E2y

Hvordan laver økologiske kattefoder

Mange ejere af kæledyr er at vende sig bort fra kommercielt solgt dyrefoder

Mange ejere af kæledyr er at vende sig bort fra kommercielt solgt dyrefoder, og er i stedet fodre deres kæledyr hjemmelavet og økologiske fødevarer. Det er faktisk meget nemt at lave økologiske kattefoder, og det er meget sundere end butikken købte versioner. Du vil vide præcis, hvad der går ind i din hunds mad, og der vil ikke være nogen "fyldstoffer", som er almindelige i kommercielle dyrefoder. Hvis du forsøger at spise sundt og økologiske fødevarer selv, hvorfor så ikke give det samme til dit kæledyr? Her er hvordan man kan gøre økologiske kattefoder:

Hvordan laver økologiske kattefoder. Tilsæt et par grøntsager.
Hvordan laver økologiske kattefoder. Tilsæt et par grøntsager.
  1. Feed kødet. Din kat har brug for masser af protein. Vælg friske, økologisk kød, der er antibiotika og hormon fri. Din kat vil nyde mange kogte kød, herunder kylling, kanin, lam, fisk og kalkun. Organkød er også en favorit af katte, og det er meget rig på vitaminer og næringsstoffer. Men det kan være svært at finde økologiske indmad. Købe økologisk når det kommer til indmad er faktisk meget vigtigt, eftersom eventuelle toksiner i dyrets lagres i leveren og andre organer. Du ville ikke ønsker at fodre det til din kat, især hvis du forsøger at gøre økologiske kattefoder.
  2. Tilføj mineraler. Pulveriseret tang og laks olie er en glimrende kilde til mineraler og fedtsyrer. Kelp kan findes på de fleste helsekost butikker. Kig efter vildlaks olie, som er sundere end den opdrættede versionen. Du kan også ønsker at tilføje kat vitaminer, som kan findes i dyrehandlere. Må ikke tilføje vitaminer betød for mennesker.
  3. Tilsæt et par grøntsager Må ikke overdrive det på grøntsager. Din kat har brug for en kost, der er for det meste protein. Et par grøntsager kan være gavnligt, selv om. Selvfølgelig, sørg for at du køber økologiske grøntsager.
  4. Grind maden. Når du har købt dine ingredienser, bruge en elektrisk vinkelsliber til at blande kattemad sammen. Hvis dit kød har knoglerne (især Tyrkiet), male dem med maden. Efterlad et par stykker af kød i små mundrette bidder, og disse give din kat noget at tygge på, holde deres tænder og tandkød sundt.
  5. Tilsæt æg. Når kødet blandingen er jorden, tilsættes fire økologiske æggeblommer. Disse bør være kogt til din kats sikkerhed, selv om nogle opskrifter gør opfordring til rå æggeblommer i økologisk foder til kæledyr.
  6. Opbevar maden. Du kan gøre din økologiske kattefoder hver dag eller to, tilføre den til din kat, mens det stadig er frisk, eller gøre et stort parti og fryse det i glas til senere brug. Fodring af din kat økologiske fødevarer betyder ikke, at du er nødt til at tilberede et måltid for dem hver dag. Du kan holde et stort parti gemt til brug i flere uger, lige som hvis du havde købt kommerciel pet food.

Tør kattefoder købt i butikken har en masse fyldstoffer som kulhydrater, konserveringsmidler og tilsætningsstoffer, at katte simpelthen ikke har brug for i deres kost. Ved at gøre økologiske kattefoder, ved du præcis, hvad du fodrer din kat, og du ved, at det er sundt.