E2y

Hvordan laver stedbørn føle sig velkommen

Når blande en familie , er det vigtigt for familiens lykke at gøre stedbørn føler sig velkomne. Det er nemt at invitere dem ind i et forhold, ligesom du ville dine egne børn. det er ikke så svært, som man måske ting at gøre stedbørn føler sig velkomne. Alle børn ønsker at blive elsket og plejes.

Først tage lidt tid at lære at kende de børn, du er indbydende. Når du kender og forstår, hvordan de mener om forholdet mellem dig og din ægtefælle, bør det være nemt at integrere deres personligheder og følelser ind i dit liv. Husk, indbydende stedbørn ind i dit liv er en vigtig og nødvendig del af at opbygge et stærkt forhold til din ægtefælle.

Små børn er som regel den nemmeste at byde ind forholdet

Hvordan laver stedbørn føle sig velkommen. Små børn er som regel den nemmeste at byde ind forholdet.
Hvordan laver stedbørn føle sig velkommen. Små børn er som regel den nemmeste at byde ind forholdet.

Små børn er som regel den nemmeste at byde ind forhold. De kan lide at være centrum for opmærksomhed, og vil elske at tilbringe tid sammen med dig som en ven. Dyb diskussion med en pre-school barn om relationer og stedbørn er normalt ikke nødvendigt. De ønsker at være venner! Elementære børn kan være næsten lige så let at gøre føle sig velkomne. Find ud af på forhånd, hvad de kan lide og hvis der er unge i dit nabolag, som de måske kender eller som kan være deres alder. Elementære børn har undertiden fantasier, mor og far vil re-gifte, men lidt forsigtig samtale om at udvide en familie og ønsker at være deres ven i stedet for deres primære forælder kan gøre en masse for at gøre stedbarn føler sig velkomne.

Teenagere og unge voksne stedbørn kan især være svært at gøre føle velkommen i en ny familie. Langsomme og vedvarende kommunikation måder at gøre stedbørn føle sig velkomne. De har også sætte pris på det, når du er klar over deres interesser og forsøger at imødekomme deres interesser i dagligdagen, eller find fælles interesser er ofte værdsat. En forsigtig om ældre unge og unge voksne, kan de være så vred og forvirret over at bryde op og re-ægteskab eller genindførsel i et forhold som yngre børn kun de er mere end sandsynligt ikke kommer til at tale med en stedmor eller stedfar om disse følelser . Nogle gange vil de ikke ønsker at tale med nogen om deres følelser.

Det centrale er at være tålmodig og give et forhold til at vokse meget gerne et venskab i stedet for en forælder barn forholdet. I sidste ende vil det venskab være mere tilbøjelige til at vokse til en forælder barn forhold, end hvis du tvinge det. Det er nogle gange en let opgave at gøre stedbørn føler sig velkomne og kan føre til et solidt forhold, når du følger og samle op på de tidskoder barnet give dig. Foretrukne aktiviteter og velkendte fødevarer gå en lang vej mod at gøre en stedbarn forstå, at de er en vigtig del af din familie, og du gerne vil beholde dem i familien.