E2y

Sådan overleve en breakup

Overlevende en opløsning er lettere sagt end gjort

Overlevende en opløsning er lettere sagt end gjort. Folk kan fortælle dig at gøre dette eller at gøre det. Men i slutningen af dagen, du virkelig nødt til at bære den følelsesmæssige smerte. Du er nødt til at se i øjnene, at den person, du engang forgudede er ikke længere rundt. Du er nødt til at overbevise dig selv at komme videre, og at acceptere, hvad der skete positivt. Lær at helbrede dit knuste hjerte den hurtige måde. Her er nogle forslag:

  • Siger det. Må ikke holde tilbage dine følelser. Lufte dem ud. Du kan buse ud med alt til et familiemedlem, en ven eller en kollega. Finde nogen, der kan lytte til dig betingelsesløst. Slip din vrede ved at udtrykke, hvad du virkelig føler. Hvis du har brug for at græde, så lad din tårer falde. Efter at have udgivet dine frustrationer, bør tingene være meget nemmere at acceptere.
  • Søge hjælp. Når du har hældt ud af dine følelser, kan du overveje at få et andet perspektiv. Tal med din fortrolige. Proces hvad der virkelig skete. Var det din skyld? Hvad udløste bryde op? Var de bryde op den eneste løsning på problemet? Du kan endda liste ned årsagerne til, at forholdet ikke virkede ud. Lad din Fortrolige til at give en "udtalelse". Spørg ham om at være objektiv. Da han bekymrer sig om dig, kan han give dig et godt råd. Du kan diskutere om de næste skridt for dig at tage.
  • Glem din partner. Saml hendes ting. Sæt dem ind i en kasse. Du kan returnere dem til hende, eller du kan blot overføre dem et andet sted - væk fra dig. Når du ser hendes personlige ejendele, kan du blive mindet om en masse ting. Så ikke give dig selv en chance for at være sentimental.
  • En del af at glemme din partner er at komme af med hendes kontaktnumre. Hvis du fortsætter med at holde hendes kontakt numre, kan du blive fristet til at nå hende ud. Du kan endda ende med at stalking hende, fordi du ønsker at vide, hvad der sker i hendes liv. Og det kommer til at have dårlige konsekvenser.
  • Flyt på. Du er nødt til at acceptere sandheden. Dit forhold var forbi. Stop procrastinating. Begynd at gå ud igen. Mød nye mennesker. Hvis du endnu ikke er klar til at begynde et nyt forhold, i det mindste, gøre dig selv produktiv. Fokus på din noget værd. Det kan være dit job eller en hobby, som du har lyst til. Hvis du er karriere-orienteret, kan du tage på et nyt projekt. Du kan bede din chef til at betro dig nogle arbejdsopgaver. Hvis du bor en aktiv livsstil, kan du forkæle dig selv med en ny sport aktivitet. Du kan svømme, skål, golf, eller endda gå til gymnastik. Når dit sind får temmelig optaget, kan du glemme alt om at bryde op og føler sig godt om dig selv.

Sådan overleve en breakup. En del af at glemme din partner er at komme af med hendes kontaktnumre.
Sådan overleve en breakup. En del af at glemme din partner er at komme af med hendes kontaktnumre.

Husk på, at tiden efterhånden kan helbrede dit knuste hjerte. Så lære at være tålmodig. Må ikke haste dig selv. Viderestil dit sind. Drinking kommer ikke til at gøre nogen forskel. Du er bare kommer til at føle værre, når du vågner op næste morgen. Og, selvfølgelig, ikke sætte al skylden på dig selv. En opløsning er en normal begivenhed. Næsten alle oplever det. Lad det ikke ruinere dig. Lær at bruge det positivt.