E2y

Hvordan at adoptere et barn fra Indien

Selv om det er mindre almindeligt for familier at adoptere børn fra Indien

Selv om det er mindre almindeligt for familier at adoptere børn fra Indien, det er helt sikkert noget, der bør overvejes. Der er mere end 11 millioner børn, hovedsageligt piger, der er forladt i Indien. Endnu værre, er der flere nyfødte, der bliver dumpet hver uge, fordi deres mødre kan simpelthen ikke råd til at tage sig af dem. Fremtiden for disse børn bliver mere dystert hver dag.

For at adoptere et barn fra Indien

For at adoptere et barn fra Indien, skal et par være finansielt sikker. Det betyder at have en stabil indkomst, passende bolig og tilstrækkelige midler til at sørge for et barn. Et par skal være sammen i fem år eller mere, og være i alderen 30-55 år. Selv om det er muligt for en enkelt person til at adoptere et barn fra Indien, på dette tidspunkt par af samme køn ikke kan.

Hvordan at adoptere et barn fra Indien. Selv om det er mindre almindeligt for familier at adoptere børn fra Indien.
Hvordan at adoptere et barn fra Indien. Selv om det er mindre almindeligt for familier at adoptere børn fra Indien.

At komme i gang i din rejse for at adoptere et barn fra Indien, skal du først finde et velrenommeret adoptionsorganisation i dit eget land. Sørg for, at agenturet er anerkendt af den indiske Central Vedtagelse Resource Agency.

Også tjekke med adoptionsbureauer kvalifikationskrav

Også tjekke med adoptionsbureauer kvalifikationskrav, da de alle har forskellige kriterier, du bliver nødt til at mødes. For eksempel kræver nogle agenturer, at mindst én af de adoptivforældre er af indisk afstamning. Det er derfor, det er bedst at indsnævre din søgning til flere adoptionsbureauer før du vælger kun én.

Når du har fundet en vedtagelse agentur til at arbejde med

Når du har fundet en vedtagelse agentur til at arbejde med, vil du så være forpligtet til at gennemgå en hjem undersøgelse. Et hjem undersøgelse er udført af en socialrådgiver, der kommer til hjemmet for at vurdere forskellige ting. Socialrådgiveren vil enten blive leveret til dig på vegne af adoption bureau, eller du bliver nødt til at finde din egen socialrådgiver.

For hjem undersøgelse

Til hjemmet undersøgelse vil socialrådgiver kigge på din families økonomiske situation, sundheden for dine familiemedlemmer og hvordan apt du er til at tage sig af et barn. Socialrådgiveren vil tage mange faktorer i betragtning, så vær parat til at tilbyde en masse personlige oplysninger. Dette er kun for at sikre, at barnet vil blive placeret i et godt hjem.

Når hjem undersøgelse er afsluttet

For at adoptere et barn fra Indien. Også tjekke med adoptionsbureauer kvalifikationskrav.
For at adoptere et barn fra Indien. Også tjekke med adoptionsbureauer kvalifikationskrav.

Når hjem undersøgelse er afsluttet, sendes det til en placering agentur i Indien. Prioritet gives altid til de adoptivforældre par, der bor i Indien først, hvilket gør det længere og hårdere for andre par at adoptere. Når alt er blevet ryddet dog parret tilladelse til at adoptere et barn fra Indien. Processen tager omkring 2 til 13 måneder at fuldføre, men disse er ideelle tidsrammer.

Når du har modtaget godkendelse til at rejse til Indien, kan du gøre det at vedtage dit barn. Nogle adoptionsbureauer kan endda give dig en escort, der vil bringe din nye barn hjem til dig.