E2y

Hvordan forbereder man en Ohio separation aftale

Hvis du og din ægtefælle bor i Ohio og du har besluttet at adskille

Hvis du og din ægtefælle bor i Ohio og du har besluttet at adskille, er der tre muligheder for dig: separation, opløsning af ægteskab, og skilsmisse. Hvis du ønsker at gå til opløsning af ægteskabet ("no-fejl" separation), er det nødvendigt, at du filen til separation først. Du kan også indgive separation selvom du ikke grundigt har besluttet, hvis du ønsker at eskalere din adskillelse mod opløsning eller skilsmisse. Den juridiske adskillelse aftale er en forebyggende foranstaltning for at sikre, at oplysninger om dit adskillelse vil være i sort-hvid og håndhæves vilkår.

  • Afgøre, om du og din ægtefælle er omfattet af Ohio State love. Den ene ansøgning om separation skal være hjemmehørende i staten Ohio i mindst seks måneder før indgivelsen, og bør være hjemmehørende i den særlige amt, hvor civile retskendelse vil være mulighed for i mindst 90 dage forud for indgivelsen. Der er undtagelser til disse bopælskrav i tilfælde af vold i hjemmet.
  • Vide mere om ohio procedurer vedrørende juridisk separation. Separation betyder, at du stadig vil forblive gift med din ægtefælle, men domstolen vil erkende, at du lever hver for sig.
  • . Vide, hvad den juridiske separation aftale indeholder de juridisk adskillelse Aftalen skal indeholde følgende elementer: børnebidrag og forældremyndighed detaljer; forældrenes rettigheder og ansvar; ægtefællebidrag og dens vilkår og betingelser, fordeling og deling af ægteskabelige gæld, aktiver og ejendomme, og forsikringsforhold.
  • Anskaf en adskillelse aftale formular Få en kopi af de krav, du skal opfylde for ansøgning om separation. Du vil være i stand til at få en sådan kopi fra dit amt domstol. Nogle af de angivne krav omfatter følgende: en familie oplysningsskema, en erklæring om ægteskab, opgørelse af børn (hvis du har nogen), fordeling af forældrenes rettigheder og ansvar; børnebidrag, sygeforsikring og udbetaling af ægteskabelige gæld. Besøg hjemmesiden for dit amt dommerkontor at kontrollere, om de har de formularer tilgængelige online. Tjek den Butler County Court hjemmeside her .
  • Der henvises til relevante juridiske statutter De vigtigste sektioner, du bliver nødt til at konsultere, er følgende:. Ohio Revideret Code afsnit 3105,63 for de generelle bestemmelser om separation, og § 3119,02 for børnebidrag information.
  • Vide hvor du vil gemme. Du skal indgive separation aftale på den indenlandske forbindelser spaltningen eller den generelle division din lokale fælles anbringender domstol.
  • Diskuter vilkårene i aftalen med din ægtefælle. Ideelt set bør du og din ægtefælle arbejde sammen hen imod dannelse af detaljerne i din adskillelse. Hvis du ikke er i mindelige vilkår, men det er bedst, at du både hyre en advokat til at håndtere forhandlingerne om betingelser og vilkår for din adskillelse.

Går gennem en adskillelse kan være noget af en prøvelse

Hvordan forbereder man en ohio separation aftale. Afgøre, om du og din ægtefælle er omfattet af ohio state love.
Hvordan forbereder man en ohio separation aftale. Afgøre, om du og din ægtefælle er omfattet af ohio state love.

Går gennem en adskillelse kan være noget af en prøvelse, men du kan i høj grad mindske lidelser, hvis du kender de korrekte procedurer for at få din adskillelse færdiggjort så tidligt som muligt. Efter du har indgivet begæringen om separation, vil en dato for retsmødet fastsættes, denne dato er mellem 30 til 90 dage efter din ansøgning. Dette bør sætte dig på din vej mod kast med et nyt liv uden din ægtefælle.