E2y

Hvordan man lærer om vaginal fødsel

Med kejsersnit på over 25 procent på nationalt plan

Med kejsersnit på over 25 procent på nationalt plan, vil mange kvinder at vide om vaginale fødsler og hvordan man får en. Kejsersnit fødsler kommer med risici, bivirkninger og en længere recovery tid (for de fleste kvinder) end vaginale fødsler. En vaginal fødsel er ikke nødvendigvis en naturlig fødsel, men det er en ikke-kejsersnit fødsel. En naturlig fødsel er en fødsel uden indgreb såsom smerte medicin.

Jo mere du lærer om vaginal fødsel, jo bedre er dine chancer for at have en. Der er mange steder, du kan lære om vaginal fødsel.

Hvordan man lærer om vaginal fødsel. Tal med din behandleren.
Hvordan man lærer om vaginal fødsel. Tal med din behandleren.
  1. Tal med din behandleren. Din behandleren er den, der vil afgøre, om et kejsersnit fødsel er den måde at gå. Spørg dem, når de udfører kejsersnit fødsler, hvad årsagerne er, og hvis du er på et højere risiko for et kejsersnit fødsel. Hvis du medbringer multipla eller har en medicinsk tilstand, såsom svangerskabsdiabetes, du er på et højere risiko. Desuden er cesareans aldrig udføres af praktiserende læger eller jordemødre. Hvis din behandleren er en jordemoder eller familie praktiserende læge, vil de henvise dig til en OB / GYN, hvis det ser ud til, at du kan kræve operation.
  2. Tal med din fødsel pædagog. Din fødsel pædagog er en vidunderlig ressource om vaginal fødsel. Hun vil uddanne dig og give dig måder at øge dine odds for en vaginal fødsel.
  3. Tal med din Doula. En Doula er en professionel arbejdskraft coach. Ligesom din fødsel pædagog, vil hun have uddannelsesmæssige ressourcer omkring vaginal fødsel. Hvis du beslutter dig for at leje en Doula, statistisk, dine chancer for at skulle et kejsersnit fødsel er mindre.
  4. Gå til din lokale boghandel. Din boghandel vil have hylder af bøger om fødslen. Nogle, der ligesom Fødende indefra af Pam England og Ina May Guide til fødsel af Ina May Gaskin fokus på naturlige og vaginal fødsler. Andre bøger som The Thinking Kvindens Guide til en bedre fødsel af Henci Goer søger at uddanne dig om indgreb og kejsersnit sektioner. De fleste fødsel bøger vil give dig en hel del oplysninger om vaginal fødsler.
  5. Læs artikler på internettet. Der er mange gode artikler på nettet om fødslen. Du bør dog være forsigtig med dem, da mange fødsel myter også foreviget på grund af internettet. Kontroller forfatterens legitimationsoplysninger, før du læser en artikel og forstå, at nogle artikler og undersøgelser vil modsige sig selv.