E2y

Hvordan du vælger kosttilskud til din kat

Antages det, at katte har balanceret og ordentlig kost

Antages det, at katte har balanceret og ordentlig kost, eksperter siger, at de ikke har brug for kosttilskud. Men hvis din kat har en vis sygdomstilstand eller bliver ældre, bør kosttilskud være en del af hans kost plan. Der er flere katte kosttilskud, der behandler visse sundhedsmæssige betingelser. Hvis du er på udkig efter en, her er de ting du skal huske.

Hvordan du vælger kosttilskud til din kat. Opbevar altid din dyrlæge i vide.
Hvordan du vælger kosttilskud til din kat. Opbevar altid din dyrlæge i vide.
  • Opbevar altid din dyrlæge i vide. Det er altid bedst at involvere din dyrlæge i plukke de rigtige kosttilskud til din kat. Efter alt, kunne han være den ene til at foreslå at give kosttilskud, så han ved, hvor din kat er medicinsk, og hvilke kosttilskud er bedst for dit kæledyr sundhed tilstand. Aldrig købe kosttilskud "bare fordi", da det kan virke mod hensigten.
  • Find ud af din kats behov. Spørg dig selv, er der endda et behov for kosttilskud? Er din kat sløv? Miste appetit? Ill? Har han dårlig pels, ofte kaste pels, eller kigge svag? Hvis du ved præcis, hvad din kat behov, kan du lokalisere de rigtige kosttilskud til ham. For eksempel kan du give din kat probiotiske kosttilskud, hvis han oplever fordøjelsesproblemer. Hvis han er helt gamle og er at have gigt, kan du give ham glucosamin supplement til at forbedre hans led og mobilitet. Der er flere faktorer at overveje, når du vælger et supplement alder og livsstil, for eksempel-så sørg for at overveje dem alle.
  • Gøre en masse forskning. Selv hvis du arbejder i tandem med en dyrlæge, er det klogt at gøre din egen forskning om kosttilskud. Du er nødt til at finde ud af dig selv fordelene ved kosttilskud, så du kan have realistiske forventninger. Du vil også blive mere involveret i kosten planlægningen af dit kæledyr, som alle kæledyr ejer bør være.
  • Undgå at give for mange kosttilskud. Hvis du tror, at give din kat en masse kosttilskud vil gøre ham sundere og stærkere, du er forkert. Sandheden er, at eksperter foreslår mod over-tilskud, at tro, at dette faktisk er farligt for katte sundhed. De siger, at mange kosttilskud kan have de samme ingredienser, og du kan således uheld overforsyning næringsstoffer.
  • Vælg et godt brand. Der er masser af gode navne på markedet. Selv de kendte mærker, vil koste dig en masse, kan de bedre forsikre dig om ernæringsmæssige fordele. Dette er ikke til at sige de mindre kendte mærker er ringere kvalitet, bare at det kendte mærke navne har til en vis grad, bevist deres kvalitet.

Endelig vide, hvor man købe

Endelig ved, hvor at købe. Den sikreste måde er at bede din kats dyrlæge, da han sikkert kan henvise dig til en betroet sælger. Bemærk, at Nøgleordet her er tillid. Aldrig købe fra en kilde, du ikke er bekendt med eller ved lidt om, det er meget relevant, hvis du køber online. Selv om der er en masse online sælgere, der tilbyder effektive og sikre kosttilskud til katte, kan du ikke benægte det faktum, at der også er falske sælgere. Så før du køber, så prøv at læse mere om en bestemt sælger og dens produkter. Du absolut ikke ønsker at spilde dine penge og fare for din kats helbred.