E2y

Byg kat scratch stillinger med sisal reb

Tips om at opbygge en høj, grundlæggende, solide kat skraber

Først og fremmest skal du vide, at jeg har produceret sisal reb skrabe stillinger til mere end 20 år -. Tusindvis af dem Dette er for at fastslå, at jeg hellere måtte vide ved nu i og ud er af dette! En ting jeg har lært, er, at folk vil gå til en butik viser en af mine værker, og vil konkludere, at de kunne gøre en af disse stykker kat møbler selv, ved hjælp af let tilgængelige materialer. I deres sind (og jeg gætter på din, også!), Det er bare et spørgsmål om at få en stilling, nogle tæppe og reb, en fladskærm til basen, og voila! En sisal kat skraber er født. Jeg betragter jer katteelskere at være praktisk, opfindsomme og patient. Du kan bygge kat møbler . Bare vide, at du vil investere flere timer af din kostbare tid og penge for de materialer, du ikke har liggende rundt omkring i huset. Så tag et øjeblik og læse en catman råd til hvordan man laver en kat skraber, og spar dig selv lidt tid og forværring.

For at gøre en kradsetræ:

Byg kat scratch stillinger med sisal reb. Tæppe klinge eller hobbykniv.
Byg kat scratch stillinger med sisal reb. Tæppe klinge eller hobbykniv.

Værktøjer:

 • Hammer at bang hver række af reb mod den sidste, som du wrap.
 • Bor med bits at forbore huller i bunden og med drivere, der vil drive dine skruer.
 • Tæppe klinge eller hobbykniv til at skære dit tæppe og dit reb. BEMÆRK: Disse suckers er barbermaskiner, så vær forsigtig.
 • Hæftemaskinen til at fastgøre tæppet til basen.
 • Cirkulært eller bordrundsav at klippe dine komponenter
 • Lim pistol - en fælles håndværk-type hotmelt lim pistol kunne hjælpe vedhæfte dit reb til stillingen, samt dit tæppe til basen.
 • Level at kontrollere, at du vil lave en forholdsvis lige stilling.
 • Arbejde handsker til at holde rebet og anvende nogle spændinger på det som du pakke den.

Materialer:

Tips om at opbygge en høj, grundlæggende, solide kat skraber. Cirkulært eller bordrundsav.
Tips om at opbygge en høj, grundlæggende, solide kat skraber. Cirkulært eller bordrundsav.
 • Reb: Mange kradsetræ beslutningstagere bruge 1/4 "sisal reb jeg vil råde dig til at støde, at op til 3/8.". Det vil gøre dit indlæg vare meget længere. Desuden har jeg fundet brasilianske reb til at være nemt at arbejde med, og det er også temmelig tør. Med dette mener jeg det er ikke stærkt olieret. Uanset krav fra de højt profilerede kat møbler websites, sisal reb skal smøres for at køre det igennem maskinerne på fabrikken. Ja, folkens, er det lavet på en fabrik, og ikke håndvævet i en tredje verden land. Så se efter 3/8 "brasiliansk sisal. En nice, høj stilling vil kræve ikke mere end 200 meter fra det. Du kan købe en kontinuerlig drift længden af denne reb, og jeg vil råde dig til at gøre dette for at undgå at skulle splejse . stykker sammen Sisal reb er meget ru, og når du indpakning det på dit indlæg, skal du bruge mindst én handske til at holde enden af rebet Bemærk:.. ikke våde dette reb Det kan forårsage mug til vokse på din færdige skabelse. Plus, betyder det ikke tjener noget formål. Denne reb har lidt at give til det, og hvis du anvender spænding som du wrap, bør det forblive stramt nok gennem hele livet af det kradsetræ.
 • Post: Der er flere muligheder. Hvis du ønsker at gå til et træ indlæg, kan du finde temmelig runde stillinger ved en indhegning supply center. Hvis du vil have noget, der er helt rund, bør du gå på jagt efter et tykt papir rør. Sæt din tube med en tætsiddende sektion af tømmer. Det kan endda køre længden af din tube. Du kan klippe det, så det bare passer inde i røret med lidt coaxing fra en hammer. Sikre, at træ med nogle søm. Træet stik vil også tjene som noget at forankre din tube til basen. Hvis du vil med den runde træ post, sørg for at det er meget lige, og at det har nogen splitter, der kan kompromittere integriteten af det færdige produkt.
 • Base: Mange hjem har stykker af krydsfiner lyve om, og enhver krydsfiner panel vil gøre fint, så længe det har følgende egenskaber: Det er ikke skæv, det er mindst 3/8 "tyk, og også mindst 16" firkantet. En god tommelfingerregel er at gøre din base mindst 60% af højden af din bestemt post. Så en 32 "vil stillingen behøver omtrent en 19x19" base.
 • Tæppe: Hvis du bruger tæppe, vil jeg foreslå opskåret luv, eller plys tæppe. Denne type tæppe er lettere at arbejde med end Berber eller kommerciel kvalitet tæppe. I almindelighed også det gør en mere attraktiv færdig post.
 • Andre materialer: Gipsvægge skruer, forsinkelse bolte (hvis du vil have en jern-klædte forbindelse i bunden), spændeskiver til at passe dine skruer, 1 "Trådsøm (til at fastgøre rebet til stillingen), hæfteklammer (mindst 1 / 2 "lang).

Grundlæggende trin:

 1. Skær alle dine komponenter. Skær tæppe torv mindst 3 "større end krydsfiner torv. Skær et hul i midten af tæppet at lade stillingen passer flush på basisdelen.
 2. Passer alt sammen (undtagen rebet) til at kontrollere dit design. Justere efter behov.
 3. Skær et hul i midten af din base er tæppe at lade posten til at passe flugter panelet. Påfør tæppe til basen ved hjælp af korte pistol og / eller lim pistol. Fold gulvtæppet under på bunden af basen og fastgør det.
 4. Wrap din kat kradsetræ. Sørg for, at rebet er stram, og at der ikke er mellemrum mellem rækkerne. Brug hammer for dette. Du kan vedhæfte enderne med tråd negle og / eller lim. Sørg for, at neglene er virkelig socked derinde. Der er ingen grund til at køre negle hele din indpakning, men hvis du bliver træt eller afbrudt, kan du bruge en til at holde rebet på plads. Når du genoptager, trække søm ud igen. Wrap rebet til toppen, og køre flere søm i for at sikre det. Du kan sætte nogle tæppe på toppen af stolpen for at give det et færdigt look, eller du kan køre rebet over toppen, og spole rebet til en ende der.
 5. Sørg for at du har forborede alle dine huller. På basestationen, bore du bare lidt større end dine skruer eller bolte. Montering af katten skrabe stillinger til basen, og med de to sektioner på hovedet, pre-boret ind i dit indlæg, med huller bare lidt mindre end nogen skruer du bruger.
 6. Tilpas dine skruer med skiver og drive dine skruer gennem bunden og ind i stillingen. Det ville hjælpe at have to ekstra hænder til dette. Medmindre du er en 4-handed menneske, kalder en ægtefælle eller en ven til at komme at give dig en hånd i steadying strukturen, mens du gør denne del.

Få dig et stykke snor, der er mindst dobbelt så langt som rebet. Placer dine færdige kat scratchers nær en comfy stol og drapere snoren over toppen af stillingen, at lade det falde ned på længden af stolpen. Når din kat kommer til at undersøge, trække snoren meget langsomt, så den frie ende klatrer katten scratch post. Din kat skal følge, og hun vil højst sandsynligt være overbevist om, at du lige har lavet noget rigtig cool for hende!