E2y

Hvordan at være en mere romantisk elsker

Holde romantik i et forhold tager en masse hårdt arbejde

Holde romantik i et forhold tager en masse hårdt arbejde. Som par bliver opslugt med andre dag-til-dag aktiviteter og livets realiteter, romantik tager normalt et bagsædet. Det er så nemt at gøre væk med det. Omkostningerne ved at glemme dette kan betyde enden af forholdet for nogle par. Men alt er ikke for sent. Uanset om du er i et langvarigt forhold eller bare begyndt at komme til at kende hinanden, altid holde gnisterne flyver ved at blive en mere romantisk elsker til din partner.

Vogt fra et par forslag:

Hvordan at være en mere romantisk elsker. Rutiner spell blindgyder i et forhold.
Hvordan at være en mere romantisk elsker. Rutiner spell blindgyder i et forhold.
  1. Vær mere opmærksom på din betydelige andre. Vide, hvad hun kan lide og ikke lide og være meget opmærksomme på de små ting, der gør hende glad.
  2. Rutiner spell blindgyder i et forhold. Rutiner er komfortable og praktisk, men ikke altid tilfredsstillende. Det er så nemt at falde i denne fælde, især når du har været sammen med denne person i så lang tid. En gang imellem, gøre op med rutine og prøve noget spontant som en weekend road trip eller en speciel alene tid på stranden eller i parken.
  3. Aldrig vente til særlige lejligheder til at fejre noget sammen. Mærkedage er en given, hvis ikke obligatorisk, men det er de små uventede overraskelser, der gør forholdet mere spændende. Festlighederne behøver ikke at være grand. Det er den gestus, der betyder noget. Hvis du har lyst til at give din partner en særlig dag, bare fordi du ved, hvor specielle de er, så gå videre og arrangere at morgenmad i sengen eller bage hans foretrukne dessert godbid, bare fordi.
  4. Øvelse kreativitet. En film dato er en regelmæssig dato, men det vil være mere kreativ, hvis du for eksempel planlægge et tema aften. Ligesom, tilbringe en nat ser to dvd-film af hendes yndlings skuespiller, for eksempel.
  5. Som nævnt tidligere, er det de små gestus, der tæller ikke, det store eller grand film udstyrsstykke vi ofte ser i medierne. Overrask hende ved at rydde op hendes lejlighed, eller forlader lille post it noter på sin bils instrumentbræt.
  6. Glem aldrig at kysse eller kramme eller holde din partners hånd hver chance du får. Ligeledes ordene "Jeg elsker dig", "Jeg er ked af", og "Tak" er undertiden ikke bliver sagt ofte, især når man har været komfortable med en partner gennem årene. Men nu er det tid til at lære den vane at sige dette en masse. Det vil noget, et parti for den, der elsker dig.
  7. Har hendes venner involveret, hvis du planlægger en særlig overraskelse eller en dato. Ikke blot vil du få ekstra tips om, hvordan man behandler din partner ret, vil din partner også sætte pris på, at du lader hendes venner vide, hvor meget hun betyder for dig.

Når du gør alle disse romantiske gestus, være åben for tanken om, at din betydelige andre, kan ikke vende tilbage med den samme entusiasme højre væk, eller endda gøre gengæld ved overraskende dig så godt. Virkelig kærlig en person er ikke om, hvad du har brug for, men hvad de har brug for og hvordan du kan gøre dem glade.