E2y

Hvordan at være en stor fødsel coach... for fædre og andre slægtninge eller venner

At være en fødsel coach er ikke det samme som »støtte« en kvinde

Født i dag er mere kompleks end nogensinde. Vi ved alle, at der er ingen måde at vide, hvad fødslen vil være som. I sig selv giver det os at tro der er intet, vi kan gøre for at forberede. Vi er tilbage med at tro den eneste måde at forberede sig til fødslen er at væbne os med masser af oplysninger og derefter foretage en fødsel plan. Alle disse ting er sande, men det er ikke helt enden på historien. Vi har brug for fødsel færdigheder ... det er how-to på barsel. Det betyder ikke, du gør fødslen af dig selv. Det betyder, at når en kvinde er gravid, har hun brug for at lære at fødslen. Men det betyder også, du er nødt til at lære at hjælpe.

I dag er der to typer af fødsel: Den sædvanlige måde med arbejdskraft og levering og den nye måde, med et kejsersnit. Uanset hvordan du føder, under graviditet er det tid til at lære-at arbejde med dit barns bestræbelser på at blive født. Som en mand, du ofte føler sig temmelig meget ligesom en tredje arm. Alt fokus er på kvinden og barnet. Men din rolle er afgørende, og vide, hvad de skal gøre og hvordan det skal gøres, er ikke raketvidenskab.

Hvordan at være en stor fødsel coach... for fædre og andre slægtninge eller venner. Fødslen er fødsel, uanset hvad der sker.
Hvordan at være en stor fødsel coach... for fædre og andre slægtninge eller venner. Fødslen er fødsel, uanset hvad der sker.

Du har sikkert fået at vide, at din rolle er at støtte den gravide kvinde. Support er stor. Vær der. Men støtten ikke tilbyde muligheden for at tilbyde hjælp. At coache giver både dimension af at være der og bistand. Brug hvad ord, du vil, bare vide, at hun forventer, at du gør mere end at holde hendes hånd, tørre hendes pande og gnide hendes ryg. Her er nogle ting, du skal vide.

  1. Fødslen er fødsel, uanset hvad der sker. Fødslen er dit barns bestræbelser på at blive født. Når du tager tid under graviditeten for at lære fødslen færdigheder, vil du føle sig tættere på din baby, partner og bedre i stand til at hjælpe hende gøre arbejdet, uanset hvilken type fødsel sker.
  2. Fødsel er en aktivitet. Tænk på det på denne måde. Fødslen er en meget gerne køre en bil. Du bruger masser af færdigheder på én gang at kontrollere køretøjet og være opmærksom på hvad der sker omkring dig. Fødsel er at lære at styre vores fødende krop og lytte til budskabet om barnets bestræbelser på at blive født.
  3. Din rolle i fødslen er at hjælpe kvinden hjælpe din baby. Du er ikke mekanikeren. Det er den rolle, som din fødselslæge eller jordemoder. Men de er aldrig 'gør' fødslen ... kvinden er. De er heller ikke den bedste person til at hjælpe hende, du er ... ligesom et godt kort-læser på en lang rejse.
  4. Må ikke antage kvinder ved, hvordan man fødslen. Hver fødsel er forskellige og kvinder har lidt kontrol over arbejdsprocessen. Det kommer fra din baby. Hun kan imidlertid reagere og arbejde med processen, når hun har gode fødsel færdigheder. Når du lærer coaching færdigheder, vil du hjælpe hende ophold på sporet gennem hele processen. Det er at arbejde sammen, og processen bringer dig tættere som en familie.
  5. Mænd ser og hører meget godt. Den sædvanlige måde at føde ... arbejdskraft og levering ... er ofte ledsaget af betydelige smerter. Det er naturligt. Din fødsel færdigheder hjælpe kvinden styre, håndtere og behandle smerter. Brug dit syn og hørelse til at afgøre, om kvinden klarer sig godt eller brug for din hjælp. Når du ser spændinger eller høre stressende vejrtrækning, hun har brug for dine coaching færdigheder med det samme.
  6. Der er ikke bare én coaching færdighed. Der er mange. Disse omfatter vejrtrækning, afslapning, var klar over, om kvinden er resterende åbne eller lukke hendes ben. Husk, at dit barns hoved er på størrelse med en grapefrugt. Hvis hun lukker sine ben, kan en grapefrugt komme ud? Brug din sunde fornuft.
  7. Hun behøver ikke at kunne lide arbejdskraft smerter. Hvem kan lide smerte? Fødsel smerte er naturligt. Lukningen af en ballon (uterus) bliver trukket åben, og denne strækning forårsager smerte. Arbejde med hendes lederevner, selvom hendes negative stemme fortæller hende og dig, 'Jeg kan ikke gøre dette. " Ja, hun kan, og jo mere du bruger dine coaching færdigheder til at hjælpe hende ophold på toppen af fødsel smerter, jo mere vil du føle sig nyttige og værdsat. Fortæl hende, at det er okay at ikke lide det og opmuntre hende til at administrere.
  8. At være en stor fødsel coach fører til at være en afslappet far. Mænd, der ved, hvordan-til hjælp under fødslen, er komfortable med deres nyfødte. Fædre der har følt sig ubrugelige under fødslen ofte føler lige så hjælpeløs og ufaglærte, når de står med en nyfødt. Vælg at blive dygtig, gøre arbejdet med hende og høste frugterne ... din følelse af værdi og hendes dybe påskønnelse, samt hendes evne til at stole på dig.
  9. Kejsersnit leverancer er ikke anderledes. Hvis kvinden vil have en kejsersnit, kan du stadig lære fødsel færdigheder under graviditet. Den gravide krop er stadig forbereder fødslen. Læring coaching færdigheder til en operativ levering reducere følelsen af fremmedgørelse ofte oplevet, selv når kejsersnit er ønsket og nødvendig. Stadig nyde at lære hvordan man kan hjælpe. Så tag dine coaching færdigheder i kirurgi og nyttiggørelse. Du vil føle sig lige så involveret i denne type af fødsel.
  10. Din fødsel udbydere elsker at se fædre virkelig hjælpe. Intet behager en fødselslæge eller jordemoder mere end at se kvinder klare fødsel og fædre, der virkelig kender hvordan man kan hjælpe. Du får masser af komplimenter og fødsel udbydere fortæller dig, "Hun kunne ikke have gjort det uden dig."

En stor, venlige, hjælpsomme kort-læser er stor på en rejse. Må ikke være en bagsædet chauffør fuld af kritik. Læring coaching giver dig de nøjagtige færdigheder, du får brug for denne meget dynamiske og sjældne oplevelse. Hvis du allerede har haft børn, så vil du bare få det bedre. Hvis dette er din første gang, så optrappe til pladen og kender din partner og fødsel udbydere vil have dig til virkelig at hjælpe. Når du går til hospitalet, din rolle forbliver den samme. Coach med og omkring alle de vurderinger, overvågning og procedurer. På et hjem fødsel, fortsætter bare at arbejde sammen, når din jordemoder ankommer.

At være en fødsel coach er ikke det samme som »støtte« en kvinde. Fødsel er en aktivitet.
At være en fødsel coach er ikke det samme som »støtte« en kvinde. Fødsel er en aktivitet.

Birth coaching er en stor oplevelse, når du har de rette kvalifikationer. Heldigvis er fødsel færdigheder og coaching færdigheder baseret på hvad vi deler som mennesker ... ting som vejrtrækning, afspænding, kommunikation og berøring. Fødslen er en meget atletisk begivenhed. Træning og praksis er afgørende.