E2y

Hvordan til at klare med en ægtefælle med forskellige udgifter vaner

For ægtepar

For ægtepar er penge spørgsmål ofte kilde til argumenter. Ligegyldigt hvor tæt to mennesker kan være, kan forskelle i udgifter vaner ofte medføre konflikter. Den ene ægtefælle kan være en penny-pincher, mens man kan være en ødeland. Ofte vil der ikke være spørgsmål, når tingene går godt. Men når pengene bliver stram, kan slagsmål opstå.

Hvordan kan du klare når du og din ægtefælle har forskellige forbrugsvaner? Det er et spørgsmål om kommunikation og samarbejde. Her er et par enkle måder, du kan håndtere.

Hvordan til at klare med en ægtefælle med forskellige udgifter vaner. Har en regelmæssig budget.
Hvordan til at klare med en ægtefælle med forskellige udgifter vaner. Har en regelmæssig budget.

Har en finansieringsplan. Uanset hvad dine forskelle er i form af udgifter vaner, der har en økonomisk plan vil hjælpe dig frem til en midt-jord. Hvis man er en pauseskærm, og den ene er en spender, så planlægning vil lade dig vide, hvor pengene skal komme fra, og hvor det vil gå. Kombiner dine indkomster, og bestemme, hvad procentdel vil gå til opsparing, som går til daglige udgifter, og som vil gå til store udgifter.

Har en regelmæssig budget

Har en regelmæssig budget. Penge kommer ind gennem visse cyklusser. For eksempel vil de fleste beskæftigede individer får deres løn hver halve måned og slutningen af måneden. Forretningsmænd eller freelancere kan have forskellige penge cyklusser. Ligegyldigt hvad din indtægtskilde er, vil det være en god idé at have et månedligt budget og holde sig til det. Prøv at planlægge dine udgifter og regningen betalinger i henhold til din strøm af penge. Dette, kombineret med din økonomiske plan, vil hjælpe dig med at blive enige om én ting, du er nødt til at prioritere dine udgifter.

Et budget vil normalt afhænge af tidligere måneders udgifter

Et budget vil normalt afhænge af tidligere måneders udgifter. Afsætte penge til husleje (eller afdrag på realkreditlån), bil betalinger, forsyningsselskaber, dagligvarer, brændstof, transport, skole udgifter, og lignende. Uanset hvad der er tilbage, kan gemmes eller bruges på personlige udgifter. Dette er normalt kaldes disponible indkomst af økonomer og finansielle planlæggere.

Åbn en fælles opsparingskonto

Et budget vil normalt afhænge af tidligere måneders udgifter. Åbn en fælles opsparingskonto.
Et budget vil normalt afhænge af tidligere måneders udgifter. Åbn en fælles opsparingskonto.

Åbn en fælles opsparingskonto. Fra din disponible indkomst, afsætte et bestemt beløb eller procentdel per måned, som du kan sætte ind på din opsparingskonto. Denne måde, du har en fond for nødsituationer eller til større indkøb i fremtiden.

Giv dig selv godtgørelser

Giv dig selv kvoter. Bortset fra at afsætte penge til opsparing, skal hver ægtefælle trække en godtgørelse fra din puljet indkomst. Medtage dette i din almindelige budget. At have en godtgørelse ville så lad hver ægtefælle bruger på hvad han eller hun kan lide. Det tager væk potentiel konflikt fra eventuelle forskelle i udgifter vaner. Hvorvidt den ene ægtefælle splurges eller gemmer ikke vil have sådan en stor indflydelse på familiens økonomi, fordi alle vigtige udgifter og besparelser er allerede tegnede sig for.

Problemet med en ægtefælle med forskellige udgifter vaner vil ikke være så stort et problem, hvis begge du kan forenkle familiens økonomi. Løse de vigtige udgifter først. Hvis du har penge tilbage som din ydelse, så din ægtefælle vil ikke klage uanset hvordan du bruger det. Et ord af rådgivning, selvom: prøv at behandle din ægtefælle en gang imellem med din egen godtgørelse penge. Gå ud at spise eller har en film dato. Dette vil helt sikkert hjælpe dig med at tjene brownies punkter, uanset hvor anderledes dine udgifter vaner og personligheder er.