E2y

Hvordan laver hjemmelavet legetøj til katte: bedste kat legetøj

Skab den perfekte kat legetøj til din killing

Katte er legesyge væsner, der nyder det legetøj, du giver dem. Men det kan blive dyrt med tiden løbende at købe til din elskede kæledyr.

Hvordan laver hjemmelavet legetøj til katte: bedste kat legetøj. Hvad kan du bruge det du allerede har.
Hvordan laver hjemmelavet legetøj til katte: bedste kat legetøj. Hvad kan du bruge det du allerede har.

Sommetider de bedste af dem er billige eller gratis at gøre.

  1. Finde ud af, hvilken en din killing kan lide bedst. Har de lyst til at jage snor eller bat omkring ting, der bevæger sig let? Hvad med lyde som klokker eller skinnende og krøllede materialer? Når du beslutter dig for, kan du fokusere på, som man vil give ham den mest fornøjelse.
  2. Hvad kan du bruge det du allerede har? Papirsposer, plastringe off af mælk kander og plasticflasker hætter er ofte mere fængslende end det dyreste cat-nip fyldt plys mus. Balls of snor, papir eller alufolie bolde er også populære. Mange kan også godt lide følelsen af at blive børstet. Prøv at slutte din pensel til væggen kitty til at bruge sig selv.
  3. Hvilke typer af ting kan du gøre fra billige dele? Køb nogle små håndværksvirksomheder fjer og vedhæfte dem til streng eller bruge tæppe kvadratiske rester viklet rundt blokke af træ til en hjemmelavet skrabe legetøj. Bells for håndværk projekter er billige og kommer i forskellige størrelser. Bare sørg for at vedhæfte små dele sikkert de ikke kvalt, når man spiller.
  4. Reparation gammel beat op legetøj. Har han en favorit udstoppet mus, der har set bedre dage? Sy den op igen og rengør det eller erstatte manglende dele i stedet for at købe en helt ny.

Vi ønsker alle at gøre vores katte venner glade og aktive. Hjemmelavet legetøj tilføje et personligt præg og viser du, hvad dit kæledyr kan lide bedst. At være kreativ er med til at holde omkostningerne nede for dig og fornøjelsen op for kitty.