E2y

Hvordan laver loppe shampoo til katte

Katte er de perfekte kæledyr

Katte er de perfekte kæledyr. De er nuttede, bløde og varme. De elsker at blive kælet hele tiden, og de er de mest opførte kæledyr så vidt husdyr er berørt. De krølle op og sove det meste af tiden. Katte er uafhængige. Men det betyder ikke, at de ikke ville brug for din hjælp i deres sundhed og hygiejne. Samme som hunde, kan katte fange lopper også. Disse væsner avle på deres pels og forårsage deres hud til at bløde på grund af kløe. Disse lopper formere sig hurtigt og ganske enormt. Et loppe kan lægge omkring 600 æg, og det kan være et problem for din kat. Du bør være forsigtig med at vælge den rigtige loppe shampoo produkt til din kat. For meget barske kemikalie kan være skadeligt for dem. Hvis du ikke rigtig føler sig trygge ved at bruge kommercielt tilgængeligt loppe shampoo til din kat, kan du lave din egen. På denne måde er du sikker på shampoo, du vil bruge, er sikkert for din lodne kat ven.

Hvordan laver loppe shampoo til katte. Cat shampoo Få en, der er godkendt af din dyrlæge.
Hvordan laver loppe shampoo til katte. Cat shampoo Få en, der er godkendt af din dyrlæge.

Hvad du skal bruge er:

  • Cat shampoo Få en, der er godkendt af din dyrlæge. Shampooen bør designet specielt til katte. Brug ikke shampoo, der ikke blev lavet til katte, der er en enorm forskel i huden behov katte og hunde.
  • En teskefuld tørret rosmarin
  • Æterisk olie af rosmarin
  • 1 pint af varmt vand. Vær sikker på at lade det køle af, før du fortsætter med den faktiske badning af din kat.

Her er de trin i at gøre, at mild, men effektiv kat loppe shampoo:

Katte er de perfekte kæledyr. 1 pint af varmt vand.
Katte er de perfekte kæledyr. 1 pint af varmt vand.
  1. Tag din kat shampoo og falde et par dråber af æterisk olie af rosmarin i flasken. Langsomt ryste shampoo til at blande i olien og afsat.
  2. Kog en halv liter vand i en lille tepotte. Smid rosmarin i vandet og det lad simre i et par minutter. Potten skal være omfattet.
  3. Efter et par minutter, dræne vandet. Sæt vand i en flad beholder og lad den afkøle.
  4. Giv din kat et bad. Vær forsigtig, når badning din kat, kan han ikke lide det så meget så meget som en hund ville. Katte er generelt rene dyr og de er ikke så glad for vandet. Brug olieret shampoo til at vaske din kat.
  5. Skylle shampoo grundigt. Vær sikker på at du ikke bruger koldt vand til at skylle din kat. Varmt vand arbejder op en god skummer med shampoo og det vil også løsne op hårdt snavs, der kan være i din kats pels. Det vigtigste for at bruge varmt vand er din kat vil ikke få kulderystelser efter at han bliver våd.
  6. Efter skylning din kat, give ham en sidste skylning med pint af Rosemary vand skyl. Efter rosmarin skyl, ikke giver din kat endnu en skylning. Håndklæde ham tørre og blæse tør evt.

Give din kat ven et bad er altid nødvendigt, men ikke overdrive det. For meget af shampoo og andre loppe kontrol kemikalier kan fratage din dyrebare kat sin naturlige hud fugt og olie. Det ville gøre din kat tør og han kan endda klør mere. Du kan bade din kat en gang om ugen eller en gang hver anden uge.