E2y

Sådan finder du den bedste kattegrus

I dag er det et must for katteejere til at have en kattegrus boks omkring deres hjem. Kattegrus bokse støtte rengøring samt deodoriserende rummet fra uønsket kattegrus. Kattegrus nu kommer i forskellige former med en række funktioner, som du måske ønsker at overveje.

Konventionelt kattebakken er pakket med de såkaldte fyldstoffer

Konventionelt kattebakken er pakket med de såkaldte fyldstoffer. Disse omfatter ikke-sammenklumpning konventionelle kuld, sammenklumpning kuld, biologisk nedbrydeligt kuld og Silica gel strøelse eller krystal kuld. Afhængig af din brug eller din kats præferencer, kan disse fyldstoffer gøre det trick.

Sådan finder du den bedste kattegrus. Konventionelt kattebakken er pakket med de såkaldte fyldstoffer.
Sådan finder du den bedste kattegrus. Konventionelt kattebakken er pakket med de såkaldte fyldstoffer.

Hvis du foretrækker nem rengøring, mens ofre en lille kick af dens duft den ikke-sammenklumpning konventionelle kuld er for dig. Denne type af fyldstof er så kedelig som det kan få. Mens rengøring er en leg, bør dets vedligeholdelse være på daglig basis. Du bør også overveje at placere det i isolation inde i huset, da det giver off en ganske lugt. Over alt er det stadig anstændigt nok til at blive brugt som kattegrus - de fleste katte foretrækker denne på grund af sin placering i isolerede steder inde i huset, hvor de føler sig mindre fornærmet.

Hvis du ønskede let oprydning sammenklumpning kuld ville være for dig

Hvis du ønskede let oprydning sammenklumpning kuld ville være for dig. Dette virker som navn for sin self indikerer - sammenklumpning. Dens anvendelse er, at kuld kommer ud i en form af ler, når du rense den. I første omgang er det noget granuleret, når det er tørt. Bortskaffelse kan også være en leg som kuldet kommer i kontakt med de tørre dele klumper sammen. Du kan næsten skrabe det ud og bare hælde ekstra fyldstof i kassen. Som for vedligeholdelse en daglig kontrol bør være nok til at gøre det trick.

Hvis du er grøn og alt, naturbeskyttelse er dine ting

Hvis du er grøn og alt, naturbeskyttelse er dine ting, du absolut bør vælge biologisk nedbrydeligt kuld. Dette betragtes som en mere kedelig måde, end de to foregående. Du kan oprette denne type fyldstof fra forskellige vegetabilske ressourcer. Det er helt naturligt, så det ikke har nogen dårlige effekt til katte. En anden fordel er, at når bortskaffer du kan nedbryde alt, hvad der kan anvendes som naturlig gødning. Ikke alene har du hjælpe miljøet, men du har også mindsket din andel af affald.

Hvis du ønskede let oprydning sammenklumpning kuld ville være for dig. Hvis du er grøn og alt, naturbeskyttelse er dine ting.
Hvis du ønskede let oprydning sammenklumpning kuld ville være for dig. Hvis du er grøn og alt, naturbeskyttelse er dine ting.

Endelig, hvis du ikke kan stå den offensive lugt som følge af kattegrus er det klogt at vælge silicagel kuld eller "krystal kuld". Dens egenskaber siges at absorbere uønsket lugt fra kattens kuld. Ryd op er også stort set samme som sammenklumpning kuld. Vedligeholdelse er bedst serveres dagligt. Men nogle katteejere har sagt, at deres katte ikke kan lide denne form for kuld. En af grundene konkluderede var at krystallen lignende form af disse fyldstoffer kan være til skarpe på deres kats fødder.

De nyere mærker af kattegrus kasser indeholder en funktion kaldet automatisk selvrensende. Det sikrer mindre vedligeholdelse i rengøring når de anvendes korrekt. Designs er helt anderledes i forhold til den konventionelle kattebakken. Forskellen er også tydeligt i deres pris. Med den såkaldte ekstra feature er du sikker på at have den ekstra sorteper for det.

Så hvad er bedre? Det afhænger vores kat ven

Så hvad er bedre? Det afhænger vores kat ven. Hvorvidt konventionel eller af de nyere brands, er det bedste kattegrus den ene, der har tjent sit formål.