E2y

Hvordan man åbner en lukket adoption

En lukket adoption er en, hvor fødslen familien ikke forbliver i kontakt med barnet, når adoption er endelig. Hvis du vælger en lukket adoption, ikke blive overrasket, hvis barnet ønsker at kontakte hans eller hendes fødsel familie i fremtiden. Hvis dette sker, når barnet er stadig en mindreårig, adoptivforældrene er stadig meget en del af processen med at åbne en lukket adoption eller kontakte biologiske forældre for en vedtagelse Réunion. Men voksne børn er ofte på egen hånd, når de forsøger at åbne en lukket adoption. Hvis du er et adoptivbarn søger at genoprette forbindelsen med din fødsel familie, her er hvordan man åbner en lukket vedtagelse:

  1. Vær opmærksom på dine følelser. Er du sikker på, at du ønsker at møde din fødsel familie? Dette er et stort skridt, så vær sikker på at du ønsker at tage det. Tal med din fødsel familie, og sikre, at de forstår dine grunde til at opsøge din fødsel forældre. Der er ingen vej tilbage, når du kontakter dem, og du kan ikke lide, hvad du ser.
  2. Lær, hvad du kan om dine forældre. Dine adoptivforældre er normalt det bedste sted at starte, når jeg forsøger at åbne en lukket adoption, fordi de kan have nogle oplysninger, der kan føre dig til din fødsel familie. I mange tilfælde, men de vil ikke have en nuværende adresse, og kan ikke engang vide, hvem din biologiske mor var. Alligevel er det et udgangspunkt for at regne ud, hvem din fødsel forældre var, og de kan give oplysninger om, hvem håndteret dit vedtagelse.
  3. Kontakt dem involveret i den oprindelige vedtagelse. Hvis din familie gik igennem en vedtagelse agentur, kan de være i stand til at give oplysninger om din fødsel familie.
  4. Må din forskning. I nogle tilfælde kan en privatdetektiv være nødvendigt at opspore din fødsel familie. I nogle tilfælde er lidt om din fødsel forældre, hvilket gør det ganske vanskeligt at finde dem. I nogle tilfælde kan det tage år at genskabe adoptivbørn med deres biologiske forældre. Der er message boards og fora dedikeret til denne form for forskning.
  5. Nå ud til din fødsel familie. Når du har fundet en måde at kontakte din fødsel familie, din næste skridt er at tale med dem, enten via telefon eller ved at skrive et brev. Vær forberedt på en bred vifte af følelser, især hvis du ikke er sikker på omstændighederne omkring din fødsel. Forstå, at din fødsel familie måske ikke ønsker at høre fra dig, og det kan tage et stykke tid for din opfordring til at synke i.
  6. Mødes med din fødsel familie. Hvis din fødsel familie er modtagelig for det, mødes med dem ansigt til ansigt. Husk, at du er alle fremmede, på dette tidspunkt, så ikke forvente for meget fra forholdet. Det vil tage tid at komme til at kende hinanden.

Forvent følelsesmæssige op-og nedture i denne proces

Hvordan man åbner en lukket adoption. Vær opmærksom på dine følelser.
Hvordan man åbner en lukket adoption. Vær opmærksom på dine følelser.

Forvent følelsesmæssige op-og nedture i denne proces. Dette vil ikke være en nem skridt at tage, men det kan være det værd. Kun du kan beslutte, om møde din fødsel familie ville være et godt skridt at tage. Forvent nogle problemer undervejs, især hvis lidt er kendt om din fødsel familie.