E2y

Hvordan at vide, hvis du ikke er forelsket længere

Alle har hørt, at kærlighed er en delikat ting

Alle har hørt, at kærlighed er en delikat ting. Det tager tid at opbygge og er svært at vedligeholde, og nogle gange, uanset hvor hårdt begge parter arbejder på det, er kærlighed ikke altid arbejde ud. Det vigtige ting, i dette tilfælde, at vide, er, når det er overstået. Det er vigtigt at være i stand til at fortælle, når du er faldet ud af kærlighed.

Det kan være svært for nogen at indrømme, at han ikke er forelsket længere

Det kan være svært for nogen at indrømme, at han ikke er forelsket længere, af forskellige årsager. Uanset årsagen, er det vigtigt at huske på, at lade som du er forelsket, når du ikke er usundt. Det kan føre til utilfredshed, bitterhed, depression og andre alvorlige sundhedsmæssige bekymringer over tid. Også den mere nogen sætter off fortælle sin betydelige andre, hvordan han virkelig føler, jo mere vil det gøre ondt - så du ikke gør dig partner en tjeneste.

Der er mange kontrollampe tegn på, at du ikke er forelsket længere

Hvordan at vide, hvis du ikke er forelsket længere. Alle har hørt, at kærlighed er en delikat ting.
Hvordan at vide, hvis du ikke er forelsket længere. Alle har hørt, at kærlighed er en delikat ting.

Der er mange kontrollampe tegn på, at du ikke er forelsket længere. Nogle er mere indlysende end andre, men alle peger i samme retning. Hvis du begynder at skændes på daglig basis over trivielle ting, og selv de mindste argumenter eskalerer til fuldgyldige anfald af råben, kan det være tid til at sidde ned og tænke over din situation.

Nogle andre tegn kan være, at du ikke længere føler sig fysisk tiltrukket af din partner eller føler meget mindre fysisk tiltrukket end før, du foretager undskyldninger for at bruge mindre tid end normalt med din betydelige andre, du bliver let irriteret over at være omkring din partner eller at skulle kommer hjem til hende, eller du føler dig fjernt eller afbrudt fra din partner, uanset årsagen, over en lang periode.

Ingen af de ovennævnte hændelser bør træffes af sig selv at betyde, at nogen er ikke forelsket længere. Humør kan påvirke følelser og som kan svinge regelmæssigt. Der er også mange andre faktorer, der kan bidrage til disse følelser.

Det kan være svært for nogen at indrømme, at han ikke er forelsket længere. Der er mange kontrollampe tegn på, at du ikke er forelsket længere.
Det kan være svært for nogen at indrømme, at han ikke er forelsket længere. Der er mange kontrollampe tegn på, at du ikke er forelsket længere.

En af de mest kontrollampe tegn på, at nogen ikke kunne være forelsket længere, er, at der synes at være en stor kløft mellem den måde, han følte mod sin ægtefælle eller signficant anden, når de først begyndte at date, og hvordan han føler nu. Det er helt normalt, at "Flammen", som nogle måske kalde det, for at dæmpe lidt under forholdet. Det sker for næsten alle, og det betyder, at parret skal gøre noget nyt uden for deres gamle rutine - om det bare er at komme ud og gå danse som de ikke har gjort i år, eller gå på en tilbagetrækning eller par weekend at tilbringe mere tid sammen. Men hvis det har været et stykke tid siden du kan huske følelsen den velkendte flagren af spænding, når du får at se din partner eller en glæde at vide, at hun vil være der venter, når du kommer hjem, kan det være tid til at overveje, om du stadig elsker hende.