E2y

Hvordan til at bekæmpe en skilsmisse uden en advokat

Ægtefæller, der søger at annulleringen af deres ægteskab henvender sig ofte til skilsmisse advokater, der bedst kan repræsenterer dem bilægge igangværende retssager som forældremyndighed, værgemål og support spørgsmål. Generelt loven forbeholder sig ret til at kassere grundløse sager om skilsmisse, medmindre de berørte kan bevidne dens retsgrundlag og forsvar. I tilfælde af at lovlige mekanismer hindrer dig fra at hverve en skilsmisse advokat, er her nogle trin til lovligt gribe ind i dine egne hænder:

Hvordan til at bekæmpe en skilsmisse uden en advokat. Gennemgå dokumentationen.
Hvordan til at bekæmpe en skilsmisse uden en advokat. Gennemgå dokumentationen.
  • Gennemgå dokumentationen. Inden vi overvejer andre muligheder og alternativer, gå forsigtigt frem for alle retslige dokumenter udstedt af din ægtefælle og liste ned nogen bekymringer, der udvikler sig i forhold til de specificerede beskrivelser af hans / hendes præferencer i udførelse skilsmissesagen. Typisk er en retskendelse om anmodningen fra din tilstedeværelse inkluderet sammen med alle de indledende juridiske dokumenter. Betydelige områder af juridisk anfægtelse såsom værgemål fordringer og kapitalforvaltning og division bør omhyggeligt undersøges for at undgå fejlfortolkninger og falsk dokumentation.
  • Tag respondent handling. Ved levering dato er en kort periode givet til dig for et svar til retten anmodning udstedt af din ægtefælle. Som respondent skal et dokument sendes på samme måde som anmodningen blev produceret inden for den givne tidsramme for at forhindre sanktioner, og yderligere vanskeliggør din dømmekraft til at sætte spørgsmålstegn arbejdet i bevægelse indgivet mod dig.
  • Præsentere en appel citerer grunde. Alle tidligere bekymringer og spørgsmål skal skrives i betragtning og mærket som upålidelige årsag. For en begrundelse baseret skilsmisse (også kendt som begrundelse skilsmisse), kan du bestride din ægtefælles anmodning ved at kvalificere noget grundlag for årsag og sætte spørgsmålstegn ved integriteten og værdien af hans / hendes redegørelse / sek. Som understreger behovet for tilstrækkelig årsag og beviser kan tjene som en fordel for dig. For culpa-baserede skilsmisse (også kendt som skyld skilsmisse), kan årsagerne til berettiget årsag varierer fra et ægteskabs ugyldighed, til psykologiske ustabilitet, misbrug og afhængighed af illegale laster og vold. Det styrende organ i statens love kan bestemme vægten af dine anvendte årsager. Læse op på disse love vil hjælpe dig med jorden din argumentation.
  • Lovligt modbevise modstridende krav. Ligesom en skilsmisse advokat ville, bliver du nødt til at give tilstrækkelige argumenter for at bevise andragerens fremgangsmåde som ugyldig og grundløse i trofasthed mod statens love. Reaktion med en konsekvent retsgrundlag vil yderligere give dig en øvre hånd.
  • Beslut dig for en handling. Skilsmissesag kan være en smertefuld prøvelse for begge ægtefæller, især hvis længere perioder er nået. Afregning spørgsmål er som regel en medvirkende faktor til udvidede skilsmissesager. Dette kan reducere din styrke og energi og øge du udgifter til en all time high. For at sikre at de rette foranstaltninger, vil der træffes beslutning om en ordentlig fremgangsmåde hjælpe hjælpe dig med processen. Afhængig af rettens dom, afskedigelse din ægtefælles anmodning kan overvejes, hvis dommeren beslutter i din favør. På den anden side, hvis dommeren har afvist din klage kan forhandle gøres for at tildele og opdele dine delte aktiver. Dommere er mest tilbøjelige til at bilægge sådanne tilfælde / udstede sig selv, hvis en aftale ikke er at nå endnu.

Mens advokat bistand er en ekstra fordel med skilsmissesager

Mens advokat bistand er en ekstra fordel med skilsmissesager, har et stigende afvisning af separation anmodninger blevet bemærket af juridiske kontorer på grund udokumenterede årsager eller begrundelser for motiv af udstedelsen. Den succes, dit forsvar er stærkt på din basis for modbeviser andragerens krav om skilsmisse. Søger juridisk rådgivning fra advokater blandt din familie og venner samt børstning op på statens love og andre Betegnelser vil hjælpe dig med at bekæmpe en skilsmisse som din egen advokat.