E2y

Hvordan laver bagt behandler til din kat

Kattefoder i dag er gået en lang vej fra de usmageligt og dårlige ildelugtende kiks i fortiden. I dag er der kattefoder, der emballeres i dåser for at bevare smag og fugt, der giver variation i kattemad. Hvis du ønsker at give din kat noget særligt, men hjemmelavede bagt godbidder er en af de sunde og billige muligheder for din kat. Her er nogle af de måder at gøre dette.

Fisk kiks

Hvordan laver bagt behandler til din kat. Bland ingredienserne.
Hvordan laver bagt behandler til din kat. Bland ingredienserne.
  1. Bland ingredienserne. For fisk kiks, skal du bruge tun i olie, ubleget mel, vand, majsmel, og smør. Anbring alle ingredienser i en røreskål og bland. Tun olie kan tømmes ud af dåsen, hvis du ønsker en tør kiks. Tun olie, men kan også tilføje til smag. For at holde kiks tørre selv med tun olie, reducere det vand, du tilføjer i blandingen. Efter blanding af bestanddelene sammen, skal dejen har en gummiagtig tekstur.
  2. Slice. Brug en bagning pin til at rulle dejen til en halv tomme tyk firkant. Når dette er gjort, tage en kniv og skær dejen i små tern. Du kan også dekorere de godbidder ved hjælp af en fisk formet cookie cutter.
  3. Bage. Tag en nonstick spray og bruge det til at dække den indvendige foring af en bradepande. Anbring forsigtigt dejen i en forvarmet ovn, der er forvarmet til omkring 320 grader Fahrenheit. Lad dejen blandingen bage i ca 20 minutter. Lad godbidder køle ned, før lade dit kæledyr nibble i hjemmelavet kat godbidder. Du kan også lave større partier af disse kattefoder og gemme dem i en lufttæt beholder.

Ost behandler

  1. Hvad du har brug for. En anden nem og nærende kat behandler, som du kan gøre derhjemme er ost godbidder. Du skal bruge mindst fem skefulde parmesan ost, en fjerdedel af en kop yoghurt, en kop hvidt mel, en kop cornmeal, og en kop cheddar ost.
  2. Bland ingredienserne. Bland parmesan og cheddar ost i yoghurt. Dette vil skabe den base, hvor du vil tilføje cornmeal og mel kombination. Tilføj nogle vand, indtil du ankommer til blød dej. Du kan også tilføje små firkantede stykker af ost på dette tidspunkt, hvis du vil have din kat til at have en godbid med bits af sar ost.
  3. Ælte og snit. Dernæst ælt dejen, indtil den får en elastisk konsistens. Du kan teste dejen ved at tage en tomme tykt stykke dej. Det bør strække sig mindst to gange dens størrelse, før rivning. Når dejen er sej nok, bør du skære det i små bide stykker på størrelse.
  4. Bage. Placere disse i en bradepande. Spray nogle fedt at holde godbidder fra stikning i gryden, og bages i 20 til 25 minutter i en ovn, der er forvarmet til 350 grader Fahrenheit. Når du er færdig, lad godbidder køle af.
Hvad du har brug for. Bland ingredienserne.
Hvad du har brug for. Bland ingredienserne.

Katte kan værdsætte en ændring i kosten. Ud over at sikre, at din kats mad er sund og nærende, tilføjer i nogle behandler og næ er en af de bedste måder for dig at obligation med din favorit feline ven.