E2y

Hvordan at sikre din kat bruger kattebakken

Enkle trin til at holde en ren hjem

Du ville blive overrasket over hvor hurtigt killinger samle op på ved hjælp af en kattebakke. I modsætning til hunde, er der praktisk taget ikke blive renlig involveret. Desværre, nogle gange den mindste ændring i din kats omgivelser vil få hende til at stoppe med at bruge kattebakken, og finde andre steder i dit hjem i stedet. Her er en trin-for-trin måde at hjælpe din kat bruge hendes kattebakke hver gang.

Trin 1

Hvordan at sikre din kat bruger kattebakken. Vælg en passende kasse.
Hvordan at sikre din kat bruger kattebakken. Vælg en passende kasse.

Vælg en passende kasse. Dette punkt kan ikke understreges nok. Din kat bør ønsker og være i stand til at bruge kattebakke.

Hvis du har en killing, så siderne af kassen skal være lav nok, hvor hun kan gå ind og ud nemt.

Hvis du har flere katte, så er du nødt multipla kattebakker. Hver kat skal have sit eget.

Enkle trin til at holde en ren hjem. Vælg et godt sted for bakken.
Enkle trin til at holde en ren hjem. Vælg et godt sted for bakken.

Prøv at få en, der har en aftagelig hætte. Mange katte som den ekstra privatliv, mens andre ikke gør. Da du ikke kender endnu, er det en god ide at købe en, der har en valgfri hætte.

Trin 2

Vælg et godt sted for bakken. Du har sandsynligvis ikke nyde at bruge badeværelset i overværelse af hele din familie, så anvende denne følelse til din kat. De fleste katte foretrækker at gå til kattebakken på en stille tid, hvor der ikke er mange mennesker omkring.

Anbring ikke kattebakken i de mest støjende område af dit hjem. I stedet finde et roligt hjørne eller badeværelse. Hvis du har et stort hus, så du måske ønsker at overveje at bruge mere end et kryds for hver kat.

Hvis du har en hund, så bør han ikke være i stand til at få adgang til kattebakken. Først kan han forsøge at genere din kat, når hun har brug for fred. For det andet, unge hvalpe er kendt for at spise, hvad din killing efterlader.

Trin 3

Introducer din kat til boksen. Fra at se deres mødre, pick mange killinger op på ordentlig pottetræning. Deres naturlige instinkt får dem til at søge efter sand eller løs snavs.

Når du sætter din kat hjem, placere hende i kattebakken. Flyt sine poter rundt, så hun kan føle kuld, da hun ridser.

Gentag denne proces et par gange i løbet af dagen. Du ville blive overrasket over hvor hurtigt din killing lærer.

Hvis killingen bruger badeværelset i et andet sted end kattebakken, så skal du ikke blive vred. Hun vil ikke forstå, hvorfor du er vred. I stedet grundigt rense området og genindføre hende til boksen igen.

Trin 4

Undgå almindelige problemer.

  • Bringe hjem en ny boks eller ændre kuld kan medføre, at din kat ikke at bruge boksen.
  • Kuld er et stort problem. Du kan have til at prøve flere typer før din kat er glad. Hvis killingen stadig nægter at bruge boksen, så gå videre og ændre kuld.
  • Hvis du ændrer placeringen af kassen hele tiden, så det kan forstyrre din kat. Hun vil ikke lide at søge efter hendes badeværelse flere gange om dagen længere, end du ville.
  • I nogle tilfælde kan stress-relaterede emner få din kat til at stoppe med at bruge boksen. Hvis du kommer hjem med et nyt kæledyr, eller hvis din hund er generende for hende, så hun kan være for stresset til at bruge boksen.
  • Renlighed er en af de mest almindelige årsager til eliminering problemer. Katte er rene. Bare se dem: de rense sig selv flere gange om dagen. Hvis du ikke rense deres bokse mindst en gang dagligt (to gange om dagen eller mere foretrækkes), så vil de simpelthen nægter at bruge det.

Trin 5

Stol på disse fælles løsninger. Alle problemer skal håndteres forsigtigt. Du bør aldrig blive vred på din kat, fordi hun ikke forstår, hvorfor du er vred. Hvis hun ikke bruger boksen på grund af stress-relaterede problemer, så vrede og råben vil kun tilføje til hendes stress.

  • Hver gang du ændrer kuld, genindføre din killing eller voksen kat til boksen. Hvert kuld har en anden lugt og konsistens, så din kat kan ikke erkende, at det er kuld.
  • Når du finder et kuld, at din kat kan lide, holde os til det. Der er ingen mening i at tage risikoen for din kat ikke bruger boksen. Ofte behøver du ikke at holde sig til specifikt mærke, men du er nødt til at holde sig til tekstur. For eksempel, hvis hun er en fan af kuld med krystaller så skal du ikke bringe hjem kuld uden krystaller.
  • Slippe af spændingerne i hendes liv. Adskil hende og hunden eller nye kæledyr.
  • Hold kattebakken ren og på samme sted.
Artikel skrevet af Shelly Seigler. Find Elite kæledyr produkter til lave priser med Discount Pet Mall.