E2y

Sådan at træne din kat

Hvis du har en kat, især med adfærdsmæssige problemer, såsom ridser, ikke bruger kattebakken, eller mjavende all night long, kan du spekulerer hvordan at træne hende for at få hende til at gøre hvad du vil.

Sådan at træne din kat. Positiv forstærkning er bedre end negativ.
Sådan at træne din kat. Positiv forstærkning er bedre end negativ.
 1. Positiv forstærkning er bedre end negativ. Det er bedre at fange din kat ved hjælp af kattebakken eller bruge kradsetræ og belønne hende med positive ord, petting og en godbid, end det er at råbe på din kat, når du finder urin på dit tæppe. Hvis din kat er mjavende for at få opmærksomhed, råben på hende giver hende hvad hun vil. Må ikke råbe på hende, men give hende et stykke legetøj at lege med, indtil du kan spille med hende. Katte er smart, og hvis hun har lært du råbe på hende for dårlig opførsel, vil hun bare opfører sig dårligt, når du ikke rundt, eller på et sted, du er ikke sandsynligt at fange i et stykke tid.
 2. Giv din kat noget at gøre. Mange katte uartig, fordi de keder, især hvis de er indekatte. Sørg for, at din kat har masser af legetøj at lege med, og at du tilbringe tid sammen med hende, leger og petting hende. Katte er mere lig hunde end mange mennesker vil indrømme. Ligesom hunde, nyde katte som opmærksomhed, obligationer til deres ejere og spille. Hvis du ikke har en masse tid til at tilbringe sammen med din kat, kan du overveje at få en anden kat til din kat at lege med.

 3. Gør den dårlige opførsel mindre tiltrækkende. Hvis din kat er urinere på tæppet eller et møbel, rense pletten og lugten, så din kat har for at finde et nyt sted, forhåbentlig kattebakken (tips til at rense kat urin ). Du kan også dække området med alufolie - de fleste katte kan ikke lide tekstur og lyden af aluminiumsfolie. Hvis din kat er skrabe møbler eller gardiner, måske sætte dobbeltklæbende tape på området, spritzing en citrus duft, eller taping aluminiumsfolie til området ville afskrække dem. Hvis du ikke ønsker din kat på tælleren, spritz en citrus duft på dine tællere eller dække dem med aluminiumsfolie.
 4. Indstil din kat op for succes. Hvis din kat meows eller er destruktiv, når hun er ude af vand eller mad, så sørg for din kat ikke løber ud af disse ting. Foder og vand dit kæledyr, før du forlader huset, og inden du går i seng. Hold din kat travlt med legetøj og opmærksomhed. Hvis din kat har en kattebakke problem, så sørg for du rense kattebakken to gange om dagen. Hvis din kat har en skrabe problem, at du har et kradsetræ din kat ønsker at bruge.
 5. Negativ forstærkning. Nogle eksperter anbefaler at ryste en støjende element, såsom mønter i en aluminium kan eller squirting din kat hurtigt med en sprøjteflaske, når hun misbehaves. Desværre er dette normalt lærer din kat at opføre sig forkert, når du ikke kan se det, og ikke eliminerer problemet. Time-out kan arbejde for nogle katte, men mange katte vil gøre gengæld ved at opføre sig dårligt, når man ikke kan se det.
 6. Andre tips til at tilskynde til din kat ikke at opføre sig forkert:
  • Tørrede røde peberfrugter eller citrusskaller i dine blomsterbede eller potteplanter for at forhindre grave og brug af disse områder som kattebakker.
  • Bitter æble (produkt i dyrehandlere) eller citrus dufte sprøjtes i de områder, din kat tisser på eller ridser.
  • Nogle gange kan en summende lyd eller en høj sat lyd kan overraske din kat til at stoppe den dårlige opførsel. Brug ikke denne metode til stadighed, fordi din kat vil blive brugt til det.
  • Overveje at få en anden kat, så din kat ikke er boret i løbet af dagen, når du arbejder, eller hvis du ikke kan bruge en masse tid sammen med din kat.
 7. Vær konsekvent, når du forsøger at træne din kat.