E2y

Sådan får bedsteforældre til at obligation med et plejebarn

Limning med et plejebarn er en udfordrende ansvar, men det er et ansvar, som du skal være villig til at begå som en omsorgsfuld bedsteforælder. Deres grundlæggende mål er at gøre barnet føler sig fuldt accepteret i den nye familie vil han leve-in. Faktisk er det en hård udfordring, du bliver nødt til at foretage. Nedenfor er trin, du kan overveje at lette dig ind i din nye rolle som en bedsteforælder til en plejefamilie barn.

Støt dit barns beslutning om at være en plejeforælder

Støt dit barns beslutning om at være en plejeforælder. Ægte støtte ham i hans beslutning om at fremme et barn. Husk, at din søn har gjort en uselvisk og en svær beslutning, og at han har brug for al den støtte du kan give for at det skal lykkes.

Sådan får bedsteforældre til at obligation med et plejebarn. Støt dit barns beslutning om at være en plejeforælder.
Sådan får bedsteforældre til at obligation med et plejebarn. Støt dit barns beslutning om at være en plejeforælder.

Sæt gode rammer for plejebarn. Prøv at hjælpe plejebarn til at lære begrænsninger ved at ikke bare lade ham at hoppe direkte væk i dit skød. Dette er meget nyttigt specifikt til en plejefamilie knægt med ekstra lidelser. Heller ikke de ikke overvælde ham med for meget hugs især med kys, fordi han måske føler sig utilpas med, at da du stadig en fremmed for ham.

Guide plejebarn med dine husregler

Guide plejebarn med dine husorden. Forsigtigt lære ham alle dine husorden med kærlighed. Husk, at plejebørn er udsat for en blanding af nye og mærkelige omgivelser, og hvert betingelse er anderledes, med forskellige udgange eller livssyn.

Kend baggrunden for plejebarn

Kend baggrunden for plejebarn. Opmuntre din søn til at fortælle dig alt, eller alle de spørgsmål, hans plejebarn har oplevet eller oplever. Du skal være opmærksom, hvis plejebarn har en baggrund for at stjæle eller har en historie af fysiske og psykologiske frygt eller seksuelt misbrug for dig at være i stand til at beskæftige sig med ham, når bestemt situation opstår.

Giv tid til din familiepleje barnebarn ligesom når du give opmærksomhed til dine biologiske børnebørn. Altid inkludere din familiepleje barnebarn i alle familiens lejligheder som skoleaktiviteter og programmer, fødselsdag og byfester.

Støt dit barns beslutning om at være en plejeforælder. Sæt gode rammer for plejebarn.
Støt dit barns beslutning om at være en plejeforælder. Sæt gode rammer for plejebarn.

Være en sand bedsteforælder til din foster barnebarn ved at gøre tingene fødsel bedsteforældre normalt gør. Gør ham cookies, kage eller spaghetti. Tag ham på en udflugt eller bare til indkøb. Hæng ud med ham til zoologisk have eller i parken. Uanset hvad det er, eller hvor det er, tilbringe kvalitetstid sammen med din familiepleje barnebarn.

Vær sikker på at du huske på disse tips og advarsler

Vær sikker på at du huske på disse tips og advarsler. (A) Never obligation med din fremme barnebarn ved at købe ham så mange gaver eller tilbyde ham penge altid. Den bedste måde at vise kærlighed til din fremme barnebarn endda til din fødsel børnebørn er at give ham kvaliteten af din tid. (B) Never råbe, bande, true eller misbruge nogen især et barn, uanset hvad der sker. (C) Må ikke være en plejefamilie bedsteforælder for pengenes skyld.

Husk, at limning med et plejebarn, vil ikke være effektiv, hvis du ikke er forpligtet nok til en hård opgave. Du vil aldrig blive en succes som en plejefamilie bedsteforælder hvis i det første sted du ikke er fortrolig med børn eller grædende.