E2y

Sådan får af retten beordret faderskab test


Fødslen af et barn er formentlig det vigtigste øjeblik til forældrene. Selv hvis mor og far ikke er gift, kan faderen underskrive en formular på hospitalet erkender, at han er den biologiske far. Men der er tilfælde, at den biologiske far ikke ønsker at tage ansvaret for at hans barn.

Sådan får af retten beordret faderskab test. Du er nødt til at konsultere en advokat for at få en domstol bestilt faderskab test.
Sådan får af retten beordret faderskab test. Du er nødt til at konsultere en advokat for at få en domstol bestilt faderskab test.

Hvis du er en enlig mor, og den biologiske far til dit barn ikke ønsker at tage ansvaret for at støtte barnet økonomisk, kan du anmode om en ret-bestilt faderskab test. Med retten beordrede faderskab test, vil faderen blive anmodet om DNA-test for at afgøre, om han virkelig er den biologiske far. Hvis testresultatet er positivt, at han er den biologiske far, vil han blive anmodet retten om børnebidrag.

Hvis du ønsker at få en domstol bestilt faderskab test, her er de trin:

  • Du er nødt til at konsultere en advokat for at få en domstol bestilt faderskab test. Advokatbistand kan være din lejede advokat. Men hvis du ikke har penge nok til at betale for en advokat, der er almennyttige organisationer, der giver gratis retshjælp. Disse er frivillige advokater giver gratis tjenester for at hjælpe folk der ikke har råd til at hyre en betalt advokat. Hvis der ikke er tilgængelige gratis retshjælp i dit område, kan du bede hjælp fra kontoret i din stat statsadvokat. Attorney General kontor i din stat er ansvarlig i at sikre, at den biologiske far til hvert barn giver børnebidrag.
  • Når du har den ret-bestilt faderskab test, vil DNA-test skal gøres. Blodprøver vil blive taget fra den påståede eller formodede far, barnet og moderen. Men der er tilfælde, at blodprøver kun er taget fra den formodede far og barnet og ikke fra moderen. Sørg for at gøre dette i et laboratorium med speciale i DNA-test og ikke bare nogen i tilgængelige klinik.
  • Når DNA-test er udført, skal du vente på resultatet. Resultatet af DNA-test er 99,99% nøjagtige. Hvis resultatet er positivt, at den påståede eller formodede far er den biologiske far til barnet, vil han blive beordret af retten til børnebidrag. Dog vil dette resultat også give ham ret til barnet visitation, og også tillader ham at kæmpe for forældremyndighed. Hvis han nogensinde besluttet at have forældremyndigheden over dit barn, kan han indgive en begæring til retten, som du vil blive afregning med ham. Hvis han ønsker at besøge barnet, kan han også bede om samkvemsret, så han kan tilbringe tid sammen med barnet. Dette er fordi selv de forældre er skilt fra hinanden, loven er på den side af hvad der vil være bedst for barnet, som er at være i stand til at tilbringe tid med begge forældre.

Med retten bestilles faderskab test, vil du være i stand til at bevise, hvem den biologiske far er, og bede om hjælp til at støtte dit barn. Du behøver ikke at være den eneste støtte dit barn, begge forældre nødt til at gøre det.