E2y

Hvordan man kan hjælpe en preteen plejebarn til at lykkes

Raising dit eget preteen barn er vanskeligt, men at hæve en preteen plejebarn er dobbelt hårdt. Årsagen er tilsyneladende mangel på blodets bånd mellem dig og preteen plejebarn. Naturligvis, du har visse forbehold i håndteringen af plejebarn, da han ikke er din egen, og du er der kun for at pleje ham, som han vokser op. Men dit dilemma i at hæve en preteen plejebarn bør ikke modarbejde dig fra at sætte barnets tarv i forgrunden. Du skal lægge dine fødder, så at sige, hvis det er nødvendigt være, så barnet vil stige over sine vanskeligheder og lykkes senere i livet.

For at hjælpe en preteen plejebarn lykkes, her er nogle forslag til din overvejelse:

Hvordan man kan hjælpe en preteen plejebarn til at lykkes. Vid, at et plejebarn i hans preteen fase er meget selvstændig bevidst.
Hvordan man kan hjælpe en preteen plejebarn til at lykkes. Vid, at et plejebarn i hans preteen fase er meget selvstændig bevidst.
  1. Vid, at et plejebarn i hans preteen fase er meget selvstændig bevidst. Han er bevidst om sin situation, at et plejebarn, og han kan ikke hjælpe, men sammenligne sig med andre børn hans alder. Han kan føle en vis vrede dybt inde i ham, og ofte har han spørgsmål i hans sind, hvorfor han er med en familie, der ikke er hans egen. Den bedste fremgangsmåde er at holde en åben kommunikation med barnet. Få en snak og opfordre ham til at udtrykke sine følelser og tanker uden frygt eller holde tilbage.
  2. Anerkend barnets følelser. Observere ham meget godt, hvis der er nogen tegn på, at han bliver generet af psykologiske tilbageslag. I dette tilfælde skal du søge bistand fra en rådgiver til at hjælpe barnet til at forstå sine egne følelser og den nuværende tilstand af hans liv.
  3. Må ikke føle sig krænket, hvis preteen plejebarn ventilationskanaler sine negative følelser på dig. Der kan være et punkt, hvor han vil modstå og afvise dig som sin plejeforælder. Prøv at holde tilbage din vrede selv om hans adfærd er ensbetydende med mangel på respekt. Men ikke tolerere ham, hvis han badmouths dig. Selvom han har brug for al den støtte, du kan give ham, få ham til at forstå, at badmouthing ikke at blive tolereret.
  4. Aflede hans opmærksomhed på værdifulde aktiviteter såsom sport, musik og socialisering med jævnaldrende. Disse ting vil fungere som god afsætningsmulighed for hans usikkerhed og frygt i livet. Engagere sig i disse aktiviteter, kan også tjene som en måde at udvikle sine potentielle evner og talenter.
  5. Opmuntre barnet til at nedskrive sine følelser gennem et tidsskrift. Du kan få ham en dagbog bog med en lås og lad ham holde det for sig selv. Hvis du kan, give ham sin egen computer eller bærbar, hvor han kan holde en privat dagbog (sikret med password) enten online eller offline.
  6. Lav en scrapbog sammen for at gemme souvenirer såsom billeder, kort og noter.
  7. Lad ham hjælpe i daglige gøremål og tildele ham almindelige opgaver at hjælpe med at udvikle sin ansvarsfølelse.
  8. Enlighten ham om puberteten og ungdomsårene. Uddan ham om hans seksualitet og korrekt seksuel adfærd. Forklar ham også, om relationer med det modsatte køn og give ham råd om det rigtige tidspunkt til at gifte sig og stifte familie.
  9. Gør ham opmærksom på, at hans præstation i skolen i midten barndommen er meget afgørende, og det påvirker i høj grad hans fremtidige resultater i livet.
  10. Tal med skoleforvaltninger og søge deres støtte og samarbejde i dit mål at hjælpe dit preteen plejebarn lykkes.

Konstant overvågning af preteen plejebarn udvikling både hjemme og i skolen er nødvendig for at sikre konsekvens i hans rette fysiske, intellektuelle og følelsesmæssige vækst. Han kan ikke være din egen fast barn, men behandling og pleje af ham som en af dine egne, så han vil føle en reel følelse af tilhørsforhold og identitet.