E2y

Hvordan man kan opretholde en militær ægteskab

Militær ægteskab er undertiden vanskeligt, men kan lykkes

Så du har forelsket sig i en militær mand. Så romantisk som begrebet synes, du snart kommer til at finde ud af, at det ikke er alt solskin og roser! Fastholdelse et solidt forhold med en militær kæreste / veninde eller mand / kone kan ikke kun være meget stressende, men det kan også være ensom. Men det er også en form for forhold, som kan trives og vokse med hver passerer øjeblik. Så længe begge parter er villige og stærke, kan det være en smuk ting.

Når du finder dig selv i en militær sammenhæng, du ofte finde dig selv halvvejs i hele verden, ikke kun væk fra din betydelige andre, men væk fra din familie så godt. Din situation kan variere en smule, især hvis du har børn.

Hvordan man kan opretholde en militær ægteskab. Skrive breve og e-mail.
Hvordan man kan opretholde en militær ægteskab. Skrive breve og e-mail.

Kommunikation

Alle ved, at kommunikation er vigtig i enhver ægteskab, men i en militær sammenhæng bliver det tusind gange mere vigtigt. Når din elskede er indsat, kommunikation bliver ekstremt hårdt. Uanset om din mand eller kæreste er indsat til Mellemøsten, indsat på et skib, eller blot stationeret langt væk, er der mange måder at holde kontakt og mange måder at holde kommunikationslinjerne åbne.

 1. Telefoner - Kommunikation via telefon i Mellemøsten er begrænset, men hvis din elskede er stationeret der, give dem telefonkort, så de kan ringe til dig. Disse chancer bliver få og langt imellem, men i det øjeblik, at telefonen ringer, du vil være meget taknemmelig. Deployment på et skib grænser mobilbrug endnu mere, men når skibet kommer ind i en port besøg, har de ofte adgang til telefoner. Telefon kort kommer i handy i denne situation så godt.

  Det må forventes, at dine telefonopkald bliver nødt til at være korte og kunne blive afskåret på ethvert tidspunkt. Det er vigtigt, mens du taler med din elskede at sørge for at ikke føler forhastet og tale med dem, som om du altid ville. Ofte følelser tager fat i os, og det bliver svært at holde hovedet, især hvis du ikke har talt med dem i lang tid, men prøv dit bedste for at holde det sammen af hensyn til din militære medlem. Ofte bare lyden af deres stemme vil være værd en kort telefonsamtale.

 2. Email - I dagens dag og alder, er email den allerbedste form for kontakt mellem dig og din betydelige andre. Uanset om de er i et fremmed land eller ud på havet, vil din tjeneste medlem har adgang til e-mail. Som med de telefoner, det vil være begrænset i den tid, de kan bruge det, men ofte vil de være i stand til at læse beskeder og sende beskeder dagligt. En af de mest vigtige ting at huske, når e-maile, er, at e-mailen bliver holdt sikkert. Det er vigtigt aldrig at skrive ud af, hvor din betydelige andre er stationeret, selv om de er på vandet, ikke nogensinde sige, hvor deres næste port besøg vil være. Dette er for sikkerheden på din elskede og resten af de militære medlemmer.

  E-mail kan være en smule uformel og naturligvis ikke er så effektive i formidle følelser, men når man vænner sig til det, kan det være meget effektiv. Over email du kan tale om dagligdags ting. Det er vigtigt altid at forsøge at holde en optimistisk holdning, når du sender beskeder. Konstant klager over hjem liv, eller hvor meget du savner dem, vil kun gøre din elskede ens dag hårdere. Mens du kan blive ramt på indersiden, er det vigtigt at holde en glad "e-face" for dem.

 3. Mail - Almindelig post kan være gammeldags, men det er bestemt stadig en meget relevant form for kommunikation. Sende en håndskrevet brev til den du elsker kan være en meget intim måde at fortælle dem, at du elsker dem, og at du tænker på dem. Det er virkelig siger noget, som du sad længe nok til at skrive et brev til dem. Det er vigtigt at huske selv at din betydelige andre måske ikke altid har tid eller mulighed for at sende et brev tilbage til dig, så prøv ikke at tage det personligt, men stadig holde sende breve. Du kan blive overrasket over at se, når de ankommer hjem, at de har sparet hvert brev, de har modtaget. Kom mail i almindelighed er en stor mental boost for alle militære medlem.

Pleje pakker

Pleje pakker er en fantastisk måde at holde din elskede ens humør op, og til at vise dem, at du altid tænker på dem. Sende dem bekvemmeligheder i hjemmet kan hjælpe dem med at holde en god holdning og kan altid lette trængsler overgang tilbage i familielivet, når de vender hjem.

Militær ægteskab er undertiden vanskeligt, men kan lykkes. Sende pakker og billeder.
Militær ægteskab er undertiden vanskeligt, men kan lykkes. Sende pakker og billeder.

Da din ægtefælle er mest sandsynligt et godt stykke væk, når de er indsat, mailing omkostninger er en big deal for en masse familier. Mange er ikke klar over, at du måske bruge de nye USPS Flat Rate kasser til at sende dem godbidder. Disse er omkring 10€ 0,95, og de er en fast sats, der ikke er baseret på vægt. Det betyder, at uanset hvor meget du putter i boksen, vil det altid være det sæt pris. Det er en super pauseskærm for en masse familier.

 1. Behandler - Militære medlemmer elsker at få godbidder! Du ved, hvad din betydelige andre elsker mere end noget andet, så bør vælge behandler for dem ikke være noget problem. Det bedst at sende vil være lettest for dem at butik og mad, som vil holde sig frisk længere. Gode muligheder omfatter nødder, solsikkefrø, jerky, slik (undgå chokolade, der kan smelte), tyggegummi, ris kager, morgenmad og frugt og granola barer og havregryn. En anden god idé er drikke pulver pakker såsom Crystal Light eller Kool-Aid. Du kan også få Lipton iste pakker. Disse er et velkommen websted for dem, da sort er ofte knappe. Selvfølgelig hjemmelavede lækkerier som cookies og slik er altid en rigtig god idé. Bare sørg for at gøre dem, og derefter direkte sende dem, så de ikke bliver forslidt før pakken ankommer.
 2. Læsestof - Noget at læse er altid en rigtig god idé for din ægtefælle. Det kan altid tage deres sind ud af situationen ved hånden, og væk fra det faktum, at de går glip af hjem. Saml blade, som du kender din ægtefælle nyder såvel som bøger. Ofte kan du finde paperback bøger på forskellige butikker for 5€ og under. En anden god idé er at tjekke en brugt bog butik. Bøger vil uundgåeligt komme slog op og muligvis ødelagt under indsættelsen, så ødelægger en brugt bog er meget lettere på sindet.
 3. Billeder - uanset hvad, er det altid en god idé at sende familiebilleder! Det er en rigtig god idé at tage billeder på en get sammen og partier du deltager, mens de er væk, og derefter sende dem. Det vil give dem en følelse af, at de er en del af det sjove så godt. De vil også hjælpe dem i perioder, at de føler ned og hjemve. Send billeder af noget, og alt, fra dreje bladene i efteråret til dit barns smilende ansigt. De vil alle få en enorm betydning!

Pre-forberedelse

Dette er ærligt det vigtigste ting du kan gøre for at holde dit ægteskab stærk! Ved at holde din hverdag og finanser i orden det kan spare dig for en masse sorg ved deres tilbagevenden.

 1. Finances - Det er en rigtig god idé, mens din ægtefælle er væk, for at have to bankkonti. Dette vil sikre, at regnskaberne er aldrig overtræk og ingen forvirring om, hvor mange penge du har i din besiddelse. Det er også vigtigt for ægtefællen derhjemme for at holde en god oversigt over de penge, de bruger, og de regninger, de betaler. Det er, hvor kommunikation bliver afgørende så godt. Forblive åben og ærlig om dine penge udgiftskrævende aktiviteter. Prøv at undgå for enhver pris gør dyre indkøb, mens din ægtefælle er væk, medmindre det er en nødsituation selvfølgelig.
 2. Ved du, hvor alt er? Dette er et vigtigt spørgsmål for alle til at overveje! Sørg for at du ved, hvor alle vigtige dokumenter er før din elskede blade. Disse poster omfatter kopier af ordrer, pant papirer, børns lægejournaler, vielsesattest, og mange andre vigtige dokumenter, der kan være behov for på et øjebliks varsel. Det er en god ide at holde dem på et sikkert sted, såsom et arkivskab eller arkivering mappe.
 3. Husholdningsartikler - Det er vigtigt at sørge for, at noget, der kræver opmærksomhed i hjemmet, såsom vedligeholdelse på nogen måde er gjort før din ægtefælle bladene. Dette omfatter køretøjer så godt. Det er altid en god idé at få bilen tjekket ud inden deres afrejse.
 4. Last minute - Sørg for at du har alle dine ægtefælles adresser og kontakter, som du kan få brug for, mens de er væk. Forsøge at få tal for deres kommando samt i tilfælde af en nødsituation. Du kan også registrere din lokale Røde Kors og i tilfælde af en nødsituation, de vil bidrage til at kontakte din ægtefælle.

Børn

En masse gange, behøver børnene ikke forstår, hvorfor deres mor eller far skal være væk så længe. Der er et par nemme ting, der kan gøres for at holde dine børn beskæftiget med din ægtefælle. Uanset om de er ældre eller yngre, kan de deltage i disse aktiviteter.

 1. Skrive breve og e-mail - Lige som du ville have dine børn skrive breve og sende e-mails til deres forældre. Dette vil hjælpe dem med at kommunikere. Der kan være tidspunkter, hvor dit barn vil have denne forælder og ønsker at tale til dem, og det vil hjælpe dem til at videregive følelser og tanker til denne forælder på egen hånd. Hvis dine børn er for ung til dette, hjælpe dem til at skrive et brev ved at gøre det for dem og få dem fortælle dig, hvad de ønsker at sige.
 2. Sende pakker og billeder - Bare som ovenfor, så lad dine børn hjælpe dig med at udvælge emner til at sende til deres forældre. Lad dem hjælpe med at vælge fotos og måske endda farvebilleder at sende dem.
 3. Læser historier - Hvis du har et barn under 10 år, vil dette være en stor ting for dig og din ægtefælle til at gøre. Hvis du har et videokamera eller en båndoptager, optage din ægtefælle læser en historie eller to. Når dit barn mangler deres mor eller far meget, pop i videoen eller tape og lad dit barn læse bogen sammen med deres forældre. Dette vil bidrage til at lette deres sind og føler som om deres forældre er tættere på dem.
 4. Spare penge - Mens din ægtefælle er indsat, så lad dine børn spare forandring. Når forældrene vender hjem, lad børnene bruge de penge, de har sparet at kaste en fest for moderselskabet. Lad dem samle mad og dekorationer. Dette vil give dem noget at planlægge og holde deres mening om.

Alt og alle, kan opretholde en militær ægteskab skal gøres, og er ikke svært, hvis du virkelig sætte dit hjerte i det. Med blot en lille indsats for at holde kommunikationslinjerne åbne og holde din kærlighed i live, så vil alt arbejde ud store! Hold dine børn og andre involverede familie, og altid huske, at din bedre halvdel støtter dit land, så du skal støtte dem!