E2y

Bygning kat ejerlejligheder og huse: møbler planer

Mange ejere af kæledyr har stået over for de høje omkostninger ved at købe kæledyr møbler fra dyrehandlere. Derfor er mange gør-det-selv tømrere vælger at lave deres egen kæledyr møbler. Dette omfatter bygning kat condos, kat huse, tårne og skrabe stillinger. En kat Condo, eller kitty naturtype, er en af de letteste stykker af kat møbler til hjemmet tømrer til at gøre, og kan endda være lavet af afpudsning fra andre projekter.

Disse planer vil lære dig, hvordan man laver en kat hus, der vil give en ny legeplads for dit kæledyr.

Du skal bruge:

 • overskydende tømmer
 • tæppe rester
 • reb
 • vinkelbeslag
 • søm, skruer, osv.

Den nemmeste af de kitty condos at gøre

Bygning kat ejerlejligheder og huse: møbler planer. Fastgør to af polerne til bunden med en lang bolt og bruge vinkelbeslag på alle sider af polerne til at give stabilitet.
Bygning kat ejerlejligheder og huse: møbler planer. Fastgør to af polerne til bunden med en lang bolt og bruge vinkelbeslag på alle sider af polerne til at give stabilitet.

Den nemmeste af de kitty condos at gøre, er det en, der har tre støttestænger med en stor platform på toppen. Du skal muligvis købe nogle stykker for dette. Polerne bør være mindst 4x4 for styrke og stabilitet, så købe en passende længde på et hjem butik, hvis du ikke kan finde det i jeres scavenging.

En kat habitat har brug for en bred base og tre træpæle samt et lille stykke til sengen. På grund af det faktum, at du arbejder med store stykker træ, du bliver nødt til at sikre, at du har et stort nok område i dit hjem for en naturtype af denne størrelse.

De følgende instruktioner vil lære dig, hvordan man opbygger en, trin-for-trin:

Den nemmeste af de kitty condos at gøre. Platformen skal placeres på toppen af disse poler.
Den nemmeste af de kitty condos at gøre. Platformen skal placeres på toppen af disse poler.
 • Fastgør to af polerne til bunden med en lang bolt og bruge vinkelbeslag på alle sider af polerne til at give stabilitet. De første to poler bør placeres på kanten af den ene side af basen til din kat Condo, omkring 2 meter fra hinanden. Du ønsker måske at tæppe basen, før du sætter polerne, skære så huller i gulvtæppet, så polerne sidder direkte på træet.
 • Platformen skal placeres på toppen af disse poler. Platformen skal placeres således, at den ene kant hviler på toppen af pælene, og den resterende del af platformen hænger over basen. Placer to søm gennem den platform, hvor det tillægger hver af polerne.
 • Med dette på plads fastgøre den tredje pol til basen. Det bør placeret modsat disse to poler. Det skal være placeret således, at det netop mellem de andre træpæle. Nu fastgøre stangen til bunden af platformen og basen.
 • Det er lettere at gulvtæppet platformen, inden den er fastgjort til pæle end bagefter. Brug regelmæssige tæppe stifter og dække hele træets overflade, top og bund, udskæring af stykkerne, hvor træet er fæstnet til pæle.
 • Når platformen er på plads, pak den enlige pole helt i en god tyk snor (se noten nedenfor om sisal reb). Få reb mindst en halv tomme tyk, noget mindre end det, og din kat møbler vil ikke vare længe, når angrebet af kitty kløer. Start fra bunden og wrap op. Fastgør reb til stolpen med jævne mellemrum med søm. Brug ikke stifter fordi katte vil trække dem lige ud af træet. Bruge almindelige snedkerbukser negle med et hoved til at holde rebet på plads. Sæt et søm i rebet hvert par omgange rundt om stillingen. Så når kattene slid gennem rebet på steder, vil du kun behøver at udskifte fra søm til søm i stedet for hele længden.
 • Det er vigtigt at bemærke, at disse planer ikke er ætset i sten, og du kan variere dem på flere forskellige måder. Afhængig af din levering af træ, kan du ønsker at gøre en eller flere etager. Du kan også tilføje en boks for kattene at spille i. Det kan enten åbnes i begge ender, eller bare den ene ende, men sørg for at der er plads til en kat til at vende rundt, hvis det har kun den ene side åben eller du får til periodisk at redde et fanget kat.
 • Hvis du har brug for at lokke dine katte til deres nye 'high-rise' condo, når det er konstrueret (og i min erfaring, bliver du nødt til at holde trække dem ud af ikke afsluttede levested under opførelse), gnid nogle catnip ind i reb og tæpper og de vil undersøge det på ingen tid. Dine katte vil have timevis af nydelse i deres nye legeplads.

Det er vigtigt kun at bruge sisal reb for afslutningen af de lodrette dele af din kat Condo. Dette stof vil vare længere end tæppe under stress af cat kløer på grund af sin tykkelse, og det er ikke så barsk som træ. Rebet skal vikles omkring kat møbler stramt for at undgå at det kommer løs, når kæledyret begynder at ridse stillingen. Men hvis din kat ikke er vant til dette materiale, bør en kombination af tæppe og sisal reb bruges til at muliggøre en overgang samt undgå muligheden for kattedyret afvisning af nye møbler.

Hvis du ønsker at opbygge din egen kat møbler og du ikke har en levering af ulige bits af træ fra dine egne projekter, spejder de lokale værftets salg og bevægelige salg. Flytning af salg er din bedste satsning, da mange hjem entusiaster er tilbageholdende med at skille sig af med deres overskydende byggematerialer, medmindre de flytter. Garage og værftet salg er også en stor kilde til tæppe rester.