behøver at sparke for hårdt. Det vigtige er, at hun gør det støt.

Gør det til en vane at tage dit barn til stranden eller poolen

Gør det til en vane at tage dit barn til stranden eller poolen, så hun vænner sig til vandet. Denne måde, hun lærer at svømme og ikke være bange. Nogle børn er bange for at gå i vandet. Må ikke indgyde frygt for at blive i vandet i dit barn. I stedet opmuntre hende til at være eventyrlysten, men med din vejledning. Efterlad aldrig dit barn uden opsyn, når i vandet. Hold altid øje med hende for at undgå uheldige ulykker.