E2y

Sådan at genoplive jeres forhold: sunde relationer

Følg dette ægteskab terapi for at sætte det sjove og kærligheden tilbage i dit parforhold

Det føles godt at være i et fast forhold, gør det ikke? Men efter et stykke tid, kan du nogle gange få så behageligt, at du ikke længere tage bestræbelserne på at gøre din partner føler sig særligt. Hvis du ønsker at bevare gnisten, er det vigtigt ikke at tage din partner for givet. Her er et par spørgsmål for at vurdere, hvorvidt du er blevet magelig og nogle tips og forslag til, hvad du kan gøre for at ændre det.

  1. Har din kærlighed håndtag blevet motorvej dividers? Lade det hele hænge ud, er et begreb, der kan gælde for dit følelsesliv, men bør aldrig anvendes på din torso. Sunde relationer betyder, at tage sig af dig selv er en vidunderlig måde at værdsætte dig selv og din partner, også. Opholder sig i form vil bidrage til stoke din interesse i seksuel aktivitet samt vedligeholde din kammerat interesse. Og opretholde et godt sexliv er en vigtig del af at skabe intimitet og samtidig have det sjovt sammen på samme tid. Selvom nogle af os kan bevare omridset af vor tidlige voksenalder, kan vi gøre vores bedste for at komme tæt på.
  2. Er du kørt fast i en rutine? Husk Sir Isaac Newtons første lov om bevægelse: Medmindre påvirkes af en ydre kraft, et legeme i hvile tendens til at bo i hvile, og en krop i bevægelse tendens til at opholde sig i bevægelse. Hvis du er faldet ind i en rutine som et par, skal du ryste jer ud af det. Må ikke bare taler om, hvordan du gerne vil tage en dans klasse dag: Tilmeld dig tango begynder i morgen! Søg nye oplevelser, især dem der er spændende eller ophidsende, at sænke dit niveau af kedsomhed og op dine niveauer af tilfredshed. Og vi taler ikke kun en ny film her .... vi taler ting, du aldrig har gjort før, vil der inspirere og stimulere dig.
  3. Har du stadig skrive kærlighed noter? Seduction bør starte længe før du når døren til soveværelset. Tænk tilbage til de særlige ting, som du gjorde for hinanden tidligt i jeres forhold, der gjorde din partner føler sig elsket og værdsat (uanset om det er den traditionelle chokolade og romantisk middag eller mindre traditionel note gemt under hendes vinduesviskerne). Hvis du ikke længere overraske og glæde din partner, så chancerne er, at hun føler sig forsømt eller i det mindste ikke så værdsat som hun gerne ville have. Hvis gøre det samme darn ting du plejede at synes klicheagtige eller anden grund, så prøv en variation på et tema eller bare gøre noget op. Alle elsker at føle sig speciel og værdsat af den, de elsker, og du er ikke sandsynligt at gå galt.
  4. Vil du fortsætte med at lære om hinanden? Vi har alle hørt klichéen om, hvordan et forhold sluttede. Det går sådan her: "Vi voksede fra hinanden." Hvad betyder dette normalt, er, at en person stiger fortsat, og den anden var ligeglad. Ved starten af et forhold, bruger du en masse tid på at lære om din elskede ens barndom, opvækst, parforhold, arbejde og så videre. Men når du kender de ting, du ikke stoppe lære om hinanden. Din partner fortsætter med at vokse, og du skal holde op med sine nye interesser og de nye aspekter af sig selv, at hun opdager. Ellers kan dit forhold blive en af de andre frygtede klicheer, de 50% af ægteskaber, der ikke overlever.
  5. Hvornår er det sidste gang, du havde en reel samtale? Par kan undertiden forbløffe selv, når de tænker tilbage på den sidste rigtige samtale, de havde sammen, og indse, at det har været uger, hvis ikke måneder. I vores travle verden i dag, er det vigtigt, at du udelade tid, der er for din partner kun: Ellers vil arbejde, familie og samfund forpligtelser spise op alle reservedele øjeblik. Vælg en dato nat en aften om ugen og gå til en ny restaurant eller dans klub. Beskyt den tid sammen for enhver pris, ellers ville prisen være din ægteskab.
  6. Har du nogensinde været til et ægteskab terapi møde weekend? Jeg kan høre stønner allerede. Men den tid, der afsættes til dit ægteskab (i stedet for de sædvanlige børn, regninger og hjem vedligeholdelse projekter) kan tillade dig at genskabe forbindelsen med din partner på et intimt niveau og til at praktisere din alle vigtige kommunikationsevner i en tryg ramme. Den rigtige weekend kan forvandle dit ægteskab fra en ting af kedsomhed i en ting af skønhed. Ægteskab terapi støder weekender kan ikke være for alle, men i det mindste forskning mulighederne før du skriver denne funktion fra.
  7. Har du brugt til at bære korte nederdele for din partner, men ikke længere? Husk, vision er en af de sanser, og jo flere sanser din partner kan bruge til at sætte pris på dig, jo mere sanselig hans erfaring. Så gå den ekstra værftet og give din partner noget at se på ...... chancerne er ved nu, at du ved, hvad han kan lide, og hvis ikke, kan du spørge! Du må ikke begå den fejl at tro, du har brug for at ligne Gisele Bundchen at appellere til din mate visuelle sanser ... du vil miste en mulighed for at udvide din egen horisont og samtidig give din partner en spændingen. Dress for din partner som du gjorde på din første par datoer ..... Dating blogs
Sådan at genoplive jeres forhold: sunde relationer. Har din kærlighed håndtag blevet motorvej dividers?
Sådan at genoplive jeres forhold: sunde relationer. Har din kærlighed håndtag blevet motorvej dividers?

Husk, at søde følelse af forventning, da du var stadig bejlen hinanden? Lær at genoplive dit forhold og forsøge at genoprette forbindelsen med den følelse og genskabe en følelse af frieri i dit daglige liv. Fastholdelse romantik er formentlig den vigtigste ting du kan gøre for at bevare et sundt forhold, og intet dræber det hurtigere end at føle tages for givet. Alle ønsker at føle sig speciel, og hvis du ikke fortsætter med at bejle din kammerat ..... en anden person, så sørg for at gennemføre disse tips og denne rådgivning, så du ikke er en af statistikkerne for et brudt forhold.