E2y

Sådan støtte dit barn atlet

Det er altid fantastisk at have et barn, der excellerer i sport

Det er altid fantastisk at have et barn, der excellerer i sport. Hepper for dem under leg og ser dem vinde kan bringe dig så meget stolthed og glæde. Raising et barn atlet er ikke meget anderledes fra blot at hæve et almindeligt barn. Men du skal huske andre vigtige ting at støtte dem. Læs videre og find ud af hvordan du støtte din lille stjerne atlet.

  1. Sørg for, at der ikke er problemer med skolepenge. Blive opdateret i at betale studieafgift, eventuelle skoleaktiviteter eller regninger, der skal løses. Dette er for at sikre, at dit barn kan fortsætte med at spille for skolen, han elsker.
  2. Du må ikke være en fodbold eller baseball fan, men når det kommer til dit barn, så er du nødt til at være. Find ud af hvordan sporten fungerer, finde ud af, hvad der gør én en god spiller. Smide nogle trivia på dinnertime og imponere dit barn med, hvad du ved.
  3. Kender hans træner. Det er bedst at holde sig i kontakt med træneren for at få en idé om, hvordan dit barn er på denne type af sport. Du vil få værdifulde input til, hvordan han spiller spillet, og hvordan han interagerer med sine jævnaldrende.
  4. Vær venlig til sine holdkammerater. Hjælp ham med at bygge gode venskab. Inviter hans team i for nogle eftermiddag snacks. Ved hvem han er med og forstå, hvad han elsker at gøre.
  5. Hold dit barn sunde ved at give ham den næring han har brug for. Fodre ham lækre endnu sunde måltider, der vil hjælpe ham i hans sport. Opbevar altid frisk mælk i køleskabet, så han altid kunne få et glas, når han har brug for én. Den bygger stærke knogler, han har brug for at spille. Minde ham også at drikke vand nok til at gøre ham opdateres hele dagen.
  6. Sørg for at han får god søvn. Hold fjernsynet lydstyrke ned om natten, så han kunne sove i fred. Dette vil holde ham munter og alle klar til at imødegå en anden dag praksis.
  7. Han kan være den mest værdifulde spiller på sit hold, men minde ham om, at han ikke må glemme sine studier. Hjemmearbejde bør gøres, og anmeldelser for undersøgelser bør stadig gøres flittigt. At være en god atlet bør ikke stoppe et barn fra at have passerer kvaliteter.
  8. Lyt til dit barn, når han taler om hans dag under træning på hans spil eller noget han måske ønsker at fortælle dig om. Lad ham tale og lytte opmærksomt, fordi disse er de tidspunkter, du ikke ønsker at gå glip af.
  9. Være der for nogen konkurrencer, som han måtte have, så meget som du kan. Det er et travlt liv, men få tid til de vigtigste øjeblikke af dit barn, fordi det er de tidspunkter, at de fleste kan huske, da de vokser op. Du ønsker dine børn at vide, at du elsker dem nok til at være der for dem.
Sådan støtte dit barn atlet. Sørg for, at der ikke er problemer med skolepenge.
Sådan støtte dit barn atlet. Sørg for, at der ikke er problemer med skolepenge.

Støtte dit barn atlet kan være relativt let, hvis du følger ovenstående trin. Der er flere ting, du kan gøre, som du vil finde ud undervejs. Vigtigst bare være der for dem at opmuntre og støtte dem. Det er den bedste måde efter alle.