E2y

Sådan at træne en brystvorte

Du kan være en af de kvinder

Du kan være en af de kvinder, der får en hård tid amning på grund af flade eller indadvendte brystvorter. Dette er normalt, fordi deres brystvorter ikke er effektive til ammende babyer, da brystvorterne ikke bliver oprejst. Må ikke bekymre dig, da brystvorterne kan trænes, så det ville poppe ud nok, så barnet kan æde det ordentligt. Når det er nødvendigt, kan et besøg på amning specialist eller en læge være en god idé. For nu kan du følge disse tips om, hvordan man træne en sut til amning.

Sådan at træne en brystvorte. Du bør begynde at amme dit barn så hurtigt som muligt efter fødslen.
Sådan at træne en brystvorte. Du bør begynde at amme dit barn så hurtigt som muligt efter fødslen.
  • Du bør begynde at amme dit barn så hurtigt som muligt efter fødslen. Brystet kunne mætte sig selv, hvis du lader det vente alt for længe gør det sværere at trække brystvorten. Hvis du lader din baby-feed så tidligt som muligt, at der er en større sandsynlighed for, at din brystvorte vil komme ud og være vant til at føde barnet.
  • Brug en pumpe. Før sygepleje din baby, kan du pumpe dit bryst, så det kan hjælpe dig trække din brystvorte at gøre det lettere for barnet at hægte sig på det. Din brystvorte kan også trænes i at komme ud ved at pumpe.
  • Det kan blive rådgivet af amning specialister og læger til ikke stole på bryst skaller eller bryst skjold til fodring dine børn. Men, kan du bære det i mellem fodringer skiftevis fordi iført en bryst shell eller bryst skjold kan hjælpe dig trække din brystvorte.
  • Du kan prøve at trykke ned på bunden af brystvorten og trække det ud. Hold på din brystvorte, og træk det ud langsomt og forsigtigt. Du kan gentage dette et par gange om dagen for at øve dine brystvorter.
  • Du kan også øve dine brystvorter til stammen ved ikke iført en bh, mens du er hjemme. Dette vil træne dine brystvorter til ikke at blive irriteret, når barnet er fodring på det. Din T-shirt vil blive gnide mod din brystvorte.
  • En anden måde at træne din brystvorte er ved hjælp af en vask håndklæde eller en klud. Brug vask klud og gnid det over for hver af din brystvorte frem og tilbage. Ideen er at gøre dine brystvorter hård. Du kan også prøve at skifte dine brystvorter mellem fingrene. Selv om det kan lyde mærkeligt det vil hjælpe skærpe dine brystvorter.

Nogle ekstra tips og råd om, hvordan man træne en brystvorte:

  • Nøglen er at have tålmodighed. Resultaterne kan ikke dukke op, der let, men forvisset om, at selv med en omvendt eller en flad brystvorte, kan du træne dem til at være oprejst og egnet til amning.
  • Må ikke blive irriteret eller frustreret over din baby eller dig selv. Du kan have problemer i tilvænning med amning, men husk, at stress vil have indflydelse på din mælkeproduktion.
  • Nyd øjeblikket med din baby under amning. Du fodrer din baby efter alle, så tage sig af ham med al din kærlighed.