E2y

Hvordan du ændrer en kattebakke

Domesticerede katte er kæledyr

Domesticerede katte er kæledyr, der har følsomme og hygiejniske egenskaber. Givet en fuld madskål, vandskål og en ren kattebakke, er de fleste katte er i stand til at huske, hvor disse er, og vil ikke kræve yderligere tilsyn. Dette gør katte fremragende kæledyr for familier. Men katte er følsomme dyr kræver konstante ømme omsorg for at blive fortrolig med deres ejere, tidsplan og bolig.

Placeringen er vigtig. Det er vigtigt

Hvordan du ændrer en kattebakke. Placeringen er vigtig.
Hvordan du ændrer en kattebakke. Placeringen er vigtig.

Placeringen er vigtig. Det er vigtigt, at du holder kattebakken et sted, hvor det kan give din kat privatliv men stadig bekvemt og let tilgængelige. Boksen bør ikke være alt for svært at komme til, især for killinger eller ældre katte. Gem kassen væk fra støjende eller varmeudstrålende apparater. Støj normalt gør katte nervøs, mens varmen fra et apparat tendens til at forstørre kattebakken er lugt.

Læg aldrig boksen nær dyrets fodring område som katte ikke kan lide lugten fra kattebakken nær deres mad.

Installer et kuld boks på hver etage eller niveau af dit hus. Dette giver din kat optioner, i tilfælde af at han ikke har hurtig adgang til hans primære boks. Hvis der er mere end én kat vil også kræve kattebakker flere steder så den ene kat har en anden boks til brug, når hans primære boks er besat.

Hvis kattebakker skal placeres i aflåste eller lukkede rum, kan du overveje at sætte en kat hul eller et kæledyr dør, så kattene at gå ind og ud frit uden at skulle forlade dørene åbne.

Holde den ren. Det anbefales

Domesticerede katte er kæledyr. Installer et kuld boks på hver etage eller niveau af dit hus.
Domesticerede katte er kæledyr. Installer et kuld boks på hver etage eller niveau af dit hus.

Holde den ren. Det anbefales, at du scorer affald fra din kats kattebakker dagligt. Udskiftning af kuldet afhænger af, hvor mange katte du har, hvor mange kattebakker, og hvilken slags strøelse du bruger. Hvis kattebakken rengøres dagligt, vil du nødt til at ændre sammenklumpning kuld hver to til tre uger.

Katte kan ikke lide at bruge strøelse

Katte kan ikke lide at bruge strøelse, der er for dybt. Sørg for at holde dybden af kuld på kun omkring to inches dyb. Husk at sætte ekstra kuld er ingen erstatning for scooping og skrubbe.

Bortskaf hele kuldet posen, når du bruger en engangs kuld taske. Dette er lettere at håndtere og anbefales, da det er renere. Bunden af kassen skal vaskes, skrubbes og tørres, eller sprøjtes med et desinfektionsmiddel.


En anden engangs kuld taske skal placeres i kattebakken

En anden engangs kuld taske skal placeres i kattebakken. Har hjørnerne af posen lop over alle sider i kassen til at holde posen på plads. Bagepulver kan absorbere lugt, så det er en god ide at drysse en lille mængde under kattegrus.

Katte straks vide hvad de skal gøre med kattebakker på grund af deres instinkter. Du behøver kun at levere en passende, let at nå kattebakke, bruge disse tips. Flytning af kattebakken kræver, at du vise din kat hvor kassen er. Hvis du ved enhver chance, katten vokser bange for kattebakken, bør du bede en professionel til at vurdere og løse problemet i overensstemmelse hermed.