E2y

Hvordan til at bygge en kat legehus

Opbygning af et kat legehus er ikke så let som du måske tror

Opbygning af et kat legehus er ikke så let som du måske tror. Før du starter enhver bestræbelse som denne du nødt til at vide lidt om din kat og katte i almindelighed. Hvorfor gør de det, de gør? Hvor stor er min kat kommer til at være, når det når voksenalderen? Disse plus mange andre spørgsmål bør stilles, så du kan gøre en stor legehus til din firbenede følgesvend. Du ønsker ikke at have til at genopbygge og bruge flere penge, så det er behageligt, når det bliver større.

Den første ting at tænke på, når man bygger en kat legehus er, om din kat er en indendørs kat, en udendørs kat eller begge, og hvor du vil bygge sit nye hjem. Den plads du har til rådighed, vil utvivlsomt diktere, hvordan du vil bygge. Vil det blive spredt ud, så den kan køre, mens i sit hjemland, eller vil du opbygge med flere niveauer til at klatre? Forskellige materialer vil blive brugt til udendørs huse, så de kan holde dit dyr køligt eller varmt under skiftende årstider.

Lav en liste over de ting, din kat kan lide at gøre

Lav en liste over de ting, din kat kan lide at gøre. Alle katte opfører sig på samme måde, men alle har selvstændige personligheder og kan lide noget, som ingen anden kat kan lide. Med denne liste kan du designe huset for at passe sine behov. Til udendørs katte den ene store regel er at have huset løftet fra jorden. Dette vil hjælpe med at holde dit kæledyr fri for insekter og / eller oversvømmelser.

Hvordan til at bygge en kat legehus. Opbygning af et kat legehus er ikke så let som du måske tror.
Hvordan til at bygge en kat legehus. Opbygning af et kat legehus er ikke så let som du måske tror.

Opbygning af et kat legehus bør omfatte en generel område eller hvad mennesker ville kalde en stue, spisestue combo. Det skulle være stor nok til at holde sin mad og vandskål. Selv om det ville være at foretrække at købe en dispenser, så spild ikke opstår. Hvis du har midlerne, og ønsker at gå hele ud, du bør have legehus isoleret. Hvis du tror, der er lidt for meget så blot sikre et tæppe eller tæppe-lignende materiale på gulvet og vægge vil hjælpe med at holde katte varme natten.

Til udendørs katte er der ikke meget du skal gøre, når man bygger en kat legehus. Dette hjem vil simpelthen være et sted hvor din kat kommer til at spise eller hvile og være sikker. Eventuelle lege aktiviteter eller ting at katte elsker at gøre, vil blive gjort ud i det åbne, så det vil få masser af motion.

Indendørs katte er en anden sag

Indendørs katte er en anden sag. Holde en kat underholdt kan være svært på møblerne, så opbygge et godt legehus er vigtig. Det vil stadig brug for stue / spisestue combo med foderautomater plus nogle yderligere områder for sjov. Hvis du er kort på plads opbygge. Katte elsker at klatre og hoppe, så hvis du bare skære et hul, der fører til anden sal vil han er allerede begyndt med spillene.

Lav en liste over de ting, din kat kan lide at gøre. Indendørs katte er en anden sag.
Lav en liste over de ting, din kat kan lide at gøre. Indendørs katte er en anden sag.

Det andet niveau bør være et legerum udstyret med disse sjove små gadgets katte elsker så meget. Let at finde emner såsom ping pong bolde er en hoot for katte, fordi de ikke kan bruge deres kløer for at fange den. Måske en snor fastgjort til loftet i dette rum vil tilføje timevis af sjov til din ven. En anden god idé til dette rum ville være en kradsetræ, så det kan gøre for det, hvad det vil gøre for din sofa.

En ting du vil helt sikkert ønsker at tilføje til din kats legehus er nogle tunneler. Brug PVC-rør tyk nok til din kat at kravle gennem du kan lave nogle interessante steder for at undersøge. Sørg dog, at når du bruger dette materiale du klippe små huller undervejs, så du ved præcis, hvor kitty er på alle tidspunkter. Og du er nødt til at være i stand til at nå det, hvis behovet skulle opstå. Katte kan næsten helt sikkert venter dig, hvis det ikke ønsker at forlade sit hjem.

Opbygning af et kat legehus er hårdt arbejde og vil ikke ske på en eftermiddag. Hvis du har nogle bygning erfaring, det vil være meget lettere, men hvis du ikke kender en jig fra en sav, så du måske ønsker at søge hjælp. Hvis du ansætter en handyman, du ønsker at diskutere alle de ting, du gerne vil tilføje, og hvis han har nogen talent, du kan formidle din kats behov med nogle enkle tegninger.