E2y

Hvordan at vælge et navn til dit kæledyr

Sommetider finde et navn til dit kæledyr kan være udfordrende - her er en lille guide til at hjælpe dig ud

Vælge et navn til dit kæledyr er et stort ansvar. Hvis du kæmper for at finde det perfekte navn til det nyeste medlem af din familie, skal du følge disse trin, og du vil være gravering din hunds ID tag på ingen tid overhovedet.

Trin 1

Hvordan at vælge et navn til dit kæledyr. Vælg et navn, der er 1 eller 2 stavelser og er ikke svært at udtale.
Hvordan at vælge et navn til dit kæledyr. Vælg et navn, der er 1 eller 2 stavelser og er ikke svært at udtale.

Hold det g-rated. Sørg for at du vælger et navn, at du aldrig vil være flov til at gentage til børn og gamle damer i parken. Nogle mennesker tror måske, det er nuttet eller klog til at navngive deres hund efter deres foretrukne øl, men andre kan finde det stødende, når du indfører "Corona Light" til kvarteret.

Trin 2

Vælg et navn, der er 1 eller 2 stavelser og er ikke svært at udtale. Nogle eksperter siger, hunde og katte reagerer bedst på navne, der ender på "y" eller "ie". Husk, at længere navne egner sig naturligt til øgenavne, så hvis du vælger en længere navn, sørg du kan lide dens tilsvarende kælenavne.

Trin 3

Overvej, hvad dit nye kæledyr ser ud. Hvis en sort og hvid plettet hund ligner en Oreo, gå med det. (Eller i mit tilfælde, hvis din golden retriever ligner en gammel irer, navngive ham Seamus!)

Trin 4

Sommetider finde et navn til dit kæledyr kan være udfordrende - her er en lille guide til at hjælpe dig ud. Overvej, hvad dit nye kæledyr ser ud.
Sommetider finde et navn til dit kæledyr kan være udfordrende - her er en lille guide til at hjælpe dig ud. Overvej, hvad dit nye kæledyr ser ud.

Overvej dit nye kæledyr personlighed. Måske hun prances hele huset og fortjener titlen Queenie. Eller måske han hopper hele din værftet, og du ønsker at kalde ham Stampe.

Trin 5

Du vil måske ønsker at navngive dit kæledyr efter et familiemedlem. Bare vær forsigtig, hvem du navngive husdyr tilladt efter, og nogle mennesker i familien måske finde det stødende, at du har kaldt dit pit bull efter din mor-in-law.

Trin 6

Det lyder måske egocentrisk, men måske du ønsker at navngive dit kæledyr efter en hændelse eller hobby, der har særlig betydning for dig. En afstand runner vi kender kaldte sin kørende hund Miles.

Trin 7

Hvis du stadig kæmper for at komme op med et navn, kan du altid ty til film, tv, berømtheder, internettet, en baby bog, etc. Internettet og baby bøger vil hjælpe dig med at bestemme populariteten af navnet, og hvor betydning er afledt af.

Trin 8

Gør det til en familie affære. Spørg alle du kender for deres mening ... du er bundet til at komme op med et utal af navne, når du bede andres råd.


Dit kæledyr fortjener at have et navn, du er begge stolte af. Må ikke være bange for at tage din tid på at vælge hans navn. Efter alt, vil han være en del af din familie for en lang lang tid!