E2y

Sådan opretter en baby register

En baby gave registreringsdatabasen er et fantastisk værktøj til at lade bruser gæster ved, hvad du ønsker eller har brug for og til at reducere antallet af dubletter, du modtager.

 1. Beslut hvilke emner, du ønsker eller har brug for. Hvis du starter med at gå ind i en butik eller logge på et websted, du kan føle overvældet af alle de valg og nemt tiltrukket elementer, der er spild af penge. De fleste butikker vil give en liste for at få dig i gang, men husk, at de har en økonomisk motiv til at tilskynde dig til at vælge alt under solen. Så før du opretter et register, skal du gøre din forskning. Tal med erfarne venner og tjek bogen, Baby Tilbud fra Denise og Alan Fields, for scoop på, hvad babyudstyr er virkelig værd at bruge dine (eller en andens!) Penge på.
 2. Beslut, om du ønsker at bruge de store butikker, de butikker, eller begge dele. Hver har sine egne fordele og ulemper.
  Sådan opretter en baby register. Beslut hvilke emner, du ønsker eller har brug for.
  Sådan opretter en baby register. Beslut hvilke emner, du ønsker eller har brug for.

  Fordele ved de store butikker (såsom BabiesRUs og Wal-Mart), er, at de generelt har et stort udvalg, lave priser, flere forskellige steder, og de vedligeholde din registreringsdatabasen online, hvilket gør det nemt for out-of-town gæster til at købe gaver og også nemt for dig at foretage nogen ændringer. Ulemperne er, at sælgerne ikke kan få den specialiserede viden, du har brug for, kan du støder på fejl på din registreringsdatabasen (forkert farve eller mønster eller elementet bliver købt, men er ikke markeret som sådan), og de udskrevne lister er som regel fuld af forkortelser, som kan være forvirrende og trættende for gæster til at sortere ud.

  Fordele ved de lokale butikker er, at du sandsynligvis vil modtage mere personlig kundeservice fra kyndige sælgere, butikkerne normalt kun bære produkter af høj kvalitet, og de har ofte produkter, der ikke findes på de store butikker. Ulemperne er, at butikken kan have et mindre udvalg, kan det kun have én eller nogle få steder, kan de elementer være dyrere, og registre er ofte ikke online (selvom gæsterne stadig kan ringe til butikken for at købe fra registreringsdatabasen).

 3. Gå til butikken (eller få online) og oprette din registreringsdatabasen.

  Hvis du registrerer dig på de store butikker, bare gå ind og komme i gang på kundens servicedesk. De vil give dig en håndholdt scanner, som du vil bruge til at scanne hvad du vil, når du går rundt i butikken. Posten koder er derefter uploades til butikkens database, så gæsterne kan udskrive en kopi af din liste i butikken eller find din liste online. Hvis du ikke har tid eller energi til at gå ind i butikken, kan du nemt oprette et register online - bare gå til butikkens hjemmeside og kigge efter en "register" link.

  Beslut, om du ønsker at bruge de store butikker, de butikker, eller begge dele. Gå til butikken (eller få online) og oprette din registreringsdatabasen.
  Beslut, om du ønsker at bruge de store butikker, de butikker, eller begge dele. Gå til butikken (eller få online) og oprette din registreringsdatabasen.

  Hvis du registrerer dig på en lokal butik, bare gå ind og bede en sælger om hjælp. De sandsynligvis ikke bruger håndteres scannere, men de vil have et pålideligt system til at holde styr på, hvad du ønsker, og når det bliver købt.

 4. Hvis du og dine gæster er Internet kyndige, overveje at bruge Myregistry . Denne hjemmeside giver dig mulighed for at registrere på enhver butik i verden, uanset om de har en hjemmeside eller ej! Den sporer alt, hvad du ønsker, alle på ét sted, hvilket er yderst nyttigt, hvis du planlægger at registrere mere end én butik. MyRegistry er gratis, det er nemt at oprette links, og din side kan være beskyttet med adgangskode. Gæsterne kan købe varer online ved hjælp af linkene, eller kan gå direkte til butikken og købe varer i person. Så længe gæsterne benytte systemet som anvist, vil det korrekt spore, hvilke varer der er købt.
 5. Vælg elementer i en række forskellige prisklasser. Uanset hvor du tilmelder dig, vælger elementer, der varierer i pris sikrer alle kan købe dig noget til en pris, der passer til hendes budget.