E2y

Hvordan at finde en god babysitter

Med så mange travle forældre i dag

Med så mange travle forældre i dag, er baby posering pludselig behov overalt! Dog kan finde en troværdig man være en smule vanskeligt. Hvis du ønsker at lære mere om, hvordan man finder en god baby sitter, læse disse meget enkle trin.

1.. Ser man på det rigtige sted. Når du er på udkig efter en god og pålidelig babysitter, er det meget vigtigt, hvor man ser. Du er nødt til at sørge for, at du ser på steder, hvor du fuldt ud kan stole på, stole på og er blevet bevist af mange arbejdende mødre og familier. Du kan starte med at spørge om anbefalinger fra dine venner, kolleger eller kære. De har ofte et forslag eller to. Spørg dem om, at du har brug for en rigtig god baby sitter-person, som du kan stole på, ved, hvordan man følge instruktioner og har en oplevelse i temmelig lang tid med denne form for arbejde. Hvis du har andre specifikke krav, så sørg for du fortæller dem, at når beder. Du kan også søge efter lokale børnepasning uddannelsesprogrammer. Du kan nemt finde dette på det lokale community colleges, forskellige hospitaler, frivillige grupper, såsom Røde Kors, non-profit organisationer, der fremmer børns velfærd og lignende. Gå til amtet kontor og spørge om disse grupper. Private bureauer kan også give dig, hvad du har brug for men de har tendens til at opkræve dig mere.

Hvordan at finde en god babysitter. Ser man på det rigtige sted.
Hvordan at finde en god babysitter. Ser man på det rigtige sted.

2.. Den perfekte interview. Så snart du allerede ved hvor de skal lede, straks kontakte dem og bede om følgende vigtige dokumenter:

  • Genoptag
  • Fuldstændig fysisk undersøgelse (Hvis sitter allerede har en, sørg for at det er meget nyere. Hvis ikke, tilbyde at dække udgifter til den medicinske eksamen for at sikre, at personen ikke bærer nogen sygdomme, der kan skade din familie).
  • Certifikat til træning i førstehjælp
  • Mindst tre referencer
  • Hvis en af din baby sitter forpligtelser er at køre dine børn, få en kopi af deres kørekort, pladen antallet af deres køretøj og fødselsattest.

Det er de dokumenter, du har brug for at bede en baby sitter før interviewet. Fortæl hende at bringe disse papirer på dagen for hendes planlagte udnævnelse. På dagen for interviewet, skal du stille de rigtige spørgsmål, for at du kan få de rigtige svar. Være meget klar over dine behov, og om barnets behov. Det er også vigtigt, at du altid følge dit instinkt. Som mor, vil du straks vide, om personen er okay eller ej. Hvis du føler, at der er noget off om ansøger, lytte til det. Ofte, dine instinkter er altid korrekte.

Med så mange travle forældre i dag. Den perfekte interview.
Med så mange travle forældre i dag. Den perfekte interview.

3.. Under prøvetid. Hvis du allerede har valgt en baby sitter, give hende en prøvetid. Selvfølgelig afhænger det af hyppigheden af sitter job med dit barn. Hvis du planlægger baby sitter hver nat, bør en prøvetid på to uger at gøre det. Det er i denne tid, hvor du kan observere sitter. Når du har givet vejledningen, tjek om den sitter var i stand til at huske og følge den til punkt og prikke.

Bare følg disse effektive trin, og du vil have den bedste baby sitter på ingen tid! Så længe du har alt dækket, kan du aldrig gå galt. Held og lykke.